Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: İstedim C.tesi Haz. 19, 2010 3:51 pm | |
| İstedim ~ Hayatımı iki katlı mavi bir evde seninle geçirmek istedim. 7 senelik duygularımı rahatlıkla söylemek istedim. Sen gitmedin, ama beni dinlemekte istemedin. Ben sadece seni sevdiğimi söylemek istedim. Bu yüzden mi sence ben hak etmedim hiçbir şeyi? Kendi başıma oturuyorum. Dumanlardan sisli evim. İstediklerim vardı benim. Hayallerimi toz pembe yapan.. Beni hayata bağlayan, bileklerimi kesmememde her saniye yardımcı olan. Standartın üstünde değildi üstelik? İstedim. Bu sene sana kendimi daha yakın hissettim. İçimi dökmeye, seni seviyorum demeye hazırlandım. Ama senin yanıma gelip ‘aşık olduğunu’ söyleyince... Bir anda ayaklarım tutmaz oldu, düşmek istedim. Arkadaşlığımızda seninle acılarımı dindirdim. Akşam eve beraber geldiğimizde hep seninle gülerdim. Biriyle ilgilensem ilk sana gelirdim. Ve Sen anında döverdin. Sahipsiz günlerdeyim şimdi. Penceremde manzaramsın. Acılarımla birlikteyim en ücra köşemde… Kimsenin hıçkırıklarımı duymamasını istedim. Şimdi geçmişe dönüp bir bakıyorum da ne kadar da safmışım? Seninle ilgilendiğimi anlamayacak kadar da salakmışsın. Gözlerindeki aşkı hala görmek istiyorum. Biliyorum ben ahmağın tekiyim, biliyorum. Eskiden ne kadar da güzeldi sokaklar. Şimdi anlamsız… Benim seni sevdiğimi umarım bir gün anlarsın. Çünkü ben her dakika seninle yaşıyorum. Fazla önemsemiyorum. Eğleniyorum. İstediklerimi hiçbir zaman alamadım, hayallerimle hiçbir zaman buluşamadım. Yağmur da dans ederdik, o günleri unutamadım. Acılarımın çaresinin unutmak olduğunu biliyorum. Bunca keder içinde yine seni unutmamayı her hümceremde hissetmeyi istedim...
Ne kadar amatörce olduğu hakkında yorum yapmaya gerek yok. xD İçimden geldi. Yazmak 'İstedim.'' Çok nacizane olmadığını biliyorum. Sizlerden destek bekliyorum. | |
|
~/Asya/~ Amatör
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İstedim Ptsi Ağus. 02, 2010 1:06 pm | |
|
En son ~/Asya/~ tarafından Ptsi Ağus. 02, 2010 9:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: İstedim Ptsi Ağus. 02, 2010 1:23 pm | |
| Abowww. Kızım ne yaptın sen??? Hayatımda böyle anlamlı şiir okumadım(yalan.wallaha okudum ) Ellerine sağlık canım. | |
|