dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: karanlıktayım anne! Salı Ağus. 31, 2010 1:47 pm | |
| karanlıktayım anne! karanlık sokaklarda dolaşıyorum, ne beni gören var, ne de duyan... sadece kalbimin sesini duyuyorum... 'anne!' diye atıyor, seni özleyerek yürüyorum, karanlıktayım, üşüyorum; ört üstümü anne!
her günüm seni aramakla geçiyor... babam söylemişti, o da gitmeden önce; 'annen seni duyuyor ve görüyor.' ama ben seni göremiyorum ve duyamıyorum... seni yanımda hissedemiyorum... karanlıktayım, üşüyorum; ört üstümü anne!
artık sen yoksun yanımda, sokaktan geçerken alay ediyorlar benimle, görünüşüm kötü diye mi anne? kıyafetimin kötü olması önemli değil aslında... benim en büyük parçam yok.. benim annem yok! karanlıktayım, üşüyorum, ört üstümü anne! ÜŞÜYORUM ANNE! | |
|
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: karanlıktayım anne! Çarş. Eyl. 01, 2010 10:33 am | |
| Güzel ve etkileyici bir şiir olmuş. Yalnız üstünde biraz daha oynarsan daha iyi olabilir... İlk Yorum | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: karanlıktayım anne! Çarş. Eyl. 01, 2010 5:22 pm | |
| yorum için teşekkürler... zaten bunu da bi'şeyler karalarken ortaya çıkarmıştım.. ve o anda aklımda bi'şarkı vardı sanırım ordan esinlendim... şarkı sözü: üşüyorum üstümü örtsene anne... şiir: karanlıktayım, üşüyorum; ört üstümü anne... ve ewet biraz oynarsam belki sizi bile ağlatabilirim. | |
|