**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Esaretin Bedeli | Shawshank Redemption C.tesi Ağus. 28, 2010 12:57 pm | |
| Esaretin BedeliIMDB Puanı:9.2/10 Yapım:ABD Tür:Dram, Suç Yönetmen:Frank Darabont Senaryo:Stephen King, Frank Darabont Senaryo (Kitap):Stephen King Yapımcı:Liz Glotzer, Niki Marvin, David V. Lester Görüntü Yönetmeni:Roger Deakins Müzik:Thomas Newman Süre:2 saat 22 dk Gösterim Tarihi: 10 Mart 1995 (Türkiye) diğer ülkeler... Ödülleri: 5 kez Oscar'a Aday Gösterildi. 1 kez başka ödüller için aday gösterildi. Konusu:Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank Hapishanesi`ne gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlar. Hapishanede tanıştığı Ellis Boyd Redding (Morgan Freeman) ile aralarında mükemmel bir dostluk oluşur. Bir süre sonra Andy'nin hayata bağlı tavırları hapisenedeki mahkümları bile etkilemeyi başarır. | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Esaretin Bedeli | Shawshank Redemption C.tesi Ağus. 28, 2010 4:49 pm | |
| Sevdiğim dram filmlerinden bir tanesidir şu ana kadar kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum ama geçen hafta bir kanal yayınladı aynı zevkle tekrardn izledim izlenmesi gereken güzel bir film olduğunu düşünüyorum... | |
|