Karalama Defteri İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :) |
|
| Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] | |
|
+3//ÖzLém..* AdelTime* Goffret ~ 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] Çarş. Kas. 17, 2010 4:42 pm | |
| | |
| | | Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] Çarş. Kas. 17, 2010 6:16 pm | |
| tatlım çok çook çook sağol ya. hakını nasıl öderim bilmiyorum ama hepsi harika olmuş. Ellerine sağlık bebeğiim. | |
| | | Goffret ~ Figuran
| | | | dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] Cuma Kas. 19, 2010 5:22 pm | |
| - Goffret ~ demiş ki:
Damla'ya ~ Maskeli Balo Final isteğiAçılışı bununla yapıyorum. Umarım beğenirsin canım. Söylememiştin ama bir de böyle yapayım dedim.(Birçok karakter vardı. Ben de sadece başını okumuş olduğum icin orada gördüğüm ilk karakterlerle bir şeyler yaptım.)Bunlarda senin bana attığın resimlerle yaptığım şeyler tatlım. Söylediğin tarz da bir şeyler yapmaya çalıştım. Umarım daha birçok hikayenin finalini görürüz Damlacım. canıııııımmmmmmmmm! çok güzel olmuşlar yaa...! valla ağladım ağlayacağım... hele o birinci resim yok mu? (lizzy, alexander ve merry'li olan) işte o çok ama çok güzeldi... vallahi de billahi de ağlayacağım... tutmayın beniiii!.. canımmm... çok ama çok teşekkür ederim... umarım başka hikayelerin de sonunu görürüz canım benim umarım... tekrardan teşekkür ederim.. bayramını da tekrardan tebrik etmek isterim... canımsın sen yaaa.... çok ama çok teşekkürler canım.. ne diyeceğimi de artık şaşırdım... | |
| | | Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] Cuma Kas. 19, 2010 8:17 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
canıııııımmmmmmmmm! çok güzel olmuşlar yaa...! valla ağladım ağlayacağım... hele o birinci resim yok mu? (lizzy, alexander ve merry'li olan) işte o çok ama çok güzeldi... vallahi de billahi de ağlayacağım... tutmayın beniiii!.. canımmm... çok ama çok teşekkür ederim... umarım başka hikayelerin de sonunu görürüz canım benim umarım... tekrardan teşekkür ederim.. bayramını da tekrardan tebrik etmek isterim... canımsın sen yaaa.... çok ama çok teşekkürler canım.. ne diyeceğimi de artık şaşırdım... Sena olmadıgına göre su an, ikiziiiiiiiim Tesekkür ederim tatlımm. Birinci resmi begenmene sevindim valla hangi karakteri koysam bilemedim Ay aglaama kız. Tatluşuum hic önemli degiiil. Seninde bayramın kutlu olsun yavruuş | |
| | | ~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] Perş. Eyl. 08, 2011 1:03 pm | |
| Ben mi yokmuşum Ne çabuk unutulmuşum, hemen ikiz havasına girmişsiniz Şaka bir yana sende süper ötesi bir yetenek var Buralarda bir de photoshop dersi de versen tam olur | |
| | | | Goffret ~ Çalışmalarım [İstekler] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|