| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|
+4//ÖzLém..* AdelTime* Anestezi. ~//Pandora 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| |
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Sonbaharda Aşk| 1. Bölüm: İlk Gözyaşı Paz Ağus. 01, 2010 8:03 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Ağus. 02, 2010 5:02 pm | |
| Sanırım bu hikayeyi okuyamayacağım... Sakın yanlış anlama, beğenmediğimden değil, konusu kendi hayatıma -geçmişime- o kadar çok benziyor ki okumaya dayanamayabilirim. Sadece tanıtımı okudum, ve kesinlikle bir aşk romanı olabileceğine karar verdim. Açık ve net olmuştu, tıpkı bir kitabın arka kapağı gibi. Cümlelerin çok duru, bence kesinlikle edebiyat okumalısın. Başarılar. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Ağus. 02, 2010 5:48 pm | |
| - //ÖzLém..* demiş ki:
- Sanırım bu hikayeyi okuyamayacağım...
Sakın yanlış anlama, beğenmediğimden değil, konusu kendi hayatıma -geçmişime- o kadar çok benziyor ki okumaya dayanamayabilirim. Sadece tanıtımı okudum, ve kesinlikle bir aşk romanı olabileceğine karar verdim. Açık ve net olmuştu, tıpkı bir kitabın arka kapağı gibi. Cümlelerin çok duru, bence kesinlikle edebiyat okumalısın. Başarılar. Üzüldüğümü tek kelime ile belirtmek istiyorum. Yanlış anlamadım, herkesin özgürlüğü vardır. Hele geçmişine benziyorsa bu konuda verilecek fikir senindir. Evet aşk romanı, ilk yazdığım aşk romanı. Elimden geldiği kadar açık yazmaya çalıştım. Bu öneri için teşekkürler. Belli mi olur, ileride senin önerinin peşinden gider ve edebiyat okurum. Teşekkürler. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Ağus. 02, 2010 10:27 pm | |
| Öncelikle efenim ilk aşk romanına göre başarılı bir çalışma olmuş. Ellerine yüreğine sağlık canım. Fakat öncelikle uslübünde birkaç değişiklik yapmalısın diye düşünüyorum ben. Karakterin iç dünyasını daha iyi anlatmak için gerekli bence. Birde soyut dünya ile somut arasını karıştırmışsın sanki. Bölüm aceleye mi geldi yoksa bana mı öyle geliyor canım? Çünkü hızlı bir şekilde yazmışsın hemen bitmesi gerekiyormuş gibi bir hava var. Bu bölüm için yeterli.. Diğer bölümde dediklerimi yaparsan belki daha güzel olabilir. Sevgilerle... | |
|
| |
~/Asya/~ Amatör
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Salı Ağus. 03, 2010 10:15 am | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Çarş. Ağus. 04, 2010 6:24 pm | |
| tatlım konusu da güzel, bölümü de... nedense ben okurken birden ağlayasım geldi.. bence de edebiyat okumalısın. çünkü çok güzel yazıyorsun. ilk yazışına göre gayet güzel başlamışsın.. başarılarının devamını diliyorum... yeni bölümünü bekliyorum... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Sonbaharda Aşk| 1. Bölüm: İlk Gözyaşı Çarş. Ağus. 04, 2010 9:05 pm | |
| Hikaye silinmiştir. - Anestezi. demiş ki:
- Öncelikle efenim ilk aşk romanına göre başarılı bir çalışma olmuş.
Ellerine yüreğine sağlık canım. Fakat öncelikle uslübünde birkaç değişiklik yapmalısın diye düşünüyorum ben. Karakterin iç dünyasını daha iyi anlatmak için gerekli bence. Birde soyut dünya ile somut arasını karıştırmışsın sanki. Bölüm aceleye mi geldi yoksa bana mı öyle geliyor canım? Çünkü hızlı bir şekilde yazmışsın hemen bitmesi gerekiyormuş gibi bir hava var. Bu bölüm için yeterli.. Diğer bölümde dediklerimi yaparsan belki daha güzel olabilir. Sevgilerle... Çok teşekkürler efenim. Sizinde gözlerinize sağlık. Öyle düşünüyorsan sen haklısındır. Sende yazarsın sonuçta. Gereklidir o zaman. Karıştırmışımdır. İlk roman sonuçta acemiyik, öğreniyoruk. Biraz aceleye geldi. Okul açılınca 15 tatile kadar açamayacağım bilgisayarı. O yüzden yazma işini hızlandırmam gerekti. Dediklerinle bir daha ki bölümü süsleyelim. Sevgilerle... - ~/Asya/~ demiş ki:
- Tanıtım çok güzeldi canım
İlk olmasına rağmen başarılıydı. Uslübünü beğendim. Ellerine sağlık canım yb bekliyorum sabırsızlıkla Teşekkürler canım. Ay utandırıyorsunuz. Ne diyeceğimi bulamıyorum Tekrar teşekkürler. Yarın yazıyorum. - dAmLaCıK demiş ki:
- tatlım konusu da güzel, bölümü de...
nedense ben okurken birden ağlayasım geldi.. bence de edebiyat okumalısın. çünkü çok güzel yazıyorsun. ilk yazışına göre gayet güzel başlamışsın.. başarılarının devamını diliyorum... yeni bölümünü bekliyorum... Sağ olasın canım. Benimde düşünürken. Edebiyat okumayı tekrar tekrar düşünüyorum. Hayalim olabilir. Teveccünüz. (doğru mu yazdık ya?) Ah utandırıyorsunuz (her yanımdan mütevazılık akıyor canım! Böyle olmaz ki!!!) Teşekkürler Yeni bölüm yarına geliyor Vallaha!
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son C.tesi Ağus. 14, 2010 12:28 pm | |
| Güzel olmuş ilk bölümün ve evet 'Uzunluk diğer bölümlere nasip.' Devamını bekliyorum | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Sonbahar da Aşk |2. Bölüm;Geçmiş Olan Kaza Ptsi Ağus. 16, 2010 12:46 pm | |
| Hikaye silinmiştir.~Cevaplar~ - AdelTime* demiş ki:
- Anlatış tarzın çok güzel hoşuma gidiyor
we bnde bölümün hızlı ilerlediği düşünüyorum ama güzeldi de başarılar diliyorum cnm (snki yarışmadayız yaa ) emeğine sağlık cnm Sağol canım. Bu bölüm inşallah yavaş, daha uzun ve güzel olmuştur. Teşekkürler efenim:) (ha yarışma gibi ha değil önemli değil. ) Tekrar teşekkür ederim canım. - Lavina demiş ki:
- Güzel olmuş ilk bölümün ve evet 'Uzunluk diğer bölümlere nasip.'
Devamını bekliyorum Sağolasın canım Bu bölüm uzun bence ama size sormak lazım birde nasıl olsa okuyan sizlersiniz. [/size][/b][/center]
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Salı Ağus. 17, 2010 5:48 pm | |
| çok güzeldi.. ama bana sanki biraz kısaymış gibi geldi. acaba ben mi hızlı okudum yoksa sen mi kısa yazdın anlayamadım. o kadar sürükleyici ki.. ama sonuna bittim ya.. 'başını evet anlamında salladı ve birden şok geçirdi.''ne?!,,' çok komikti ya... wow.. ilk yorum..bu aralar nedense ilk yorumları kapmaya başladım... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Çarş. Ağus. 18, 2010 9:18 am | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 5:05 pm | |
| canım gerçektende süper bnm kankim yazarda kötü mü olur ......gerçektende edebiyat okumalısın.....çünkü cok güzel yazıosun okurken cok sürükleyici bi içeriği var .....devamın bekliorum EE KİMİN KANKİSİ ?? | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 5:11 pm | |
| - ScaryLove demiş ki:
- canım gerçektende süper bnm kankim yazarda kötü mü olur ......gerçektende edebiyat okumalısın.....çünkü cok güzel yazıosun okurken cok sürükleyici bi içeriği var .....devamın bekliorum EE KİMİN KANKİSİ ??
Sağol İrem'cim!Değil mi ama ben yazıcam ve kötü olacak.(Mütavazılıktan ölüyorum yha:D) Edebiyat ve fen grubunu seçtim şimdiden. Siz olmasınız (Başta Özlem)aklıma gelmezdi hiç. Sürükleyiciymiş bu arada. Yakında geiyor canım. SENİN KANKANIM İREMMMM!!!! | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 5:13 pm | |
| EWT ama hatirlatıyım bizm bi hayalimiz vardı suyamı düştü yoksA ?????????????? | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 5:14 pm | |
| Aslaaa Bu arada başlık altında sohbet yasak. O yüzden bu konu kapansın. | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 5:58 pm | |
| - Konu başlıkları altında sohbet yasaktır. - Başlıkta hikaye ismi de bulunmalıdır. (Şimdilik Düzeltildi.)
Şimdilik sadece uyarıyorum ama birdahakine konu silinir.
| |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 22, 2010 9:24 pm | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Ağus. 23, 2010 2:35 pm | |
| ahaha! çok beğendim ya! bayıldım ama karakterinin resmi görünmüyor canım. onu istersen değiştir. ve bir tavsiye: imageshack.us'dan resim koyma. çünkü görünmüyor.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son C.tesi Ağus. 28, 2010 6:30 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 29, 2010 11:04 am | |
| Vay anasını sayın seyirciler. Sena ilerleme görüyorum bu ne güzel bir bölüm? Ellerine sağlık tatlım. En kısa zamanda yeni bölüm bekliyorum. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Ağus. 29, 2010 7:20 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- Vay anasını sayın seyirciler.
Sena ilerleme görüyorum bu ne güzel bir bölüm? Ellerine sağlık tatlım. En kısa zamanda yeni bölüm bekliyorum. yehhu, canlı yayına bağlandık mı? Teşekkür ederim Aslı'cım, güzel olmasında sizin yorumlarınızın katkısı da var. Afiyet olsun. Yarın yeni bölüm koyuyorum o zaman. Tekrar teşekkürler... | |
|
| |
| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|