| [SıLa.] | |
|
+3//ÖzLém..* Anestezi. [SıLa.] 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
[SıLa.] Amatör
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbuL.
| Konu: [SıLa.] Perş. Tem. 01, 2010 9:40 pm | |
| Merhaba Gençlik!.. Ben sevgili kurucunuz Özlem'cimcimeciğin minicik kızkardeşi oluyorum. Hayır, minicik değilim, 13 yaşındayım. Aynı sevgili ablacım gibi kumral ela gözlüyüm (Lanet olsun ablama benziyorum ). Özlem'in tam tersine pop müzik dinlerim ve bu yüzden odada savaş çıkar iki müzik birbirine karışıp berbat bir ses çıkarır. Çok iyimserimdir. Pollyanna'nın Türk versiyonuyumdur. Bu yüzden çok kãrım vardır. Hobiciklerim; paten kaymak, kitap okumak, Özlem'i her türlü sinir etmek, bağıra bağıra şarkı söyleyip dan ederek Özlem'in uykularını kaçırmaktır. Korku filmlerine bayılırım. Testere, Garez, Halka... Her türlüsünü izler psikolojimi bozarım. Özlem'le nadir ortak yanlarımızdan da bahsedeyim biraz yazık!.. Mesela onun gibi ben de et yemem fazla. Arada annem ağzıma tıkınca yiyorum nadiren. Mesela ikimiz de alış-veriş manyağıyızdır. O kadar herhalde.. xD Fazla lakabım yoktur. Özlem ismime uygun diye genellikle 'Salak' der. xD Arkadaşlarım da genelde korku filmi manyağı olduğum için 'Öcü' der. Bu kadarcık yanii... xD Ben buyum.. Sizleri de tanımak isterim.. | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: [SıLa.] Perş. Tem. 01, 2010 10:07 pm | |
| xP Başımın belasıı!.. xD Lanet olsun bana benziyorsun Sıla.. Maalesef bana benziyorsun!.. Kaderin şekerim buuu.. xD Şu berbat Demet Akalın şarkısını kapatır mısın bu arada?.. Lady GaGa'nın yanında saygısıylık oluyor.. Cık cık! Eh, sevgili kardeşim, seni benden iyi kimse tanıyamaz herhalde.. Bu gece ranzandan düşersen beni hatırla. Bitanecik ablan oluyorum ben. | |
|
| |
[SıLa.] Amatör
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbuL.
| Konu: Geri: [SıLa.] Perş. Tem. 01, 2010 10:16 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- Meşur Sıla sensin demeeeek.
Nice to meet you. Benim ismimden de Sıla ismi çıkıyor biliyorsun mu?
Aslı-Sıla.. Meşhur muyum? Ablacığıımm çok adımı anar zaten.. Her türlü argoyu söyler, aynı benim gibi... xD Evet, isimlerimizin içinden birbirimizin ismini çıkarabiliyoruz. - //Özlém..* demiş ki:
- xP Başımın belasıı!.. xD
Lanet olsun bana benziyorsun Sıla.. Maalesef bana benziyorsun!.. Kaderin şekerim buuu.. xD Şu berbat Demet Akalın şarkısını kapatır mısın bu arada?.. Lady GaGa'nın yanında saygısıylık oluyor.. Cık cık! Eh, sevgili kardeşim, seni benden iyi kimse tanıyamaz herhalde.. Bu gece ranzandan düşersen beni hatırla. Bitanecik ablan oluyorum ben. Lanet olsun Özlem. Sana benzemekten nefret ettiğimi sen de biliyorsun. Pelin'in hatrı için de bu siteye üye olduğumu biliyorsun. :hıh: Demet Akalın'ıma laf etmee!.. Lady GaGa ben de severim ama Demet daha çok severim!.. Kim kimi düşürecek görelim ablacığım.. Ben de sevgili kardeşin oluyorum.. | |
|
| |
Night..* Yönetmen
| Konu: Geri: [SıLa.] Perş. Tem. 01, 2010 10:17 pm | |
| | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: [SıLa.] Perş. Tem. 01, 2010 10:18 pm | |
| Kardeşimi siteme üye yapmakla hayatımın hatasını yaptığımı anladım.. Merak etmeyin, internetten çıktığımda onu yastıkla boğarak öldüreceğimm.. xD | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: [SıLa.] Çarş. Tem. 07, 2010 9:28 pm | |
| | |
|
| |
//PeLnn..* Yönetmen