//Aslımm... Amatör
| Konu: Yes Man ~Bay Evet C.tesi Haz. 12, 2010 6:40 pm | |
| Yapım: 2008 ~ ABD, Avustralya Tür: Komedi, Romantik Yönetmen: Peyton Reed Senaryo: Jarrad Paul, Andrew Mogel, David Iserson, Nicholas Stoller Senaryo (Kitap): Danny Wallace Yapımcı: Jim Carrey, David Heyman, Richard D. Zanuck, Bruce Berman Görüntü Yönetmeni: Robert D. Yeoman Müzik: Mark Oliver Everett, Lyle Workman Dağıtım: Warner BrosFilmin Websitesi: www.yesisthenewno.comSüre: 1 saat 50 dk KonusuFilmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir. | |
|
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Yes Man ~Bay Evet C.tesi Haz. 12, 2010 6:47 pm | |
| İzleyeccem diyipte bir türlü izleyemediğim bir film... Arkadaşlarımdan aldığım yorumlar güzel yani film güzelmiş... Her şeye hayır diyen bir adamın bir yerden her şeye evet demesiyle değişen hayatını anlatıyormuş galiba tabi bana öle dediler | |
|
//Aslımm... Amatör
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
MissAlix Amatör
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : KocaeLi.
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |