Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Gerçek Olan Sadece Şimdidir

3 posters
YazarMesaj
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

Gerçek Olan Sadece Şimdidir Empty
MesajKonu: Gerçek Olan Sadece Şimdidir   Gerçek Olan Sadece Şimdidir EmptySalı Ağus. 17, 2010 2:50 pm

Bir zamanlar Avrupa da ki bir ülkenin kralı, kendisi için özel bir şarap yaptırıyormuş. Fakat kral çok acele ediyormuş. Köleleri yorulmuş bir zaman sonra. Aralarından en yürekli olanı bir gün kralın karşısına çıkıp konuşmaya başlamış. ''Kralım, içemeyeceğiniz bir şarap için niye bu kadar acele ediyorsunuz." demiş. Kral sinirlenmiş ama belli etmemiş.

Bir süre sonra üzümler yetişmiş, şarap hazırlanmış ve kralın şarabı içeceği gün gelmiş. Kral tüm halkı toplamış ve bir zamanlar ona içemeyeceğini söylediği köleyi yanına çağırtmış. Elinde şarabın bulunduğu kadeh konuşmaya başlamış."Bir zamanlar, sen bana bu şarabı içemeyeceğimi söylemiştin." demiş. Köle tebessüm ederek. "Bilmem kralım. Belki içersiniz, belki içemezsiniz. Dudak ile bardak arasındaki mesafe uzundur ne olacağı bilinmez." demiş. Kral gülümsemiş ve köleyi yerine göndermiş. Kadehi dudaklarına götürürken bir gardiyan içeri girmiş, nefes nefese konuşmaya başlamış. "Kralım, bahçelere yaban domuzu dadandı. tüm mahsülü yiyor." demiş. Kral şarabı unutup hızla yerinden kalkmış. Bahçelere gidip domuz ile amansız bir kavgaya tutuşmuş. Sonucunda domuz kralı alt etmiş. Kralda o şarabı içememiş.

Önemli olan geçmiş yada gelecek değil. Önemli olan şimdi. Ne geçmiştir gerçek olan nede gelecek. Gerçek olan sadece şimdidir.

Virgin Radio- Geveze S
how
http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Gerçek Olan Sadece Şimdidir   Gerçek Olan Sadece Şimdidir EmptyCuma Ocak 14, 2011 3:29 pm

vay be...
demek ki neymişşş?
o adam medyummuş...
nerdn bildi kralın o şarabı içemeyeceği..
allah allah...
ben bile şaşırdım kaldım ama bu d bize güzel bir ders olsun..
gerçektende önemli oln geçmilş ya da gelecek değil, şimdiki zamanmış
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Gerçek Olan Sadece Şimdidir   Gerçek Olan Sadece Şimdidir EmptySalı Ocak 18, 2011 3:45 pm

Çok etkilendim Very Happy

Gerçek Olan Sadece Şimdidir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son
» Bu olaylar sadece filmlerde olur