AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: En Sevdiğiniz Replikler Salı Ekim 05, 2010 2:37 pm | |
| Sevdiğiniz dizi veya filmin repliklerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz... | |
|
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: En Sevdiğiniz Replikler C.tesi Ekim 16, 2010 2:17 pm | |
| Dün İzlediğim Merlin 1.Sezon 1.Bölüm'den İki Replik ...Arthur: Bir sorunmu var ? Merlin: Evet bütün gün at üstündeydim. Arthur: Nazik popon mu ağrıdı ? Merlin: Evet.Napalım seninki kadar büyük değil. Arthur:Koca kafa deyimini tanımla. Merlin:2 Kelimeyle mi ? Arthur:Evet. Merlin:Prens Arthur | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: En Sevdiğiniz Replikler C.tesi Ekim 16, 2010 2:29 pm | |
| | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: En Sevdiğiniz Replikler Ptsi Ekim 18, 2010 4:07 pm | |
| Chuck ~ Huysuz Müşteri ve Casey Müşteri: Dedigimi duydun mu? Alo? İngilizce biliyor musun? Parla usted Inglese? Hey? Casey: Evet Müşteri: Neden kıpırdamıyosun? Çünkü eger dinliyor olsaydın… şu anda kasaya gidip 300 dolarımı getirmiş olurdun. Casey: -Dişlerinin arasından- Efendim, tekrar ediyorum… Geçerli bir fişiniz olmadan size geri ödeme yapamam. Müşteri: Ne paramı iade ediyorsun, ne de aleti değiştiriyorsun. -Bu sırada Chuck oturdugu yerden olayı görür hemen yanlarına koşar- Müşteri: Peki sen ne işe yararsın… -Adam yapmaması gereken bir hareket yapar ve casey`nin kimlik kartına parmagıyla vurarak- Müşteri: Koca Johnny? Seni aciz Hödük. -Casey`nin yumruklar sımsıkı kapalı- Casey: -Tehditkar bir fısıltıyla- Tek vuruşta senin kalbini durdura… Chuck kosarak gelir Chuck: Heyy Woow woow Casey`i tutar Chuck: Hey, John bakalım sorun neymiş. Chuck: makineyi eline alır otomatik odaklılar değil mi? Müşteri: Evet. Chuck: bu çok sık olur. Çok çabuk bir… Çabuk (arkasındaki casey`i kontrol eder) çabuk bir tamire gerek var.Ben kendim hallederim. Eger adınız ve numaranızı Nerd Herd masasına bırakırsanız… -Adamı ates hattından uzaklaştırmaya çalısıyo …-şıp diye hallerim tamam mı? Müşteri: Bunu söylemek bu kadar zor muydu? Chuck: teşekkürler iyi günler şimdi sırıtmayı kesmeden casey`i sakinleştiriyo Chuck: derin nefes al, Casey. Derin derin. ama casey`i hırlamakla mesgul Chuck: ya da hırla Hırlamak da işe yarar. Çok güzel. Çok çok güzel . ve oradan kaçar. | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: En Sevdiğiniz Replikler Ptsi Ekim 18, 2010 4:14 pm | |
| - AdelTime* demiş ki:
Chuck ~ Huysuz Müşteri ve Casey Müşteri: Dedigimi duydun mu? Alo? İngilizce biliyor musun? Parla usted Inglese? Hey? Casey: Evet Müşteri: Neden kıpırdamıyosun? Çünkü eger dinliyor olsaydın… şu anda kasaya gidip 300 dolarımı getirmiş olurdun. Casey: -Dişlerinin arasından- Efendim, tekrar ediyorum… Geçerli bir fişiniz olmadan size geri ödeme yapamam. Müşteri: Ne paramı iade ediyorsun, ne de aleti değiştiriyorsun. -Bu sırada Chuck oturdugu yerden olayı görür hemen yanlarına koşar- Müşteri: Peki sen ne işe yararsın… -Adam yapmaması gereken bir hareket yapar ve casey`nin kimlik kartına parmagıyla vurarak- Müşteri: Koca Johnny? Seni aciz Hödük. -Casey`nin yumruklar sımsıkı kapalı- Casey: -Tehditkar bir fısıltıyla- Tek vuruşta senin kalbini durdura… Chuck kosarak gelir Chuck: Heyy Woow woow Casey`i tutar Chuck: Hey, John bakalım sorun neymiş. Chuck: makineyi eline alır otomatik odaklılar değil mi? Müşteri: Evet. Chuck: bu çok sık olur. Çok çabuk bir… Çabuk (arkasındaki casey`i kontrol eder) çabuk bir tamire gerek var.Ben kendim hallederim. Eger adınız ve numaranızı Nerd Herd masasına bırakırsanız… -Adamı ates hattından uzaklaştırmaya çalısıyo …-şıp diye hallerim tamam mı? Müşteri: Bunu söylemek bu kadar zor muydu? Chuck: teşekkürler iyi günler şimdi sırıtmayı kesmeden casey`i sakinleştiriyo Chuck: derin nefes al, Casey. Derin derin. ama casey`i hırlamakla mesgul Chuck: ya da hırla Hırlamak da işe yarar. Çok güzel. Çok çok güzel . ve oradan kaçar. sonu çok komikmiş... bu filmi izlemiyorum ama bu da komikmişşşş.... | |
|
dAmLaCıK Profesyonel
| |