Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Merak Ettiğimiz Sorular

3 posters
YazarMesaj
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

Merak Ettiğimiz Sorular  Empty
MesajKonu: Merak Ettiğimiz Sorular    Merak Ettiğimiz Sorular  EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:31 pm

Merak Ettiğimiz Sorular  Soru+i%C5%9Fareti

* Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız?Millet olarak Dünya'da kaybolma kompleksimiz mi vardır?

* Neden sınavda "3 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile ceza verilirde 3 doğruyu bil bir soruda bizden diye bir kampanya başlatılmaz?

* Televizyona çıkan insanlar neden Türkiye'deki herkesin izlediğini zanneder?Örneğin"70 milyon bizi izliyor"

* Neden dükkanı kapatıp giden esnaf kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar?Esnafın ne zaman gittiğini nasıl anlarız?

* Bir programı bilgisayara kurarken neden kabul ediyorum veya kabul etmiyorum seçenekleri vardır?O kadar parayı bayılıp programı aldıktan sonra kabul etmiyorum seçeneğini işaretleyen gerizekalı mevcut mudur?

* Neden?Cumartesi ve Pazartesinin kendine ait isimleri yoktur?(Cuma-ertesi,pazar-ertesi)

* Neden birbirimize sarılınca sağa-sola sallanırız?

* Neden öğrenciler ilkokul 5. sınıfa kadar "Öğretmenim" diye seslenirken,6. sınıfta"Hocam" diye seslenmeye başlar?

* Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarırken onlara mültecilermiş gibi bakarız?

Benim bulabildğim ve düşündüklerim bu kadar arkadaşlar.
Biraz da siz üretin bakalım. rendeer
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h
Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

MesajKonu: Geri: Merak Ettiğimiz Sorular    Merak Ettiğimiz Sorular  EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:11 pm

Alıntı :
* Neden birbirimize sarılınca sağa-sola sallanırız?

Bak bunun cevabını ben de merak ediyorum. Very Happy
Hep soruyoruz hatta kendimize. Genelde gelenek diyip geciyoruz. Razz

~ Beeeeenim Sorruuum dırırırıt ! Cool

Nedeeeeeeeeen dünyadaki sacma gercekleri önce birer espri sanıp, sonra gercek olduğunu duyunca sırıtmaya devam ediyoruz?

Örneğin; Bi sineğin kanatlarını koparıp incelediğimi söyledim ve süper espri diyip güldüler.
Sonra sakladığım kanadını getirince sırıtmaya devam ettiler. Ama bence gercek bi sırıtma değildi.
Bilmiyorum, anlam veremedim. Bana bakırköylü muamelesi yaptılar. Sad
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Merak Ettiğimiz Sorular    Merak Ettiğimiz Sorular  EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:39 pm

Şuan bende sırıtıyorum İpek. Çünkü gerçekten garip.
Arkadaşıda balığını öldürüp incelemişti.
Neden yaptığını sorunca bilmiyorum sanırım vahiy geldi dedi. Rolling Eyes
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h
^Violet^
Amatör
Amatör
^Violet^

MesajKonu: Geri: Merak Ettiğimiz Sorular    Merak Ettiğimiz Sorular  EmptyPerş. Ağus. 19, 2010 7:37 am

Balik mi boyh kusucam galiba ya.
Yeni nesil ne kadar caniymis Very Happy
http://www.percyjackson.forummum.com

Merak Ettiğimiz Sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sorular İlginç Cevaplar
» Cevabı Bilinmeyen Sorular