Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz

4 posters
YazarMesaj
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz Empty
MesajKonu: Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz   Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:23 pm

Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz S5eqnq

IMDB Puanı:8.3/10
Yapım:1939 ~ ABD
Tür:Aile, Fantastik, Macera, Müzikal
Yönetmen:Victor Fleming, Richard Thorpe, King Vidor, Mervyn LeRoy
Senaryo:William H. Cannon, Sid Silvers, E.y. Harburg, Edgar Allan Woolf, Florence Ryerson, Herbert Fields, John Lee Mahin, Irving Brecher, Samuel Hoffenstein, Arthur Freed, Herman J. Mankiewicz, Jack Haley, Bert Lahr, Noel Langley, L. Frank Baum, Jack Mintz
Senaryo (Kitap):Florence Ryerson
Yapımcı:Arthur Freed, Mervyn LeRoy
Görüntü Yönetmeni:Harold Rosson
Müzik:Harold Arlen
Filmin Websitesi:thewizardofoz.warnerbros.com
Süre:1 saat 41 dk

Konusu

Halası ve amcasıyla çiftliklerinde mutlu bir yaşantısı olan Dorothy, sevimli köpeği Toto komşusu tarafından elinden alınmak istenince evden kaçar. Pişman olup geri dönmeye çalıştığı sırada bir hortuma yakalanır ve kendisini Oz'un renkli dünyasında bulur.
Üzerine düştüğü ev, Doğu'nun Kötü Cadısı'na aittir. Onu öldüren Dorothy birden bire Oz'un en ünlü şahsiyeti haline gelir. Kardeşini öldüren Dorothy'den intikam almak isteyen Batı'nın kötü cadısı, genç kızın peşine düşer. Cadıdan kaçan Dorothy, Oz Büyücüsü'nün yardımını istemek için onun yaşadığı Zümrüt Şehri'ne gider.
Dorothy, yolda 3 yeni arkadaş edinir. Kalpsiz Teneke Adam, beyinsiz Korkuluk ve korkak Aslan, uzun yolculuklarında Dorothy'e yardım eder ve onu korurlar. Yolculuğu başarıyla atlatmaları, kahramanlarımızın dileklerinin olmasını sağlayacaktır.

~~

Şimdilerde Warner Bros'un bu filmi yeniden çekmek için yönetmen aradığı söyleniyor ve bu yönetmende büyük ihtimalle Spider-Man filminin yönetmeni Sam Raimi olacak.Yalnız daha kesin bir bilgi yok...
Night..*
Yönetmen
Yönetmen
Night..*

MesajKonu: Geri: Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz   Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:26 pm

Özlemm Very Happy Very Happy

----
Güzel kitaptı bu(çocukken okuduuumda),ama filmi nasıldır bilemem.Belki izlemişimdir ama hatırlamıyorum.. .. Razz :S Very Happy Very Happy
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz   Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:52 pm

*pLayMusic demiş ki:
Özlemm Very Happy Very Happy

----
Güzel kitaptı bu(çocukken okuduuumda),ama filmi nasıldır bilemem.Belki izlemişimdir ama hatırlamıyorum.. .. Razz :S Very Happy Very Happy
Bende bu filmi görünce Özlem aklıma geldi ondan sonra burada paylaştım...
Filmin çekim tarihine bakarsan haberdar olman biraz az tabi ben TV'de izlemiştim...Siyah beyazdı galiba...Ama önümüzdeki senelerde yeni versiyonuyla izleriz... Very Happy
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz   Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz EmptyPtsi Haz. 14, 2010 7:25 pm

Aaa inanmıyorum!.. Very Happy
Oz Büyücüsü ha, izlemem lazım.. Smile
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz   Oz Büyücüsü | The Wizard Of Oz EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 6:28 pm

Bende izlemeliyim.
Cool
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h

1 sayfadaki 1 sayfası