| MissAlix~ | |
|
+4//ÖzLém..* AdelTime* Night..* MissAlix 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MissAlix Amatör
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : KocaeLi.
| Konu: MissAlix~ Salı Haz. 15, 2010 8:20 pm | |
| Uyarı: GYÇ'den kopyala yaptığm için umarım sorun olmz
Selam bebek,çocuk,genç,moruk site ahalisi !
~Evet,adım Güzin Seray. Ama ne yazıkki doğduğumdan beri şu kullara Güzin dedittiremedim. Bari burada lütfen bana Güzin deyin. 14 yaşındayım Kocaeli'nin doğal ama ezikcity bi tarafında oturuyorum Derslerim iyi,Mat. ve Fen haricinde Öğrencilik hayatımın ilk 1 ini adı batasıca Matematik yüznden aldım ben Neyse zaten çok cool bi kişiliğimdir pek tantana koparıp zırlamadım Tanrının cezası SBS illetinden sıkılmış,bunalmış,isyan feysi durumundayım İleride deniz subayı,general ve ya genel kurmay gibi bişey olmak istiyorum Hahha.
~Dur fiziksel özelliklerimide söliim aklınızdan canlandırın beni Kahve rengi belime kadar inemeyen son 1 yıldır sırtımın ortasında kalan ara ara içinde sarılar turuncular olan dalgalı ama elimle çevirince lüle lüle olan bir saç şeklim vardır (saçlarımı çok seviyorum ) Açık kahve rengi kimi zaman ela olan bilidğn orta boy gözlerim var Çillerim de var Vöcut yapım her zman taş kalmıştır ama asla zayıf olamamışımdır Orta boyda orta kiloda bi kzım işde Tabi bu aralar "hayvan" gibi yiyince ortadan birazcık kaymaya başladım gibi bla bla.. ~Benim hiç kardeşim yok dostlar çok yanlızım Şöle yauşuklu bi abim bide tosuncuk minnak bir kardeşim olsa neler yapmazdım
~Kişilik özelliklerime gelirsek,kendimi şöyle bir öviyim size efendim.. Pollyanna'dan bile beter bi yapım var ve kendimden nefret ediyorum. Herzaman barışçılımdır asla kavga etmem,etmeyide sevmem. Ama herzaman çok iyi bir laf koyucu olmuşumdur 1. sınıftan 5.sınıfa kadar çok iyi bir Blair Waldrof oyuncusuydum zaten Geçelim... Çok inatımdır Bundan sonrasını kendimi övmeye ayırıyorum. Çok yardeım sever,cömert,iyi,asla arkadan konuşmayan,sürekli saçmalayan biriyimdir Evet sürekli saçmalarım Bu çok güzel bir şey.
~Kimleri dinlerim ? Ne yaparım ne ederim ? Epica,Green Day,Evanescence,JUSTİN BİEBER,Teoman,Şebnem Ferah,Britney Spears,Lady GaGa,Rihanna,OWL CİTY,Timbaland,Shakira,Nirvana,PARAMORE,Yiruma,Placebo,THE BEATLES,3 Doors Down,ONE REPUBLİC,3OH!3,Adam Lambert,Deep Purple,Led Zepellin,Mutemath,Cold Play dinlerim. Kulağıma ne hoş gelirse dinlerim... Korodayım iyi şarkı söylerim. Türkü falanda böyle.. Soundtrack a ölürüm ! Harry Potter başlangıç müziği bide şu The Twilight Saga soundtracklari çok güzeller !
Kitap fan fin fon.. (: Tam bir kitap kurduyum. Bir kitabı kaç sayfa olursa olsun sevmişsem,yemem içmem okurum onu bir günde bitiririm.
Ne izlerim? Gossip Girl ! Chuck varya Chuck Sırf onun için falan Gerçekten hep izlerim. (: The Vampire Diaries,True Blood(artık izlemesemde ),Türk Malı (ivet kesinlikle ) izlerim.
Zamanımın çoğunu nette geçiririm. Asla ders çalışmam ! Kitap okurum,televizyon hiç izlemem Telefonda konuşmaya bayılırım,elimden telefon düşmez Gezmeyi tozmayı,ALIŞVERİŞ YAPMAYI çoook severm
~Daha ne anlatsam ki kendi hakkımda . Böyle yazdığıma bakmayın siz,pat diye bir konuya atılamam mesela utangacım biraz... Hele böyle net ortamında. Ama çok arkadaşcanlısıyımdır .d
Yazımı bitiriyim bare. Hoşçakalın xoxo . | |
|
| |
Night..* Yönetmen
| |
| |
MissAlix Amatör
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
MissAlix Amatör
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: MissAlix~ Çarş. Haz. 16, 2010 1:25 pm | |
| Duygulandım... Çoğalıyoruz be! Hoşgeldin Seray... | |
|
| |
MissAlix Amatör
| Konu: Geri: MissAlix~ Çarş. Haz. 16, 2010 1:50 pm | |
| - //ÖzLém..* demiş ki:
- Duygulandım...
Çoğalıyoruz be! Hoşgeldin Seray... Seraymı ? xD Yanlış kişinin tanıtımına yazdın snrm Özlem Ben tanımıyorum öyle biri. | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| |
| |
MissAlix Amatör
| Konu: Geri: MissAlix~ Çarş. Haz. 16, 2010 2:10 pm | |
| Yaaaaaa. Lütfeen yaa Herkes böyle diyo yapabilceim hiç bişey yok sinr oluyorum. | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: MissAlix~ Çarş. Haz. 16, 2010 2:11 pm | |
| Kızma Seray ya... Seray daha güzel.. | |
|
| |
MissAlix Amatör
| Konu: Geri: MissAlix~ Çarş. Haz. 16, 2010 2:15 pm | |
| Aman tamam nasıl isterseniz öyle deyin xD 70 milyona lafımı geçremiyorum sana mı geçiricem xd -bkz:70 milyon bizi izliyor yalanını söyleyen yurdum insanına uymak- | |
|
| |
//PeLnn..* Yönetmen
| |
| |
MissAlix Amatör
| |
| |
jaminisyal Amatör
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 113 Nerden : Magmadan Sakin Bir Tabaka
| Konu: Geri: MissAlix~ Salı Haz. 22, 2010 10:46 am | |
| Güzin diye başlayayım cümleye hem yıkama yağlama olur hem sende 70 milyondan bir kişi eksiltmiş olursun... Bakınız 70 milyon yalanına işlik ettim demeyi beceremiyeceğimden gerekli gereksiz devam edeyim. Zaten yazının uzunluğundan ve cümlelerde'ki koşuşturmadan belli oluyor pek yerinde duramayan biri olduğun. ) Böyle bir çok şey yapabilen insanlara hep imrenmişimdir. Ne yaptığını bilen,.. Şimdi burdan sonrasını genel için söylüyorum kimse üzerine alınmasın. Tanımadığım kişiler için ön yagımı belirteyim... Belki bilinçsiz davranan ama ne yaptığını bilen insanlar çok cazip gelmiştir. Öyle bir iki arkadaşım olsa onların ardına takılıp o koşuşturmada yer alsam kendimce daha güzel bir hayatım olabilirdi. Umarım general olursun. Sevgiyle... | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: MissAlix~ Salı Haz. 22, 2010 11:05 am | |
| | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: MissAlix~ Salı Haz. 22, 2010 11:28 am | |
| | |
|
| |
MissAlix Amatör
| Konu: Geri: MissAlix~ Salı Haz. 22, 2010 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| MissAlix~ | |
|