Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Cam Ev ~~ Rachel Caine

3 posters
YazarMesaj
//PeLnn..*
Yönetmen
Yönetmen
//PeLnn..*

Cam Ev ~~ Rachel Caine Empty
MesajKonu: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptySalı Haz. 15, 2010 2:48 pm

Cam Ev ~~ Rachel Caine ZBK345545BB143_250

Morganville acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş battıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganville'de, en karanlık gölgelerin ardında pusuya yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şeytan ki, güpegündüz sokaklara dökülmek için fırsat kolluyor!

Kahramanımız Claire Denvers, cehennem azabından farksız yurt yaşantısından bıkıp usanmış genç bir kız. Popüleritesinden ödün vermeyen arkadaşları, okulun sosyal hiyerarşisindeki yerini unutmasına asla izin vermiyor. Ki sıfırın altında bir yer bu yer!

Haz etmediği kampüs yaşamından vazgeçtikten sonra kendine bir oda bulduğu o eski, heybetli malikane de aslında umduğu gibi bir yer değil galiba. Yeni ev arkadaşlarında hiçbir yaşam belirtisi yok. Ama kasabanın en derin sırlarından biri, taze kana susamış bir halde, sinsice ortaya çıktığında hepsi birden Claire'i koruyacak, o da başka bir mesele!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ben okudum. Müthiş bir kitap. Tavsiye ederim herkes okusun.
MissAlix
Amatör
Amatör
MissAlix

MesajKonu: Geri: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptySalı Haz. 15, 2010 7:57 pm

Dün değil,ondan önceki değil,ondan önceki gün kitapçıda bu ve Düşüş arasında kaldım ama Düşüş'ü aldım.
Feci merak ediyorum. Vampir kitaplarına ayrı bi çekim hissediyorum xD
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 1:31 pm

Her zamanki vampir kurgularından değil..
Liseli vampirlerden sıkılan insanlar için müthiş bir kitap.. Very Happy
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
MissAlix
Amatör
Amatör
MissAlix

MesajKonu: Geri: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 1:51 pm

Liseli olmayan vampir serileride var xD
Ama + ları çok yüksek afro
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 2:09 pm

Evet, ama Morganville Serisi tam okunası bir kitap..
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
MissAlix
Amatör
Amatör
MissAlix

MesajKonu: Geri: Cam Ev ~~ Rachel Caine   Cam Ev ~~ Rachel Caine EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 2:13 pm

Alırım o zaman ben.
Bazen annemde benim kitaplarımı okumaya teşebbüs ettiğinden kitapları arkadaşıma okusun diye veriyorum Very Happy

Cam Ev ~~ Rachel Caine
1 sayfadaki 1 sayfası