^Violet^ Amatör
| Konu: Dedikoducu Kız Cuma Ağus. 20, 2010 10:46 pm | |
| Gossip Girl Karakter Bilgileri:Shelia CrossYaşı: 18 Okuduğu Okul/Sınıf: Constance Billard 4. Sınıf Hikayedeki Yeri: Constance Billard'a geldiğinden beri çok dikkat çekmiştir. Buraya asla alışamayacağını düşünmeye başladığında Felicity ile tanışır ve herşey değişir.Winter Stone Yaşı:18 Okuduğu Okul/Sınıf: Constance Billard/4. Sınıf Hikayedeki Yeri: Winter, Scott ile cikiyordur. Ama sadece gösteriş için ve Winter yıllardır Kennedy ile rekabet içindedir. Ama artık rekabet daha da artıyordur. 4. Sınıf olmuşlardır ve artık Kennedy Queen Bee'di.Kennedy Lindvall
Yaş:18 Okuduğu Okul:Constance Billard/4. Sınıf Hikayedeki Yeri:Kennedy hikayenin baş karakteri ayrıca Constance Billard'in Queen Bee'sidir. Ryan Bryne
Yaş:18 Okuduğu Okul/Sınıf:Saint Jude/4. Sınıf Hikayedeki Yeri:Kennedy'nin sevgilisidir. Bütün Kızların gözdesidir ama o Kennedy ile çıkıyordur. Bu yüzden başkalarıyla çok ilgilenmez.Logan RiveraYaşı: 18Okuduğu Okul/Sınıf: Saint Jude/4. SınıfHikayedeki Yeri: Logan kendisinden başkasını umursamaz. Bu yüzden arkadaş çevresi büyük değildir. Yukarı Doğu Yakasının kesinlikle tartışılmaz en zenginlerindendirler.Scott StreckYaşı: 18Okuduğu Okul/Sınıf: Saint Jude/4. SınıfHikayedeki Yeri: Scott, Winter ile çıkıyordur. Arada yaramazlık yapsa da Winter için önemli değildir.Felicity Mornez Yaşı: 18 Okuduğu Okul/Sınıf: Constance Billard 4. Sınıf Hikayedeki Yeri: Constance Billard da tanınmayan sakin bir kızdı ama Shelia gelince harekete geçmenin zamanı olduğunu fark etti. Shelia'yı Queen Bee yapmak için Yukarı Doğu Yakasının hareketli hayatına onu da itti. Cassidy CheersYaşı: 18 Okuduğu Okul/Sınıf: Constance Billard 4. Sınıf Hikayedeki Yeri: Cassidy Kennedy'nin en iyi arkadaşıdır. Herşeyini birlikte yaparlar. Aileleri de yakın olduğu için sürekli birbirleriyle görüşüyorlardır.
- Hikaye Hakkinda Not:
Hikaye Gossip Girl dizisi gibi ama kendi karakterlerim ve kurgum var. Cok orjinal birsey degil ama elimden anca bu kadar geliyor. :opps:
- Spoiler:
Kusura bakmayin direk karakter tanitimindan baslamak garip oldu ama olsun eger sorun olursa degistirebilirim.Bu islerde yeni oldugumdan kaynaklaniyor sanirim.
| |
|
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız C.tesi Ağus. 21, 2010 2:09 pm | |
| İlk bölümü merakla bekliyorum o zaman. (: | |
|
^Violet^ Amatör
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız Paz Ağus. 22, 2010 6:04 pm | |
| Karaladım birşeyler ama ne çıkıcak bilmiyorum. Uzun birşeyler olsun istiyorum ama duruma göre değişebilir. Yorum gelsin braz daha o zaman eklerim. | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
^Violet^ Amatör
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız Çarş. Ağus. 25, 2010 12:45 pm | |
| Teşşekürler Evet, çoğunuz biliyosunuzdur diye gerek duymadım tanıtımı. Zaten çok da karışık birşey değil. | |
|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız C.tesi Eyl. 04, 2010 2:47 pm | |
| Yeni görüyorum ve Gaspard'ımı burada görmek çok güzel bir şey. Duygulandım bir an. Ah neyse dedikoduya karışması benim açımdan kötü ama neyse:) Yeni bölümü bekliyorum. | |
|
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız Paz Eyl. 05, 2010 5:28 pm | |
| Gerçektende çok güzel olmus özellikle karekterler hepsini çok sevdim bence bütün hikayelerde tanıtımın önemli olması gerekiyor ve sen çok güzel ve özenli bir tanıtım yapmışsın hale'cim başarıların devamını dilerim ))) | |
|
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Dedikoducu Kız Cuma Kas. 26, 2010 5:10 pm | |
| Bence güzel bir hikaye olacak İlk bölümü heyecanla bekliyorum | |
|