Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

9 Yaşında Aşk

2 posters
YazarMesaj
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

9 Yaşında Aşk  Empty
MesajKonu: 9 Yaşında Aşk    9 Yaşında Aşk  EmptySalı Tem. 13, 2010 10:21 am

9 yaşındayım, adım sulu göz benim. Hep ağlıyorum...
Seninle çocukluğumu öldürüyorum. Hani diyorum şeker alsam gelir geri, cebimde hep fazladan taşıyorum. Gelmiyorsun, ağlıyorum...
Seni sobelemek için saatlerce saklambaç oynuyorum. Sayıyorum, ağlıyorum... Sayılar beynimi bulandırıyor. Mutlu günlerimi saysam çabuk bitiyor. Sensizliğimi saysam akşamı buluyor.
Ben de seni hayal edip bahane ile ellerine dokunuyorum. parmaklarımı sayıyor 10 oldu mu korkuyorum. Önüm arkam sağım solum, kimse yok. Sessiz sokakta bir ben... Yoksun! Ağlıyorum...
Bu halime en çok annem üzülüyor. her gece ona sarılıyor, bir daha ağlamayacağım diye söz veriyorum. Yemin et diyor, ayağımı kaldırıyorum. Sonra ay dedeye bakıp Allah babadan özür diliyorum. Üzgünüm, yapamıyorum. Adım sulu göz benim, hep ağlıyorum...
Her gece rüyamda görüyorum seni. sonra gitmemen için sayıklıyorum. Ne bileyim hep gerçek sanıyorum. kalman için yüzüne bakıp 'giden giden bir olsun iki gözü' derken uykudan uyanıyorum. Anneme yalvarıyor, ne olur kaldırma beni beş dakika daha diyorum! Ağlıyorum... Annem üzülüyor, hem artık çöp kaçtı desem de inanmıyor.
Biliyor musun beslenme çantamı kocaman aldırdım bu sene. Anneme hep iki kek fazladan koyduruyorum (hem de çikolatalı). Bitkin ve sıska halime bakıyor 'nereye gidiyor bu yediğin' deyip yüzüme gülüyor. Bilmiyor diğerlerini senin için aldığımı. Beslenme saati geliyor, sen gelmiyorsun. Aldığım yudum boğazıma düğümleniyor, o çok sevdiğim şeftali suyu acı geliyor. Yemeğe küsüp ben de yemiyorum... beslenme çantamı yere çarparken ağlamaya başlıyorum...
Annem kızmasın diye tüm kekleri köpeklere veriyorum, ağlıyorum...
Bu gün sınıf başkanı seçiyorduk. ben yine senin ismini yazıyorum. Hem annem kalp yapmasını öğretmişti, kırmızı kalemle üç beş kalp serpiştiriyorum. Öğretmenimiz kağıtları okuyor 'kim yazdı bunu' diyor. Benim ağzım kulaklarımda elimi kaldırıyorum. Olmayan birinin adını yazdığım için yine azar işitiyorum. Kulağımı çekiyor. Kulaklarım zaten kocaman, daha da büyüyor. Arkadaşlarım gülüyor, ben ağlamaya başlıyorum. koşaraka eve gidiyorum, anneme görünmeden yüzümü yıkıyorum. Annem içeride, o da her zamanki gibi ağlıyor. babam da gitmiş yıllar önce biliyorum. O ağlıyor, benden saklıyor; ben ağlıyorum, ondan saklıyorum. Bir gün geleceğinin düşünü kurarken adını koyduğum mavi yastığa sarılıp uyuyakalıyorum.En iyi arkadaşımla küstüm geçenlerde. Kim yatmak istese bu yastığa kalbini kırıyorum. Sebebini bilmediğim onca sancı içimde. Çizgi filmlerden zevk almıyorum. Dalıp dalıp gidiyorum. Seninle çocukluğumu öldürüyorum, ağlıyorum...
Hadi dön, tüm bilyelerim senin olsun. Gönüllü ebeyim tüm oyunlarda hadi dön. Allah her istediğini yapar çocukların dedi annem. İnancımı yitiriyorum hadi dön.
Derken o gün geliyor. Yine okula gidiyor yolda seni görüyorum. Ağzım kulaklarıma değmiyor, aksine ağlıyorum. ÇÜNKÜ YALNIZ DEĞİLSİN... Görmüyor musun ben buradayım. yanındaki ben değil. Çantanı taşıyor, saçına asılıyor, elini tutuyor. Sana bir başkası dokunuyor. Ben yine buruk, ben yine üzgün, ben yine perişan. Ağlıyorum... Oysa kocaman seviyordum seni.
Senin yüzünden ağlamıştım, yine ağlıyorum. Boş verdiğim çocukluğuma ağlıyorum. Gidip de sana benzeyen babamdan nefret ediyorum. Ağlıyorum... Zaten üzgün olan annemi bir kat daha üzdüğüm için ağlıyorum. Allah baba dileklerimi hiç kabul etmedi, hatta beni hiç sevmedi. Ağlıyorum.
Ama bir tek şeye gülüyorum...
İyi ki sana ayırdığım kekleri köpeklere vermişim.

TLGHNKRDĞ Hilmi Fırat And. Lisesi- Genç Bakış

(İsmini böyle yazmış gerçekten, ben de deşifre edemedim. Sanırım soyadı Karadağ ama adı konusunda bir fikrim yok.)
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h
geçmiş_rüyalarım
Amatör
Amatör
geçmiş_rüyalarım

9 Yaşında Aşk  Empty
MesajKonu: Geri: 9 Yaşında Aşk    9 Yaşında Aşk  EmptyPtsi Tem. 26, 2010 2:13 am

Acıklı. Hatta diyebilirim ki bir damla yaş aktı gözlerimden. Sulu gözüm ne yapabilirim. Very Happy İsim Tolgahan Karadağ olabilir bence. =) Paylaşım için teşekkürler. =)
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

9 Yaşında Aşk  Empty
MesajKonu: Geri: 9 Yaşında Aşk    9 Yaşında Aşk  EmptyPtsi Tem. 26, 2010 1:29 pm

Bencede çok şeker bir yazım.
birazda hüzünlü. Rolling Eyes Rolling Eyes
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h

9 Yaşında Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası