//PeLnn..* Yönetmen
| Konu: Astroloji Perş. Eyl. 02, 2010 12:30 am | |
| ASLAN: Bugün yönetici gezegeninize gönderilen uydunun yaptığı çekimler yüzünden yönetici gezegeniniz bugünkü durumunuza odaklanamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
BAŞAK: “Önemli olan dış güzellik değil, iç güzelliktir.” Sözüyle ilgili uygulamaya başladığınız çalışmalarınız bugünde yanlışlıkla aynaya bakmanızla birlikte son bulacak.
TERAZİ: Yönetici gezegeniniz son zamanlarda arkadaşınızın yönetici gezegeniyle fazla ilgili olduğunuz için size biraz kızgın. Bugünkü falınızı arkadaşınızın yönetici gezegenine sormanızın daha iyi olacağını söylüyor.
AKREP: Lütfen yalnız öleceğinizi düşünmeyin. O otobüste 32 kişi daha olacak.
YAY: Yönetici gezegeniniz bile karınıza ev işlerinde çok yardım ettiğinizin farkında. Bu yardım yerleri süpürürken yalnızca ayaklarınızı kaldırmanız olsa bile…
OĞLAK: Her sabah 7’de kalkıyorsunuz. Keşke bir de gidecek işiniz olsa…
KOVA: Bu haftaki fal yorumunuz, yönetici gezegeninize olan aidat borcunuzdan dolayı kapatılmıştır. (Eğer ödeme yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız.) <Tamamen alıntıdır.>
BALIK: Yönetici gezegeniniz size birazcık kızgın… E haklıda! Hem fala inanmam diyerek söylediği şeylere inanmıyor hem de sitedeki astroloji sayfasını okuyorsunuz. Oldu mu şimdi yahu?
KOÇ: Çok fazla tatlı dilli olmanızın gereği yok. Tamam, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırda, sonra delikten çıkan yılan sizi sokmasın?
BOĞA: - Günlük burç yorumumu öğrenebilir miyim? - Sakın ona güvenme. - Sen kimsin? - Bir dost.
İKİZLER: Yönetici gezegeniniz sizin hakkınızda dedi ki: “O kadar cimridir ki, geceleri karanlıkta kitap okuyabilsin diye körler okuluna gidiyor.” Skandal! Uranüs ve Satürn durmadan sizi konuşuyor.
YENGEÇ: Yönetici gezegeniniz bir karadelik tarafından yutuldu. Başka bir yönetici gezegen bulsanız iyi edersiniz. | |
|
//PeLnn..* Yönetmen
| Konu: Geri: Astroloji Perş. Eyl. 02, 2010 12:32 am | |
| Arkadaşlar vakit buldukça bu gibi şeyleri eklemeye devam edeceğim. Ayrıca belirtmek isterimki bunları yazarken bir siteden etkilendim. Eee? Nasıl buldunuz? | |
|
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Astroloji Perş. Eyl. 02, 2010 10:27 am | |
| Çok güzel Pelin ya çok komik. Okurken koptum resmen o derece. | |
|
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Astroloji Perş. Eyl. 02, 2010 3:37 pm | |
| Çok güzeller PeLush'umm. Devamını bekliyoruz. | |
|
//PeLnn..* Yönetmen
| Konu: Geri: Astroloji Perş. Eyl. 02, 2010 5:15 pm | |
| Aslı... Teşekkürler. Yok ya o kadar kopma sonra kimse bağlamaz falan Özlem... Saol Ozly'mm... İnşallah ilham gelirde yazarım yahu çok zor oluyor böyle yazmak. Arkadaşlar bu arada sizde aklınıza gelen bu burç yorumlarını bana özel mesaj atabilirsiniz. | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
//PeLnn..* Yönetmen
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Astroloji Salı Ekim 26, 2010 6:31 pm | |
| doğru, her sabah 7'de kalkıyorum ama öğrencilik de bi iş sayılır bence. yanii... benim burç kafayı yemiş hem doğruyu hem yalanı söylüyor.. karar versin doğru mu yalan mı? ayrıca diğeleri de çok güzellerdi ya... burada gülmekten yerlere yattım... | |
|