**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: The Tourist Salı Kas. 23, 2010 8:12 pm | |
| TURİSTYapım: 2010~ ABD, Fransa Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Suç Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck Oyuncular: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Rufus Sewell, Raoul Bova, Birol Tarkan Yıldız, Timothy Dalton, Steven Robertson, Clément Sibony, Daniele Pecci, Steven Berkoff, Christian De Sica, François Vincentelli, Jean-marie Lamour, Julien Baumgartner, Bruno Wolkowitch, Igor Jijikine, Marc Ruchmann, Mhamed Arezki, Nino Frassica, Vladimir Tevlovski Senaryo: Christopher McQuarrie, Julian Fellowes, Jeffrey Nachmanoff, William Wheeler Yapımcı: Roger Birnbaum, Jonathan Glickman, Gary Barber, Tim Headington, Graham King, Lloyd Phillips Görüntü Yönetmeni: John Seale Müzik: Gabriel Yared Filmin Websitesi: www.thetourist-movie.comGösterim Tarihi: 10 Aralık 2010 (Türkiye) FİLMİN KONUSU:Yaşadığı aşk acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turist olan Frank (Johnny Depp)’in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Angelina Jolie)’nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise’nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder. | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: The Tourist Salı Kas. 23, 2010 10:39 pm | |
| Beklediğim filmlerden televizyonda bayağı adı konuşulan bir filmdi gitmeyi düşünüyorum açıkçası | |
|
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: The Tourist Çarş. Kas. 24, 2010 2:47 pm | |
| Bu ikisi varken film izlenmez mi ya? Kesinlikle gitmeyi düsünüyorum ben de. | |
|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: The Tourist Cuma Şub. 11, 2011 12:07 pm | |
| Gerçekten güzel bir filmdi Deep ve Jolie gerçekten harika bir ikili olmuşlar... | |
|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: The Tourist Çarş. Nis. 06, 2011 4:26 pm | |
| Ne kadar sonra izlemişim filmi. Yine de süper filmdi. Kendimi kaybettim izlerken. | |
|