Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Emektar Öğretmen

4 posters
YazarMesaj
selin
Amatör
Amatör
selin

Emektar Öğretmen Empty
MesajKonu: Emektar Öğretmen   Emektar Öğretmen EmptyPtsi Haz. 14, 2010 7:48 pm

Emektar Öğretmen dersini bitirip sınıftan çıkarken; öğrencilerinden birinin diğerine çelme taktığını gördü. Düşen çocuk en sevdiği öğrencisiydi ve canı yandığı için ağlıyordu. Öğretmen onu yerden kaldırdıktan sonra üstünü temizleyip eve gönderdi ve öbür çocuğu kolundan çekerek öğrencilerin terk ettiği sınıfa soktu. Kendisi aynı köyün ilkokulunda yirmi yıldan bu yana hizmet vermiş o köyden evlenmiş ve tayini büyük şehirlere çıkmasına rağmen; bir yuva olarak bildiği okulunu terk etmemişti. Bu yüzden öz evlatları gibi gördüğü öğrencilerin haylazlıklarına dayanamıyordu. Çelme takan çocuğu şiddetle azarladıktan sonra onun korkudan tir tir titremesine aldırış bile etmeden suratına bir tokat patlattı.
Emektar Öğretmen ! Kıssada Hisse .. Küçük çocuğun cılız vüzudu tokadın şiddetinden bir yaprak gibi savrulmuş ve yeni çıkmakta olan dişlerinden akan kan öğretmenin ceketine sıçramıştı.
Öğretmen yedi yaşındaki bir çocuğa yaptığı bu hareketten hemen sonra pişmanlık duymasına rağmen bunun kendisi için iyi bir ders olacağını düşünüyordu. Öğrencisini bırakıp gitmeye hazırlanırken çocuğun elini cebine attığını görüp telaşa düştü.
En yakın arkadaşını bile düşüren bir yaramaz öğretmenine de bir çakıyla saldırabilirdi. Ona karşı korunmaya hazırlanırken küçük çocuk teyzesinin bayramda hediye ettiği mendili çıkarttı ve düştüğü yerden kalkmaya çalışırken:

- Ceketiniz kanlandı öğretmenim!. dedi. Sileyim isterseniz...
//*öZge
Amatör
Amatör
//*öZge

Emektar Öğretmen Empty
MesajKonu: Emektar öğretmen   Emektar Öğretmen EmptyPtsi Haz. 14, 2010 8:36 pm

İlgiyle okudum. güzel bir hikaye bence hiç bir olaya ön yargılı bakmamalıyız.
Lavina
Amatör
Amatör
Lavina

Emektar Öğretmen Empty
MesajKonu: Geri: Emektar Öğretmen   Emektar Öğretmen EmptySalı Haz. 15, 2010 9:39 pm

Ben bu öğretmene böyle cevap vermezdim kim o ya bana vuruyor??? Mad
//PeLnn..*
Yönetmen
Yönetmen
//PeLnn..*

Emektar Öğretmen Empty
MesajKonu: Geri: Emektar Öğretmen   Emektar Öğretmen EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 1:12 pm

Lavina demiş ki:
Ben bu öğretmene böyle cevap vermezdim kim o ya bana vuruyor??? Mad

Evet aslında haklısın... Sanırım... Crying or Very sad

Emektar Öğretmen
1 sayfadaki 1 sayfası