Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Merlin

4 posters
YazarMesaj
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Merlin Empty
MesajKonu: Merlin   Merlin EmptyPtsi Haz. 14, 2010 9:48 am

Merlin 0000000070

Büyülü bir çağ, mitlerin gerçek olduğu bir diyar... Krallığın kaderi Merlin adında genç bir adamın omuzlarında.

Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi'yle buluşuyor, Orta Çağ efsanesi CNBC-e’de yaşanıyor... İngiliz yapımı Merlin'de sihrin ve doğaüstü yaratıkların diyarı Camelot'ta bir efsanenin doğuşuna tanık olacağız. Kral Uther tarafından yönetilen Birleşik Krallık’ta büyücülerin sihir yapmalarının yasaklandığı bir dönemde, doğaüstü yeteneklere sahip Merlin adında genç bir adamın yolu ileride tahta geçecek Prens Arthur’la kesişir. İki genç adamın rekabetle başlayan tanışıklıkları kısa sürede dostluğa dönüşecek ve ülkelerinin kaderinde büyük rol oynayacaktır. Tarihin en büyük büyücü efsanesi Merlin'in gençlik yılları, fantastik dizi tutkunlarını ekran başına toplayacak.
Merlin, Katie McGrath, Bradliy James Colin Morgan ve Angel Coulby gibi yıldızı parlayan genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. Merlin’de baş karakterlere eşlik eden iki önemli figürse tecrübeli ve yetkin oyuncular tarafından canlandırılıyor. Buffy the Vampire Slayer'da Avcı gözetmeni Giles rolüyle tanıdığımız Anthony Head Kral Uther'i canlandırırken, Merlin'e yol gösteren Büyük Ejderha'yı Oscar adayı aktör John Hurt seslendiriyor.
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
Night..*
Yönetmen
Yönetmen
Night..*

Merlin Empty
MesajKonu: Geri: Merlin   Merlin EmptyPtsi Haz. 14, 2010 10:47 am

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Allah'ım şahane bir dizi bu yaa Smile Her pazar saat 20.00'da hiç kaçırmadan izliyordum.Sezon finali oldu,o yüzden izleyemiyorum.Ama Eylül'de tekrar başlıyomuş çok sevinçliyim afro santa Twisted Evil lol! Basketball
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Merlin Empty
MesajKonu: Geri: Merlin   Merlin EmptyPtsi Haz. 14, 2010 11:27 am

Evet bende eylülü iple çekiyorum...Severek izliyodum sezon finalide bence harikaydı...Bakalım 3.sezon nasıl olacak...
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

Merlin Empty
MesajKonu: Geri: Merlin   Merlin EmptySalı Eyl. 14, 2010 4:04 pm

İzlediğim en güzel dizi.
İzlerken kendimi kaybediyorum resmen.Smile
Hadi artık 3. sezon başlasa da izlesek:)
http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Merlin Empty
MesajKonu: Geri: Merlin   Merlin EmptyC.tesi Ekim 16, 2010 2:09 pm

Evet 3. Sezon Başladı Hatta 5 Bölüm'de Geldi ...
Şuan 4.Bölümü İzleyecem Hadi Hayırlısı ...
Diğer 3 Bölümde Harikuladenin Ötesinde Bi Yerlerde ... Laughing Laughing

Merlin
1 sayfadaki 1 sayfası