| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|
+4//ÖzLém..* AdelTime* Anestezi. ~//Pandora 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Perş. Eyl. 02, 2010 1:01 pm | |
| senacığım bu möthiş bir bölümdü.. bence de ilerleme kaydediyorsun, tebrikler.. ayrıca kullandığın materyalleri açıklaman da bi'ayrı güzel olmuş.. başarılarının devamını diliyorum tatlım... | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Perş. Eyl. 02, 2010 4:30 pm | |
| CnM SüPPPPPER ammmmmaa zack ilanı aşk etsn artk yhaaa ... süpppperrrrrrrrr kesinlikkleee | |
|
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Eyl. 05, 2010 5:43 pm | |
| Hikaye silinmiştir. - dAmLaCıK demiş ki:
- senacığım bu möthiş bir bölümdü..
bence de ilerleme kaydediyorsun, tebrikler.. ayrıca kullandığın materyalleri açıklaman da bi'ayrı güzel olmuş.. başarılarının devamını diliyorum tatlım...
HAAA sağol Damlacım:) Beni utandırıyosun Bir şey değiller. V**i den alıntılar. Başarısız bir bölüm oldu ama telafisi var. - ScaryLove demiş ki:
- Canım SüPPPPPER ama zack ilanı aşk etsn artk yhaaa ... süpper kesinlikle
Ah sağ ol İrem'cimmm. İlanı Aşk? What is this? Oooohooo ona daha çok var kuzu. Tekrar tekrar teşekkürler. [/center][/size]
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Eyl. 05, 2010 5:50 pm | |
| FAZLA sÖzE gErEk yOk ''MUHTEŞEM'' fazla DüŞüNmEyEdE GeReK yOk kesinlikle ''EDEbİYat okumalısın!!! bunu tek ben söylemiyorum '' seni seviyorumm | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Eyl. 06, 2010 4:36 pm | |
| bölüm möthişti. Diziport yorum bırakmayı unutmayın yazıyor. fakat yazı stili değişilk olduğu için öyle gözüküyor. ilk başlarda bende öyle sanıyordum. Tekrar söylüyorum ellerine sağlık. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Eyl. 13, 2010 4:46 pm | |
| Hikaye silinmiştir.
- Anestezi. demiş ki:
- bölüm möthişti.
Diziport yorum bırakmayı unutmayın yazıyor. fakat yazı stili değişilk olduğu için öyle gözüküyor. ilk başlarda bende öyle sanıyordum. Tekrar söylüyorum ellerine sağlık. Teşekür ederim Aslı'cım:) Hmm yazı sitilini bir daha öyle yapmamalıymışım demek ki,teşekkür ederim Tekrar teşekkür ederim canım:) - ScaryLove demiş ki:
- FAZLA söze gerek yok
''MUHTEŞEM'' Fazla düşünmeye de gerek yok kesinlikle ''Edebiyat okumalısın!!! bunu tek ben söylemiyorum '' seni seviyorumm Teşekkür ederim canım. Düşünmeye her zaman gerek vardır canım, e azından ben öyle düşünüyorum Aklıma soktunuz şu işi de artık her bölümden sonra bunu hatırlatmaya gerek yok bence. Hikaye ile ilgili tavsiyeleriniz vs. benim işime daha çok yarar gerçekten.
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Salı Eyl. 14, 2010 4:48 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Salı Eyl. 14, 2010 5:25 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- bölümler dehşet ötesi ilerliyor.
yorumumu geç ve kısa yaptığım için özür dilerim ama umarım sen neler düşündüğümü biliyorsundur. Editlerim doğru düzgün bir yorum için. Ayyy bunu senden duymak ne güzel Hiç öenemli değil,geç olsun güç olmasın. Neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Teşekkür ederim. | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Perş. Eyl. 16, 2010 2:29 pm | |
| 7.bölüme sözüm yok Sözüm yok dediysem süper anlamındadır
amma 6.Bölüm de suna kanaat getirdim sen bir erkek düşmanısın
bırakta doya doya öpüşselerdi alex de zack'i seviyo .. alex sen diye konusuyorum cünkü yazan sensin. .. çok nazlısın !! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 17, 2010 3:11 pm | |
| ben geldimm.. canım benim bölümler süperdi... ama 6. ve 7. bölümde kafam biraz karıştı... 6'da çocuğa tokat atıyo, 7'de öpüşüyo, çıkma teklifini hemen kabul ediyo.. bu nasıl iş? harbiden zır deli falan.. ama (sanırım 5. bölümde) anlattığın hikaye süper ötesi bi'şeydi... çünkü korku hikayalarine bayılırım...yeni bölümü bekliyorum tatlım... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 17, 2010 3:19 pm | |
| - ScaryLove demiş ki:
- 7.bölüme sözüm yok Sözüm yok dediysem süper anlamındadır
amma 6.Bölüm de suna kanaat getirdim sen bir erkek düşmanısın
bırakta doya doya öpüşselerdi alex de zack'i seviyo .. alex sen diye konusuyorum cünkü yazan sensin. .. çok nazlısın !! Sağ ol tatlım Aa asıl sen erkek düşmanısın:evil: Öpüşmeecekler. Yazan bensem yöneten de benim (Artiz bir kelime oldu biraz) Nazlanırım nazlanmam benim bileceğim i. Sevgili benim değil mi?(Zack'i üzerime yaptım ) - dAmLaCıK demiş ki:
- ben geldimm..
canım benim bölümler süperdi... ama 6. ve 7. bölümde kafam biraz karıştı... 6'da çocuğa tokat atıyo, 7'de öpüşüyo, çıkma teklifini hemen kabul ediyo.. bu nasıl iş? harbiden zır deli falan.. ama (sanırım 5. bölümde) anlattığın hikaye süper ötesi bi'şeydi... çünkü korku hikayalarine bayılırım... yeni bölümü bekliyorum tatlım... Hoş geldin... Sağ ol tatlım Hmm şöle açıklayayım. 6'da tokat atıyor çünkü duygularından haberdar değil. 7'de öpüyor çünkü onu sevdiğini anlıyor ve bir daha üzüleceği bir hata yapmamak için teklifini kabul ediyor. 5. bölüm de 5 bölüme yakın sonumuzda tek fantastik bölüm Biliyor musun ben de bayılırım korku hikayelerine 4 ya da 2 bölüm bu gün geliyor sanırım | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 17, 2010 7:00 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 17, 2010 8:55 pm | |
| ilk yorum...aman tanrım.. bölümler çok güzeldi. ilk önce 8. bölümden başlayayım.. zack'in geziye gitmesi beni zaten biraz şüphelendirmişti. aklıma, ona ve ya alex'e bi'şey olcak, diye düşünceler geçiyordu ama olan zack'e oldu... 9. bölümse bi'ayrı hüzünlüydü... zack'in önce kaybolduğu, sonra da öldüğü haberi... benim de valla ağlayasım geldi... ama sen de o kadar acımasız olmasaydın canım... alex'ime de hayata tutunması için bi'şeyler kalsın.. gelecek bölümün fragmanı içinse.. ayyy! alex'im canına kıymasın.. bence de birisi gelsin onu kurtarsın... yoksa ağlarım... gerçekten ağlayabilir miyim bilmiyorum... yb'leri bekliyorum... hem de merakla... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son C.tesi Eyl. 18, 2010 3:05 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- ilk yorum...
aman tanrım.. bölümler çok güzeldi. ilk önce 8. bölümden başlayayım.. zack'in geziye gitmesi beni zaten biraz şüphelendirmişti. aklıma, ona ve ya alex'e bi'şey olcak, diye düşünceler geçiyordu ama olan zack'e oldu... 9. bölümse bi'ayrı hüzünlüydü... zack'in önce kaybolduğu, sonra da öldüğü haberi... benim de valla ağlayasım geldi... ama sen de o kadar acımasız olmasaydın canım... alex'ime de hayata tutunması için bi'şeyler kalsın.. gelecek bölümün fragmanı içinse.. ayyy! alex'im canına kıymasın.. bence de birisi gelsin onu kurtarsın... yoksa ağlarım... gerçekten ağlayabilir miyim bilmiyorum...
yb'leri bekliyorum... hem de merakla... Çok teşekkür ederim:) Şüphelendirdi mi? Off ölmesi büyük süpriz olacaktı ama Evet Zack gitti yavrum gitti. Çok da yakışıklıydı ama yaa 9. bölüm az geldi bana ama hüzünlendirmek için çok çabaladım. Ağla ağla rahatlarsın Aaaa sonunda belki kız da ölecek kavuşacaklar Kardeşi var, babası var. İnş. onlara da bişicikler olmaz. Fragmana gel işte! Kıycak wala. Sence o kişi Zack'mi(O mu değil mi bilmiyorum) Ağlama o kız.. o da ağladı yaa sen de ağla. Sen bilirsin Yb bu gün yehhuuu! Bekle bekle daha bu başlangıç | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son C.tesi Eyl. 18, 2010 7:03 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son C.tesi Eyl. 18, 2010 7:19 pm | |
| soruna cevap: zack olabilir mi? kız onun hayaliyle hayata tutunabilir mi? bölüm kısacası süperdi... okurken içim bi'garip oldu ama neyse.... öyle bir hüzünlendim ki şimdi ne yazacağımı da şaşırdım.. o kadar güzel, o kadar hüzünlü ve merak uyandırıcı bir bölümdü ki.. ayrıca şarkının sözleri de uyumluydu. bir de senacığım, sen fragmanda eline bir silah geçtiğini söylemiştin ama bölümde ben öyle bir şeye rastlamadım ya da gözümden kaçtı. yoksa diğer bölümde mi olacak? ve bölüm biraz kısaydı. şarkı sözleri bölümü uzunmuş gibi gösteriyordu. galiba bundan sonraki bölüm final olacak... bekliyorum... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Eyl. 19, 2010 9:33 am | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- soruna cevap:
zack olabilir mi? kız onun hayaliyle hayata tutunabilir mi?
bölüm kısacası süperdi... okurken içim bi'garip oldu ama neyse.... öyle bir hüzünlendim ki şimdi ne yazacağımı da şaşırdım.. o kadar güzel, o kadar hüzünlü ve merak uyandırıcı bir bölümdü ki.. ayrıca şarkının sözleri de uyumluydu. bir de senacığım, sen fragmanda eline bir silah geçtiğini söylemiştin ama bölümde ben öyle bir şeye rastlamadım ya da gözümden kaçtı. yoksa diğer bölümde mi olacak?
ve bölüm biraz kısaydı. şarkı sözleri bölümü uzunmuş gibi gösteriyordu.
galiba bundan sonraki bölüm final olacak... bekliyorum... Zack? Olabilir. Ayrıca biraz daha zorlarsak babası ve kardeşi :p Ah, çok teşekkür ederim canım... Benim de yazarken çok kötü oldu. Ağlayacaktım. Ben ağlamaktan ara verdim bir ara(çok saçma yere ağladım ama olsun ). Teşekkür ederim tekrardan O sözleri bulana kadar canım çıktı Diğer bölümde canım. Onu katamadım hemen kurguya. Bundan sonraki bölümler(2 ya da 3. bölümler. Uzattım çünkü aklıma daha güzel sahneler geldi ve onları paylaşmak istiyorum ve annem interneti 1 hafta daha açık bırakıyor) daha uzun ve güzel olacak. Demedi demeyin | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Ptsi Eyl. 20, 2010 2:42 pm | |
| | |
|
| |
ScaryLove Amatör
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Salı Eyl. 21, 2010 2:39 pm | |
| - ScaryLove demiş ki:
- Canım.... Çok güzell !!
Bende özeniyorum bazen sana ama senin gibi güzel yazamam tek kelimeyle süper ve Kimseyi öldürme. Hoş ölen öldü ama... Bari Zack ölmeseydi. Kız benim için önemli değil İreeemmm sağ ol Teşekkür ederim bebişim ve öldüreceğim Evet öldü Maşist misin kızım sen. Erkeklerin egemen olduğuna inanıyorsan eğer... Asıl kız ölmesin. Maşist hıh | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Perş. Eyl. 23, 2010 6:04 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:23 pm | |
| çığlık atasım geliyoooooooorr! yaşasıııın! zack ve alex'im ölmedi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bölüm süperdi. şarkılar muhteşemdi.. ve teklife gelince; bence alex'im sahneden inince onun hemen yanına gelip mikrofonla ona evlenme teklifi etseydi... daha romantik olurdu bence.. süperdi süperdi süperdi muhteşemdi... ve yb yi de tabii ki merakla bekliyorum... yeni bööölüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm!
ve yine tabisii ilk yorum.... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:31 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- çığlık atasım geliyoooooooorr!
yaşasıııın! zack ve alex'im ölmedi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bölüm süperdi. şarkılar muhteşemdi.. ve teklife gelince; bence alex'im sahneden inince onun hemen yanına gelip mikrofonla ona evlenme teklifi etseydi... daha romantik olurdu bence.. süperdi süperdi süperdi muhteşemdi... ve yb yi de tabii ki merakla bekliyorum... yeni bööölüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm!
ve yine tabisii ilk yorum.... At kız at at. Tutan mı var Ölmediler ve bende çok mutluyum. Şarkıları özene bezene seçtim ve böyle demen beni çook mutlu etti. Tekliiif; Hmm öylede olabilirmiş ama şu anlık ikisi bilsin yeter. Evet daha romantik olurmuş. saol,saol,saol teveccünüz. Yarın sana yeni bölüm. Tarih süper dimi Evet hep ilk yorumlar senden | |
|
| |
| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|