Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!!

2 posters
YazarMesaj
kelebekler kraliçesi
Amatör
Amatör
kelebekler kraliçesi

Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!! Empty
MesajKonu: Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!!   Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!! EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 9:20 am

Her gözyaşında bir yalnızlığın izini gördüm.Her ağlayışımda yalnız bırakıldım.Dünya bu kadar küçükken ben seni aradım yalnızlıklarımda , bulamadım.Seni istedim bir tek yanımda , gelemedin. Suç sende miydi , yoksa ben mi fazla bencildim çözemedim.Seni beklemek bencillik mi o da tartışılır elbette.
Sen yoksun ya her sabaha bir umut katıyorum.Güneşin her doğuşu ayrı bir güzellik katıyor seni bekleyişlerime.Bekliyorum , belki sen de güneş gibi doğarsın diye geceme...
Hangi rüyanın uyanışısın sen ? Hangi kıyametin alametisin.Hangi hayal kırıklığım hangi yalnızlığımsın ? Sen kimsin ey sevgili ? Hayatıma bir anda girdin ve çıkışın imkansız . Çıkmaz sokaklar sardı aşkının etrafını. Kalbimden kurtuluşun imkansız.Sensiz varoluşum yalan . Seni unutmam imkansız çünkü .
Böylesine severken çık gel dönülmez savaşlarından.Vazgeç kalbimi delik deşik etmekten . Senin her gelişinde yeniden iyileşir kalbim , yeniden can bulur . Sevinir , belki mutlu olurum çocuklar gibi .
Sen gel ey sevgili . Dön uçurum kenarlarından . Nefretle bıraktığın ellerimi sevgiyle , aşkla yeniden tut ki can bulsun , uyansın bedenim kötü kabuslardan...

biraz amatörce ama geliştiricem kendimi inş...
jaminisyal
Amatör
Amatör

Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!! Empty
MesajKonu: Geri: Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!!   Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!! EmptySalı Haz. 22, 2010 10:23 am

Bİr sevgilinin gelmeyişin olumlu bir yanı... Yazıdırıyor insana.

'' Umarım hiç gelmez! '' mi demeliyim bilmiyorum. Ama diyeceğim şu'ki gönlünüze göre olur inşallah her şey...

Sen Yoksan Yalnızım Ben de !!!
1 sayfadaki 1 sayfası