Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Şizofren Heceler ~ Onur Köybaşı! Salı Tem. 13, 2010 10:27 am | |
| “Bir varsın bin yoksun evvel ayrılık içinde kambur aşk üzerinde umudun s*ktir ettiği bir bedende yaşıyorsun…” Diye başlıyor bu masal. Çocuklara ve kafayı bekârete takan insanlardan uzak tutunuz!! uyarısıyla anlatılan bir öykü bu. Haziranın, şubatla mayısı aynı yatakta basıp senin benden gittiğini işleyen bi...r olay söz konusu… Ayların tedavülden kalkıp nefesimde hüküm sürmesi, haber bültenlerine düştüğünden beri annemin onaylamadığı adamların evinde yatıp kalkıyorum… Babamın ucuz pavyon evlerinde adreslerimi unuttuğundan beri kaçıyorum savurup duruyorum gökyüzüne kanat kanat hasretini. kuşlara bir rakip daha… Şimdi çürük bir diş gibi hayalin sallandıkça reklamlar izliyorum. En çok kandırılmaya müsait bir alanda bastırıyorum nefretimi…inançlı biri olsaydım şu olurdu son sözlerim:aşk kul hakkını yemekten cehennemde sevişecek.bildiğim bir şey var; terazisi bozuk olan sensin.sana göre omzunda günah yazan meleğim ben.oysa bir bilsen ne melekler öldürdüm senin yüzünden. sana geri döneceğini sandığın yalancı adresler bırakıyorum...sen hep dön..ben hep ölümün arka kapısından çıkacağım...ben burada bırakıyorum bu masalı sen geri kalan kısmını erotik bir çizgi filmde izle…!!gökten bir ihanet düşer ve masal burada biter..
**
Sessiz çığlıklarla örtülü yüreğim zaman donuk,hain ve umarsız derimi soyuyorum acı çekerek gözlerim gülerek deli bozuk akşamlara hazırlıyorum kendimi her çelmesinde hayatın kanımı taşıyan bardağı deviriyorum hava ne denli soğuk bilemezsin savruk rüzgarlar kaldırıyor göz kapaklarımı yorgan altı hıçkırıklarla boğuyorum ken...dimi dilenciler eve gittikten sonra kaldırımları mesken tutuyorum bir boşluk bıraktım hayatımda kim nasıl isterse öyle doldursun halka açık artık yüreğim ne sana ne de bana bir yer bıraktım benden bu kadar oğlum sonumu merak edenlere yazıyorum korkmayın! Ben her acıyla yeniden doğuyorum...
İYİYİM BEN...
Her sabah bir gazete alıyorum .okuduğumdan değil, seni biriktiriyorum…!! bazen bir spor sayfasından masumiyete attığın golleri ..bazen magazin ekinde ki sahte gülüşünü… bazen ekonomi sayfasındaki aşk piyasasındaki iniş çıkışlarının grafiklerini takip ediyorum…hiç yadırgamıyorum merak etme! bu ülke sana çok... alışık…ben bir tavernada şiir okuyorum sevgilim.çocukları hikayemizden uzak tutmak için çabalıyorum.kimse öğrenmemeli bizi kimse duymamalı demi !?
Sensiz olamam nefesimsin ne olur gel diye yan etkiler ve mide bulandırıcı kelimeler kurmuyorum.ben sensiz daha iyiyim.çok acı çekiyor olabilirim ama aciz değilim çok insan tanıyorum sayende ama en çok yalanlarınla düzüşüyorum.
Seni unutmam şart! İyileşmem mümkün! Doktorlarla aram iyi değil biliyorsun.kendime göre yöntemlerim oldu her zaman.yokluğunu gargara yapıp tükürüyorum gri lavabo taşına en azından nefesimin sen kokmasına engel oluyorum.sana yazdığım şiirleri kesip üstüne üfleyip okunmuş şiir içiyorum gece yatmadan önce..aç karna sevişiyorum tanımadığım öznelerle.sadece sevişiyorum..sırf yeniden doğmayasın diye sadece sevişiyorum!
Dedim ya iyiyim ben yalanlarına düzdürüyorum hasretini….
Onur Köybaşı - Şizofren Heceler ~ 'Çığlığı duyabiliyor musun ?' | |
|