Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson

2 posters
YazarMesaj
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  Empty
MesajKonu: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson    Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:07 pm

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  Ari-kovanina-comak-sokan-kiz20110121010734

Sizi uyarıyoruz: Millennium üçlemesi kesinlikle bağımlılık yapıcı. -
The Guardian

Dönüp tekrar tekrar okumak istiyorsunuz. Millennium üçlemesi bu milenyumun en iyi üçlemesi.
-John Timpane, Philadelphia Inquirer

Stieg Larssonu okumak, sert bir kahve gibi sizi canlandırır Kitaplar sıra dışı bir şekilde aksiyon dolu ve düpedüz bağımlılık yaratıcı. Larsson son derece zeki bir aktivist ve feminist olmanın yanı sıra Tanrı vergisi bir aksiyon yazarlığı yeteneğine de sahip -
David Kamp, New York Times

Kasırga gücünde bir roman. Alexandre Dumasın Üç Silahşörlerini veya Charles Dickensın romanlarını aynı hararetli heyecanla okumuştum. Olağandışı Hiç gocunmadan söylüyorum: Muhteşem.
- Mario Vargas Llosa, El Pais

Larsson üstün bir yazar. Kurgunun birçok katmanını sıkıca bir ipe bağlıyor ve sayfa sayfa okuyucuyu sürüklüyor. Kitabın sonu, böyle bir seride isteyebileceğiniz her şeyi size veriyor. -Leonard Zeskind, Kansas City Star
Her yeni nesil Salander ve Blomkvisti bir gün okuyacak ve onların dünyasına kapılacak. -Sarah Weinman, BN.com Şu anda yaşadığımız hayatı yüzlerce ve yüzlerce heyecanlı sayfada yeniden keşfetmek isteyen kimse bu üçlemeyi kaçırmasın. Son kitabın muhteşem bir kurgusu var. Kitap, çağdaş edebiyatın en mükemmel sonlarından birine doğru ilerledikçe kitap hiç bitmesin istedim.
-Alan Cheuse, Chicago Tribune

Kalbinizi durduracak sahnelerde polisiye edebiyatın en unutulmaz karakterleriyle tanışmaya hazırlanın. Bu kitap Larssonun ismini edebiyatın en orijinal ve tutkulu seslerinden biri olarak tarihe kazıyor.
-Ellen Shapiro, People

Millennium serisi dünya çapında benzersiz bir yayıncılık mucizesi.
-Kate Mosse

Hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak; bu kitabı da gecenin ilerleyen saatlerine dek okuyacaksınız. İsveçli bir bilgisayar manyağının bizi soluksuz bırakabileceğini kim düşünebilirdi ki?
-Daily Express

Olağanüstü Okuyucular kitabı okurken yerlerinden bile kıpırdayamayacak.
Sunday Times

Çeviren:Ali Arda
Dil:Türkçe
Yayın Yılı:2011
Sayfa Sayısı:800
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson    Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  EmptyPtsi Şub. 07, 2011 9:08 pm

Hiii! Çıktığına inanamıyorum! Rüyalarım gerçekleşti.
Aylardır bekliyorum bu kitabı ya. D&R'a baskın gerçekleştirmem gerek! Very Happy
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson    Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  EmptySalı Şub. 08, 2011 8:33 am

Evet 1 Şubat'ta çıktı
ben aldım ama okuduğum bir kitap var 2 gün içinde başlayacağım bn
800 sayfa cheers
gerçekten harika... Cool
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson    Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  EmptySalı Şub. 08, 2011 12:14 pm

İçime huzur doldu. Oku oku bitmez o şimdi ne güzel. Very Happy
(Nasıl bir psikopatlılıktır bu!)
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson    Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson  EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 4:10 pm

//ÖzLém..* demiş ki:
İçime huzur doldu. Oku oku bitmez o şimdi ne güzel. Very Happy
(Nasıl bir psikopatlılıktır bu!)

Hahah Very Happy
ben okumaya başladım hadi hayırlısı afro

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ~ Stieg Larsson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ejderha Dövmeli Kız ~ Män Som Hatar Kvinnor | Stieg Larsson
» Ateşle Oynayan Kız ~ Flickan Som Lekte Med Elden | Stieg Larsson