Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Unnatural History

3 posters
YazarMesaj
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Unnatural History Empty
MesajKonu: Unnatural History   Unnatural History EmptyPtsi Ekim 18, 2010 3:50 pm

Unnatural History Unnatural-history-1-sezon

India Jones lise arkadaşınız olursa... Hayatının çoğunu farklı kültürlerde geçiren Henry Griffin'i heyecanlı bir şehir macerası bekliyor.

Doğaüstü güçlerle başa çıkmak doğal olarak yetenek ister. Antropolog olan anne ve babasıyla dünyayı gezerken olağanüstü beceriler geliştiren, henüz lise çağındaki Henry ise bu yeteneklere sahip. Dünyanın en ücra köşelerine gidip yerel kültürleri tanımış, keşişlerden vücuduna hükmedebilmeyi öğrenmek için aylarca dağlarda yaşamış. Sık sık başını derde sokmaktan da alıkoyamıyor kendini. Onun bu delifişek halinden oldukça endişe duyan anne Jessica Griffin sonunda oğlunu Washington'da yaşayan erkek kardeşinin yanına göndermeye ve oradaki Smithson lisesine devam etmesine karar veriyor. Henry dayısının yanına taşınmadan önce, orada yaşayan çok sevdiği vaftiz babasının aniden öldüğünü öğreniyor. Ulusal Müze Merkezi'nde görev yaparken kalp krizi geçirdiği ileri sürülen vaftiz babasının aslında bir cinayete kurban gittiğinden şüphelenen Henry, dayısının oğlu Jasper'la birlikte buldukları ipuçlarını değerlendirerek olayın perde arkasını öğrenmeye karar veriyor. Henry’nin yeni çevresindeki gizemli olaylar elbette sadece bununla da sınırlı kalmıyor, ama bugüne kadar edindiği beceriler hepsini birer birer çözmesini sağlıyor. 20 Eylül’de ilk bölümünü izleyeceğimiz Unnatural History aksiyonun hiç eksik olmadığı, postmodern gizemlerle dolu oldukça eğlenceli bir gençlik dizisi. Tarihle iç içe geçmiş hikayesi ve peş peşe baş döndürücü bir hızla gelişen olaylar zinciri, izleyenlerin belleklerinde hemen Indiana Jones’u çağrıştıracak.
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

Unnatural History Empty
MesajKonu: Geri: Unnatural History   Unnatural History EmptyPtsi Ekim 18, 2010 3:58 pm

komik bi'şeye benziyor.
belki bir gün izlerim...

hımm... indiana jones ha!
nedense benim de aklıma dayım geldi... Laughing
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Unnatural History Empty
MesajKonu: Geri: Unnatural History   Unnatural History EmptyPtsi Ekim 18, 2010 4:10 pm

dAmLaCıK demiş ki:
komik bi'şeye benziyor.
belki bir gün izlerim...

hımm... indiana jones ha!
nedense benim de aklıma dayım geldi... Laughing

Ewt güzel ve komik
birkaç bölümünü izledim güzel hoş bir dizi Smile
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

Unnatural History Empty
MesajKonu: Geri: Unnatural History   Unnatural History EmptyPtsi Ekim 18, 2010 4:12 pm

zamanım olunca izlerim... Smile
Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

Unnatural History Empty
MesajKonu: Geri: Unnatural History   Unnatural History EmptyPtsi Kas. 01, 2010 5:25 pm

Kim derdi ki bir diziyi forumlardan etkilenerek izlemeye kalkısacagımı Very Happy
Güzelmis ha ben sevdim konusuunu.
Bi sınavları atlatayımdaa sonra buna baslarım artıık Razz
Sag oll halecüüm paylasım icin cheers
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Unnatural History Empty
MesajKonu: Geri: Unnatural History   Unnatural History EmptySalı Kas. 02, 2010 1:39 pm

Goffret ~ demiş ki:
Kim derdi ki bir diziyi forumlardan etkilenerek izlemeye kalkısacagımı Very Happy
Güzelmis ha ben sevdim konusuunu.
Bi sınavları atlatayımdaa sonra buna baslarım artıık Razz
Sag oll halecüüm paylasım icin cheers

Haa haa işte bn kahretsin! başardım afro
çok hoş bir dizi dha çok komik ama
teşekkür ederiz hizmetlerimizin devamı gelir umarım tongue

Unnatural History
1 sayfadaki 1 sayfası