| Anestezi. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 12:07 pm | |
| Evet arkadaşlar, herkese selam bilidiğiniz -ve bilmediğiniz üzere- ben Aslıhan.
HPC'den sonra GYÇ'ye katıldım ve orada çıkan tatsızlıklardan sonra BH'ye katıldım. Orası çok sıcak ortamdı fakat kimseyi tanımadığımdan pek alışamadım. Sonra bir gün Face'ime bir mesaj geldi. Sanıım atan Tarık'tı. Özlem bir site açmış seni de bekliyoruz gibi birşeydi. Heyecandan ve sevinçten yatağımdan düşmüştüm. (O günden sonra artık pofudukları kullanıyorum. ) İlk işim siteye üye olmak oldu ve burada en yakın arkadaşlarımla tekrar buluştum. Sevdiğim ve çok sevdiğim arkadaşlarımla... (Ve'den sonra ne yazacağımı bilemedim.) Onlar biliyorlar zaten beni. Lafla anlatılmaz sevgi zaten bilirler...
Şimdi; kısaca kendimden bahsedeyim. İşim müzik. En başta bunu söylemezsem olmaz. Müziksiz yapamam sanırım. Şarkı söylerim sınıfta. (Herkes kulaklarını tıkar ve bir tek Olcay beğenir sesimi. Sanırım dalga geçmek için. ) Sesimi istediğim tonlarda kullanabilirim. İstersem hayattaki en iğrenç sesi çıkarabilirim. (Çok ciddiyim bu konuda.) İstediğim zamanlarda güzel şarkı da söyleyebilirim. (Öyle diyorlar valla.) Müzik dinlemeden hiçbir şey yapamam. En çok dinlediğim tarz yabancı, (rock, slow farketmiyor.) daha sonra rap geliyor sıraya. Kesinlikle Türk popçuları dinlemem hatta nefret ederim. (Demet Akalın vb gibi.) Türk Sanat Müziklerinden en çok Dönülmez Akşamın Ufkundayım şarkısını severim. Hatta o şarkıyı dinlerken tüylerim diken gibi olur.
Müzik olarak en çok çalmak istediğim alet Piano'du. Sesine ve her bir tuşuna hayranımdır. Alıştırma yaparım ama notalar hakkında pek bilgim yoktur. O yüzden durumum biraz vasat.
Çok hayalperestimdir. Mesela geceleri hayal kurmadan uyuyamam. Herşeyin bir hayalini kurarım. (Bazen kendimi Calliou gibi hissediyorum ama ben kel değilim değil mi?) Hayalsiz yaşayan insanlara aklım ermez açıkcası. Hayallerimle büyürüm. (Hala beyaz atlı prensimi beklerim.)
Yazmak tutkumdur. AMa okumak ayrı birşeydir benim için. Okuyabileceğim herşeyi okurum. (Gazetelerdeki Haydar Dümen sayfası hariç.) Okuyarak eleştiri yapabilme kabiliyetimi geliştiririm. Bu zamana kadar yapabildiğim tek başarım KOÇ VKV Özel Okulu'nun dergisinde bir yazımın çıkmasıdır. Ama bununla da yetinelbilme özelliğim var. (Çünkü o dergi de 10 kişinin yazısı vardı ve sadece ben devlet okulundandım.) Kendimi çok seven birisiyim. Ama bazı zamanlar olur ki kendimden nefret ederim. Hatta şuan o zamanlardan birindeyim. (Sanırım buna Blue Çağı diyorlar.)
En çok sevmediğim huyum, çok konuşurum. Tabi ki yerinde konuşurum ama konuşmaya başladığımda da susmak bilmem. Hatta bir kez öyle konuşmuştum ki kendim bile rahatsız olmuştum ve arkadaşım beni uyarmadığı için ona küsmüştüm.
Arkadaşlarımın ben de hiç sevmediği huyum kendimi -dış gönüşümü- hiç beğenmememdir. Yani ben arkadaşlarımı çok överim. (Burcu'nun adını Hatunum Merve'nin adına da Meleğim koymuştum.) Ama onlar beni övdüğünde yalan söylüyorsun derim ve bundan nefret ederler.
Bir de saçma bir huyum vardır. Yazdığım şeyi defalarca ve defalarca okurum. Hatta internette paylaştığım zamanlarda başkaları okurken resmen onlarla yarışa girerim. Nedense hep en son bitiren ben olurum. (Çünkü ben okuyana kadar 10 tane yorum geliyor.)
Güzel bir huyum da yazdığım şeyleri okurken hiç sıkılmam. (Sanırım bu iyi bir huy.) Aynı okuyucularım gibi heyecanlanırım. Kötü olaylar olursa yazara küfrederim. Oysa ki kalem benim elimdedir ve istediğim gibi düzeltebilirim. (Farkettiniz mi kendime küfür ettiğimi söyledim?)
İçimde çok çatışma yaşarım. Kendimle gerektiğinden fazla kavga ederim. Genelde bunu derslerde yaparım. Bir yanım 'dersi dinle' der bir yanım 'yazını yaz yetiştir bugüne' der. Ya da kararlar aldığım da iki gün düşündüğüm olur. Pat diye aldığım kararları da saymıyorum tabi. Onlar istisna.
Arkadaşlarım tarafından koyulan bir çok lakabım vardır. Aşırı derece de fazlaladır. Hepsinin ayrı birşeyi vardır onlar için. Furkan bana Safinaz der. Çok zayıf ve uzun boylu olduğum için. Hasan da 6.1 der. Çünkü bir gün ne yaptığını daha oğrusu ne yapacağını ona söylemiştim ve aynıları gelmiş başına. Bu yüzden bana medyumluk derecesi olan 6.1 der. Damla ve bizim kızlar genelde vampir derler ve bundan nefret ederim. (Zaten insandan başka herşey yapıyorlar beni. Genelde birbirimizi 'lan gerizekalı, şişşt öküz!' diye çağırdığımız için. ) Buzdolabı diyen arkadaşlarım da var genelde. Çünkü elleri ve ayaklarım yaz kış ısınmaz. (Hatta yazın benim elimi alıp yüzüne gözüne tutan arkadaşlarım var.) Son olarakta AslıKuş var tabi. Bunu da sanırım İpek'le Özlem koymuştu. Neden bilmiyorum ama buna hepsi alıştı ve sürekli AslıKuş! diyorlar. (Benim eskiden adı Limon olan kuşumun da adı AslıKuş! Ne klişe.)
Kendimi anlatan biri değilimdir genelde ama sayfayı dolduracak kadar tanıtmışım şuna baksanıza. Tabi ki bu da iyi bir huy bence. Kim olduğumu bilmem iyi birşey değil midir? Amacı olan biri olmak..?
Sözlerime son verirken bunu okuyan arkadaşlarıma gerçekten sabır diliyorum. (Galiba bu sefer yazdığım şeyi defalarca okumayacağım.) Gerçekten uzun olmuş.
Hepinizi seviyorum. Esen kalın... Aslıhan S.
En son Anestezi. tarafından Salı Haz. 22, 2010 4:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 12:19 pm | |
| | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 1:16 pm | |
| Okuduğuma inanamıyorum!.. Ama okudum gerçekten. Hoşgeldin AslıKuş! (Bak bunu yazmayı unutmuşsun.) Seni tanıdığım için şu huyumuz bu huyumuz aynı diyesim gelmiyor.. Hoşgeldin işte!.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 4:09 pm | |
| | |
|
| |
//PeLnn..* Yönetmen
| |
| |
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Anestezi. Salı Haz. 22, 2010 6:25 pm | |
| Evet, ruh ikizim.. Aklıma Dareyn geldi.. | |
|
| |
| |
| |
//PeLnn..* Yönetmen
| Konu: Geri: Anestezi. Cuma Haz. 25, 2010 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Anestezi. Çarş. Mart 09, 2011 4:52 pm | |
| | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |