geçmiş_rüyalarım Amatör
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 24/07/10 Yaş : 28 Nerden : İzmir//
| Konu: Ucubeler sirki: Vampirin Çırağı(Asistanı) Ptsi Tem. 26, 2010 1:14 am | |
| Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Aile, Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Komedi, Korku, Macera Yönetmen: Paul Weitz Senaryo:Brian Helgeland, Paul Weitz Senaryo (Kitap): Darren Shan Yapımcı: Lauren Shuler Donner, Ewan Leslie, Courtney Pledger, Andrew Miano, Sarah Radclyffe, Kerry Kohansky, Rodney Liber, Dan Kolsrud Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro Müzik: Stephen Trask Dağıtım: UIP Filmcilik Filmin Websitesi: www.thevampiresassistant.net Süre: 1 saat 48 dk
Birbiriyle savaş halinde olan 2 vampir grubu arasındaki 200 yıllık ateşkesi farkında olmadan bozan bir gencin korkunç hikayesi anlatılıyor.Gecenin grotesk canlıları ve yanlış anlaşılan ucubelerin fantastik hayatı içine çekilen bir genç, sıkıcı bir hayatın güvenli ortamından uzaklaşacak ve kâbuslardan fırlamış gibi görünen bir yerde kaderini yaşayacak.
Tavsiye ederim gerçekten komik ve güzel bir film. =) | |
|
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Ucubeler sirki: Vampirin Çırağı(Asistanı) Salı Ağus. 17, 2010 1:57 pm | |
| Güzel bir film. Şahsen, ben, kendim beğendim xD İzlemeyen varsa tavsiye ederim. | |
|