Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ZİRVEDE OLMAK İSTESEK DE ASIL KEYİF ZİRVEYE TIRMANIRKEN YAŞANANLARDIR

YazarMesaj
MonteKristo
Amatör
Amatör
MonteKristo

ZİRVEDE OLMAK İSTESEK DE ASIL KEYİF ZİRVEYE TIRMANIRKEN YAŞANANLARDIR Empty
MesajKonu: ZİRVEDE OLMAK İSTESEK DE ASIL KEYİF ZİRVEYE TIRMANIRKEN YAŞANANLARDIR   ZİRVEDE OLMAK İSTESEK DE ASIL KEYİF ZİRVEYE TIRMANIRKEN YAŞANANLARDIR EmptyCuma Kas. 23, 2012 3:51 pm

Hayatımızda birçok eşyamız tozlu tavan arasında bekler öylece...Tozlu tavan eşyaları aslında capcanlı öylece oracıkta durmaktadır.Anıların canlanma merkezidir aslında tavan arası...Evet zirvede olmayı hepimiz isteriz ama mesele zirvede olmak değil zirveye gelene kadar nerelerden geçtiğimizi bilmektir...Yıllar önce eskidi diye tavan arasına kaldırdığımız ve yine aradan geçen yıllardan sonra orada birşey aramaya gittiğimizde gördüğümüz acı,tatlı hatıraların canlandığı eşyalar gibi...Tavan arasına çıktığımızda belki de çok canımızı acıtan küçücük bir eşya ile karşılaşıp vay be ne günlerdi diyebileceğimiz gibi...Ya da yıllar öncesine ait sizi gülümseten bir eşya gibi...Yaşanılan güzellikler veya olumsuz iz barakan hatıraların hepsi bir yerde toplanmıştır ve yıllar geçmesine rağmen hepsi orada capcanlı durmaktadır.İşte zirve orasıdır...Oradaki yıllar öncesine ait yaşadıklarımızı hatırlatan eşyalardır aslında bizi o zirvede olduğumuza inandıran...
Şimdi bir gün... diye başlayan cümlelerin içimizde bıraktığı acı kadar bazen sevinç de bulunur.Vay be ne günlerdi cümlesi içinde hem acı hem de tatlı ibareler barındırır...ama bugün anlatırken tatlı olan herşeyi kapsar...Geçmişte yaşanılan zorluklar bugün anlatılırken hep gülünerek anlatılır.Babadan,öğretmenden yediğimiz dayak,geçirdiğimiz bir kaza,eski sevgilinizden kalma bir parça eşya...Mesela ben askerde ilk yediğim dayakta gece uyuyamamıştım ki bugün anlatırken kahkahalarla anlatıyorum.Askerdeyken tezkeremi alıp evime dönmen için nizamiyeden dışarı çıktığım gün zirve idi bnm için ama asıl keyif onu bugün anlatırken kahkahalara boğuluyor olmamdı...Hayat acısıyla tatlısıyla tozlu tavan arasında halen yaşıyordu...
https://twitter.com/MontheKristo

ZİRVEDE OLMAK İSTESEK DE ASIL KEYİF ZİRVEYE TIRMANIRKEN YAŞANANLARDIR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Algılama, Keyif Alma
» Birinin Kadını Olmak İstiyorum