Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Düşünüyorum ~ C.tesi Haz. 19, 2010 3:52 pm | |
| Düşünüyorum. ~ Tatlı rüyalar düşlüyorum yine bu gece. Her zamanki gibi süslüyorsun hayallerimi. Yazmak için kalemi aldığımda aklıma gelen her hece. Seninle başlıyor, düşlerimde tutuyorsun ellerimi. Bazen oturup düşünüyorum, seni hakedecek ne yaptığımı? Kalp kırmaktan başka bir işe yaramadığımı. Seni düşünürken bile kalbimin ritmi değişiyor, hızlanıyor. Oturup teklifini düşünüyorum. Ayaklarıma kapanışını, yüzümün kıpkırmızı olduğunu. Nasıl da rezil olmuştum o gün! Aslında beklediğim gündü o, hep hayal ettiğimdi. Hatırlıyor musun cevap veremeyişimi... Dilim tutulmuştu, gözlerim dolmuştu, beklemiyordum çünkü. Hep hayallerini anlatıyordun bana. İsim vermiyordun. Kıskanıyordum hayallerini süsleyen kızı. İçten içe istiyordum seni. Kendime söyleyemiyordum! Kendimle savaşmayı bırakıp kabul etmiştim artık! İşte o günden beri hep seni düşünüyorum. Birde yüzümün kızarışını... Hep aklıma geliyor rezilliğim, sarılışın, öpüşün... Düşünüyorum yine, başka birşey yapamıyorum zaten. Sen gelince dizlerim titriyor, soluk alamıyorum. Bazen de kalbimin yerinden fırlayacağını düşünüyorum. Korkuyorum heyecanımı anlayacağını... Ve yine rezil olacağımdan korkuyorum. Düşüncelerimin sahibi oldun artık, çıkmıyorsun hiç. Geçtiğimiz yolu görünce aklıma geliyorsun. Söylediğimiz şarkıyı dinleyince içim içime sığmıyor. Yine geldin bu gece hülyalarıma. Hiç bırakmıyorsun beni, terkettiğin günden beri! Artık uyanmak istiyorum rüyamdan... Gerçeği görmek istiyorum, tekrar ben olmak istiyorum. Aslında çok şey istemiyor yüreğim. Ya gitmeni istiyor ya da hiç gitmemeni! Ne yaparsam yapayım çıkmıyorsun zaten. Herşeyim senin oldu, terk etsende, gitsende... Düşünüyorum bazen, uyumamayı, rüya görmemeyi. Ama hayır! Yapamam, sahip olduğum tek sen orada. Rüyalarımda, hülyalarımda, seraplarımda! Onlardan da silip atamam seni. Kaybedemem, korkuyorum gitmenden. Ama korktuğumu başıma getirdin işte! Ayırdın beni deniz mavisi gözlerinden, güzel gamzelerinden! Benim yarınım olmanı istedim ben! Umudum değil... Çok duygusalımdır belki de. Belki de bağımlılık olmuşsundur bana... Biliyor musun? Ne olduğu umurumda değil! Ben sadece seni düşünüyorum. Mavi gözlerini, güzel gamzelerini ve dudaklarını... Düşünüyorum onlarsız olamayacağımı. Düşünüyorum bana özlemle baktığın zamanlarımı. Hep düşünüyorum belki de! Ama düşünmezsem gelmiyorsun sen! Çıkıp gidiyorsün düşlerimden... Gitmeni istemiyorum! Gitmeni istemiyorum! Düşünmek istiyorum sadece, düşüncelerime geri gelmeni...
~
İyi kötü yorumlarınızı bekleyoruuuum. İlham perim ve kıskançlık noktam İpek'ime teşekkürler.
| |
|