| Gevezelik Serbest!.. | |
|
+12dAmLaCıK beyzaaa [SıLa.] Fiza Goffret ~ Anestezi. //PeLnn..* Lavina Night..* AdelTime* **TaP10** //ÖzLém..* 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Şub. 23, 2011 3:04 pm | |
| Kenarda mı duruyor? Ben önüme gelene tanıtım reklamı yapıyorum. Kötü oldu. | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Şub. 23, 2011 3:30 pm | |
| Kenarda duruyoru o anlamda söylemedim ben. Yani eğer baska bi sitede idare edemezsek bu site her zaman var. O anlamda yani. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Şub. 23, 2011 3:34 pm | |
| Ayy, ço...ok sevindim anlatamam. Bu site kapansa çok üzülürdüm Açıklama yaptığın ve içimi ferahlattığın için sağ ol. (Not: Yazım yanlışı varsa söyleyin. Doğrusunu bir türlü yazmıyor.) | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Şub. 23, 2011 4:13 pm | |
| Özlem ben de GYÇ'sini bu aralar hiç beğenmiyorum, bir şey yolluyorsun üç beş gün sonra yanıt geliyor falan. o site acaip sıkıcı geldi, twi fan bana hpc'yi anımsatıyor. her an biri var dolu dolu falan. beğenmiyorsanız bilemiyorum kızlar ama ben ordayım, mecbur yani. | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
**TaP10** Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Şub. 23, 2011 8:36 pm | |
| Valla Bilemiyorum Ama Şuanlık Tek Kaldım Gibi Yani Aynı Cinsten Biriyle Tanışmadım. Daha Kimseyle tanışmadım orasıda var tabi. | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Perş. Şub. 24, 2011 9:20 pm | |
| Ben de diyorum ki GYÇ'ye gidersek en azından kendimize bir ortam oluştururuz. Hem TwiFan'daki gibi "Edfırrt!" diye ağlayan kızlar olmaz. Kendi başımıza takılırız. Ama Aslı moderatörü oranın sonuçta. Siz bilirsiniz ama yine de... | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Perş. Şub. 24, 2011 9:57 pm | |
| İyi de ismi twi fan diye illa edward sever insanlar toplanacak değil ya. Ben kac hikayede durmadan edwarda saydıran kız gördüm yani. Evet, hayranlık hat safhada belki. Ve hatta ben de bir hikayede karakter olarak övebiliyorum edwardı. Bence bizi engelleyici bir olay değil bu kısmı. Ben belladan feci derecede nefret ediyorum ama sevenlere karışamam ki. Hem oranında özgün başlıklı bir bölümü var. Orada Aslının da benim de ve daha bircok kisininde hikayesi var. Ama hic canlı değil, bu yüzden twi yanı ağır basıyor. Biz de canlandırmaya calısmakla ugrasıyoruz. Bilemiyorum tabii herkesin kendi isteği vardır. Siteden hoslanmadıysanız yapacağımız bir sey yok. Fakat GYÇ'yi de ben sevmiyorum. Bu nedenle şimdilik herkes nerede takılmak istiyorsa orada takılsın. Ve biz kendimiz adına bir çatı kurduğumuzda tam anlamıyla bir araya gelelim. O zaman kimsenin sevmemek gibi bir sıkıntısı olmayacaktır canlar. (: | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Perş. Şub. 24, 2011 10:02 pm | |
| GYÇ konusunda İpek'e katılıyorum orada hiç canlılık yok ve bir daha gidersek eninde sonunda yine birşeyler ortaya çıkacak boşu boşuna İpek ve Aslı'nın diğer sitesindeki canlılığını bilemem o konuda yorum yapamam | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Perş. Şub. 24, 2011 11:55 pm | |
| Tarıkcan, Ali var, Baru var sonra ıyy seçkin var? başka var mı bilmiyorum, GYÇ'de erkek bol ama hepsi entellektüel. senin kafadan değil yani. Bilmiyorum kızlar, milletle kız konuşmalısınız. zaten sizi sevmeyen kalmayacaktır eminim. İpek bir geldi hoop. hayranları doldu falan. Biraz aktif olmanız gerekli. ayrıca her türlü yardımı yaparım ben, bu arada kimse edfıırd diye bağırmıyor merak etme. biz onları evcilleştirdik özlem. | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Cuma Şub. 25, 2011 11:22 am | |
| | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| |
| |
**TaP10** Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Ptsi Tem. 04, 2011 4:54 pm | |
| Aynen bende kaç ay oldu bilmiyorum ama oldu bayaa tekrardan dönmek güzel.Aslında ben siteye giremiyordum açmıyodu ki yoksa her zaman burda olurdum yani. | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| |
| |
**TaP10** Profesyonel
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Tem. 27, 2011 9:28 am | |
| Ya burası neden böyle sessiz? Neredeyse kimse girmiyor :/ | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Cuma Tem. 29, 2011 7:54 pm | |
| valla ben imkanim oldukca girmeye calisiyorum. su anda yurt disindan baglanmis durumdayim. kuzenlerdeyim ve sizleri seviyorum, lutfen imkaniniz oldukca girin... ornek alin azcik ornek | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Paz Ağus. 28, 2011 3:51 pm | |
| Afedersiniz ama bir şeyi merak ediyorum. Bu kadar güzel bir site neden bu kadar sessiz. Gerçekten çok güzel bir ortam var fakat online sayısının az olması çok etkiliyor. Birde yetkinforum'un kapanmasından sonra giremeyenler oldu fakat bu sorun haledilirse pek sorun kalmaz. Umarım kısa sürede bu online sorunu halledilir. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Paz Ağus. 28, 2011 6:53 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
- Afedersiniz ama bir şeyi merak ediyorum.
Bu kadar güzel bir site neden bu kadar sessiz. Gerçekten çok güzel bir ortam var fakat online sayısının az olması çok etkiliyor. Birde yetkinforum'un kapanmasından sonra giremeyenler oldu fakat bu sorun haledilirse pek sorun kalmaz. Umarım kısa sürede bu online sorunu halledilir. ben varım ya! ben sana yetmez miyim kuzum? harbiden ya burası çok sessiz... üzüldüm bu duruma:( ama hikayeme yeni bölümü kısa zamanda koyacağım... belki yarın belki yarından da yakın... o zaman burası canlanır belki... değil mi kuzum? ayrıca bebişim benim o ne tür bir imzadır öyle? açınca sayfanın yarısını kaplıyor | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Ağus. 31, 2011 11:29 am | |
| | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Perş. Eyl. 01, 2011 3:19 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- ~//Pandora demiş ki:
- Afedersiniz ama bir şeyi merak ediyorum.
Bu kadar güzel bir site neden bu kadar sessiz. Gerçekten çok güzel bir ortam var fakat online sayısının az olması çok etkiliyor. Birde yetkinforum'un kapanmasından sonra giremeyenler oldu fakat bu sorun haledilirse pek sorun kalmaz. Umarım kısa sürede bu online sorunu halledilir. ben varım ya! ben sana yetmez miyim kuzum? harbiden ya burası çok sessiz... üzüldüm bu duruma:( ama hikayeme yeni bölümü kısa zamanda koyacağım... belki yarın belki yarından da yakın... o zaman burası canlanır belki... değil mi kuzum?
ayrıca bebişim benim o ne tür bir imzadır öyle? açınca sayfanın yarısını kaplıyor Hayır bir yerden sonra sinir bozuyor kuzum ya. Burası (gerçeği söylüyorum) hayatımda girdiğim en güzel sıcak kanlı. Her şeyi harika fakat çok sessiz. Sinirim bozuluyor kuzum ya. Bir sen bir ben bir de sessizliğimiz! Sıkıldım! Neden bu sitenin neden online sayısı yok uleyyynn! bebişim biliyorum ama hp bu, hepsi birbirinden güzel yani onunçün böyle Bu arada seninde BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Paz Eyl. 04, 2011 3:51 pm | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Gevezelik Serbest!.. Çarş. Ekim 12, 2011 4:12 pm | |
| üyeler! yönetmenler! neredesiniz yha! sıkıntıdan çatlayacağım ne bu çıt yok? kimse yok! yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr! bırakın kitapları gelin işte! ben bile bıraktım çantamda duruyorlar öyyle! ödevleri akşama yapıyom. siz de bari 5 dakika bıraksanız, yorgunluğunuzu atsanız, bakın nasıl cıvıl cıvıl oluyor bu site! | |
|
| |
| Gevezelik Serbest!.. | |
|