Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Rüzgar C.tesi Haz. 19, 2010 3:42 pm | |
| Rüzgar
Yine esiyor rüzgar bu gece yanlızlıkların ardından. Dans ediyor yaprakların sulieti karanlıkla. Mumun ışığı fısıldıyorlar bana, diyorlar ki; dön bak dünyaya! Bak Dünya'ya. Etrafındaki sessiz çığlıklar atan gölgelere bir bak! Yine rüzgar vuruyor pencereme, çıkan sesler içimi ürpertiyle dolduruyor. Gözlerimi açtığımda hayal kırıklığına uğruyorum. Yine hülyalara dalmışım bu gece, yanlızlığın pençesinde. Sonra sen geliyorsun, bozuyorsun tüm füziğimsi siyah ışığı! Parlıyor etrafım, bir mum daha yakıyorsun... Korkuyorum bu sefer gözlerimi açmaya. Yine rüya görüp kendimi aldatmaktan korkuyorum. Tutuyorsun ellerimden ''Korkma ben buradayım, bu gerçek!'' diyorsun... Sesin parçalara ayırılıyor. Her ritim, her harf renklere dönüşüyor. Mavi, kırmızı, mor... Güven veriyor sesin, güven veriyor renkler! Açıyorum gözlerimi... İşte! Yine yalan söylüyorsun bana! Yine kalıyorum karanlıkta! Yine parlayan ışık sönüyor, yine kanıyorum senin yalanlarına! Esiyor yine rüzgar bu gece. Vuruyor pencereme esinti... Yine sönüyor yaktığım mum, yine korkuyorum karanlıktan. Alışıyorum zamanla... Gözyaşlarıma bakıyorum, gülüyorum sadece... Ağlamayalı uzun zaman olmuştu. Kahkahalar atıyorum bu sefer! Oturuyorum gözyaşlarımı silerek kanepeme. Bir gıcırtı çıkıyor her zamn ki gibi. Gerçeğe değiyor ellerim. Anlıyorum, artık hayal görmüyorum! Yine sana kanmıyorum, elimle itiyorum düşlerimi! Yine sönüyor umutlarım bu gece yaktığın mum gibi, yanlızlıkların ardından... * Yine karaladım birşeyler. Umarım beğenirsiniz. Yanlız bu sefer tek başıma yazmadım. İlham kaynağım olanla birlikte... Kaynağım ve ben yazdık. : | |
|
^Violet^ Amatör
| Konu: Geri: Rüzgar Perş. Ağus. 19, 2010 7:48 am | |
| Kaynagin ve seni tebrik ediyorum cok duygulandim ya super bir siir. | |
|
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Rüzgar Perş. Ağus. 19, 2010 1:35 pm | |
| - ^Violet^ demiş ki:
- Kaynagin ve seni tebrik ediyorum cok duygulandim ya super bir siir.
teşekkür ederim canım. | |
|
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Rüzgar Paz Ağus. 29, 2010 1:09 pm | |
| Bunu daha önce neden okumamışım ben yaa Çok Güzel Olmuş Aslı'cım... Sen Biliosun bu Şiir İşini yav :lol | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rüzgar Salı Ağus. 31, 2010 1:17 pm | |
| tatlım bu şiir çok güzel olmuş ya.. kaynağın da sen de bi şaheser yaratmışsınız beraber.. okurken nedenini bilmediğim bir hüzün kapladı içimi.. ağlayasım geldi birden ama yine unuttuğum bi'şey var.. ben ağlayamam ki... ne kadar isteyeyim ağlamayı bir gözyaşı düşmez gözlerimden.. içime akıtırım hüzünü.. | |
|
| Konu: Geri: Rüzgar Çarş. Eyl. 01, 2010 5:09 pm | |
| teşekkürler Tarık. (: Teşekkürler tatlım. Neden ağlayamıyorsun ki, gözünle ilgili bir problemin mi var. | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rüzgar Paz Ekim 17, 2010 6:56 pm | |
| olabilir.. ama biraz soğukkanlı olduğum için de olbilir. çünkü beni sadece ayrılık ve ölüm ağlatır. başka hiçbir türlü ağlamam.. | |
|