Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Profesör Ve Öğrenci

2 posters
YazarMesaj
selin
Amatör
Amatör
selin

Profesör Ve Öğrenci Empty
MesajKonu: Profesör Ve Öğrenci   Profesör Ve Öğrenci EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 6:06 pm

Yemekhaneye giren öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip profesörlerin bulunduğu masaya oturmuş.
Prof. Kaşlarını çatarak “Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz” deyince öğrenci:
“O zaman ben uçuyorum…”
Profesör cevaba çok sinirlenmiş. Sınavda öğrenciye takmış ve sınavının başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.
Ya...lnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel cevaplamış.
Prof. Öğrenciye “Sana son bir soru soracağım” demiş.
Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et. Birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi torbayı alırsın?”
Öğrenci “Para dolu torbayı seçerdim.”
Prof. “Ben olsam akıl olan torbayı seçerdim.”
Öğrenci “Normal kimde ne eksikse onu seçer”
Prof. Çok sinirlenmiş. Öğrencinin not defterini alıp içine “öküz” yazmış. Öğrenci nota bakmadan Prof. odadan çıkmış.
Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış:
“Sayın profesör imzanızı atmışsınız fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz”…
//*öZge
Amatör
Amatör
//*öZge

Profesör Ve Öğrenci Empty
MesajKonu: Profesör Ve Öğrenci   Profesör Ve Öğrenci EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 6:37 pm

Buna çok gülmüştüm süper bişi bu Very Happy Very Happy

Profesör Ve Öğrenci
1 sayfadaki 1 sayfası