| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|
+4//ÖzLém..* AdelTime* Anestezi. ~//Pandora 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:39 pm | |
| oleeeeeeeeeyyyyyy! attım çığlığımı.. ohhhhh rahatladım.. ewet tarih süper.. yarın yeni bölüm bana bana bana.. yine ilk yorum beneden sana sana sana... ilk yb lerden haberdar olan ben ben ben yorumlara doyan sen sen sen.. amma uydurdum be.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:48 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- oleeeeeeeeeyyyyyy!
attım çığlığımı.. ohhhhh rahatladım.. ewet tarih süper.. yarın yeni bölüm bana bana bana.. yine ilk yorum beneden sana sana sana... ilk yb lerden haberdar olan ben ben ben yorumlara doyan sen sen sen.. amma uydurdum be.. Sen mi rahatladın ben mi? Bencede süper, ama yazmak. 5 sayfa olsun istiyorum. Evet bölüm sadece sana okuyanlara değil İlk yorum senden bana. Her zaman sensin zaten Damla'cım aaa Eh öyle. Teşekkürler, alışa gerek yok Sen uydurdun ben piskopata bağladım | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:50 pm | |
| bu günlerde espritüelliğim üzerimde de ondan bi'şeyler uydurayım dedim. ama pek uydurduğum söylenemez. sadece gerçekler.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:52 pm | |
| Ah bunlar gerçekse sen söylemeye devam et canım. Örenğin diğer bölüm ile ilgili tahminini alayım | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Cuma Eyl. 24, 2010 5:57 pm | |
| hımm biraz zor oldu öğretmenim daha kolayını alabilir miyim? sadece şaka.. hımm.. bi'düşüneyim.. valla bilemiyorum.. düğün yaparlar, 15 çocuk olur (bunu uydurdum işte.. ) fakat düğün olabilir yani.. ama herkesten gizli.. amaan bu işleri yazara bırakmak lazım... ben derim elma yazar der armut gibi bi'şey yani.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Paz Eyl. 26, 2010 10:53 pm | |
|
En son ~//Pandora tarafından Cuma Haz. 01, 2012 9:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Çarş. Eyl. 29, 2010 1:49 pm | |
| ilk yorummmmmmsenacığıııımmmm! düğün olacak demiştim, çocuk olacak demiştim, demiştim,demiştim,demiştiimm! final süperdi yaa! romeo ve juliet bende de vardı ama neyse.. sen daha güzel yazmışsın... kır düğünü, bebek, falan çok güzeldi.. valla ağlayasım geldi ya da bilgisayara şok olmuş gibi gözlerimi fal taşı gbi açarak dibinden baktığım için gözlerim doldu... ama çook güzeldi.. daha başka cümle kuramıyorum.. çünkü hafızamda bu bölüme yorum yazabilmek için uygun cümle bulamıyorum.. ve talım seni seviyorum... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Çarş. Eyl. 29, 2010 2:08 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- ilk yorummmmmm
senacığıııımmmm! düğün olacak demiştim, çocuk olacak demiştim, demiştim,demiştim,demiştiimm! final süperdi yaa! romeo ve juliet bende de vardı ama neyse.. sen daha güzel yazmışsın... kır düğünü, bebek, falan çok güzeldi.. valla ağlayasım geldi ya da bilgisayara şok olmuş gibi gözlerimi fal taşı gbi açarak dibinden baktığım için gözlerim doldu... ama çook güzeldi.. daha başka cümle kuramıyorum.. çünkü hafızamda bu bölüme yorum yazabilmek için uygun cümle bulamıyorum.. ve talım seni seviyorum... İlk yorum senindi zaten Damlacımmmmm Demiştin, hepsiciğini demiştin. Sağ ol yaaa:( Final de içim burkuldu benim. Neyse, neyse, neyse.... Sağ ol Kır düşünü benim favori düğün tarzımdır zaten Ah öyle yapma canım gözlerin bozulacak. Biliyorum(ne mütevazıyım yaa ) Ben de cevap veremiyorum, bu nadide ve süper ötesi bölüm hakkkında Bende seni seviyorum Bu arada bu kaçak bir giriş haberiniz ola | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son Çarş. Eyl. 29, 2010 2:12 pm | |
| - sena***love demiş ki:
- dAmLaCıK demiş ki:
- ilk yorummmmmm
senacığıııımmmm! düğün olacak demiştim, çocuk olacak demiştim, demiştim,demiştim,demiştiimm! final süperdi yaa! romeo ve juliet bende de vardı ama neyse.. sen daha güzel yazmışsın... kır düğünü, bebek, falan çok güzeldi.. valla ağlayasım geldi ya da bilgisayara şok olmuş gibi gözlerimi fal taşı gbi açarak dibinden baktığım için gözlerim doldu... ama çook güzeldi.. daha başka cümle kuramıyorum.. çünkü hafızamda bu bölüme yorum yazabilmek için uygun cümle bulamıyorum.. ve talım seni seviyorum...
İlk yorum senindi zaten Damlacımmmmm Demiştin, hepsiciğini demiştin. Sağ ol yaaa:( Final de içim burkuldu benim. Neyse, neyse, neyse.... Sağ ol Kır düşünü benim favori düğün tarzımdır zaten Ah öyle yapma canım gözlerin bozulacak. Biliyorum(ne mütevazıyım yaa ) Ben de cevap veremiyorum, bu nadide ve süper ötesi bölüm hakkkında Bende seni seviyorum Bu arada bu kaçak bir giriş haberiniz ola evet ilk yorum benimdi.. gözler zaten bozuktu iyice bozulcak yani.. tatlım sen de bu kadar güzel yazma o zaman ... | |
|
| |
| Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son | |
|