| Sol Anahtarım | Bölüm 6 | |
|
+4**TaP10** Goffret ~ Anestezi. AdelTime* 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Ptsi Haz. 21, 2010 5:26 pm | |
|
En son AdelTime* tarafından C.tesi Ocak 29, 2011 2:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Salı Haz. 22, 2010 1:50 am | |
| | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 28 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Salı Haz. 22, 2010 9:57 pm | |
| Bölüm Bölüm Bölüm... Zaten ilk 2 bölümü galiba biliyoruz... Daha erken gelsin onlar | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Çarş. Haz. 23, 2010 12:53 pm | |
| Bölüm 1 ~ Saçma Başlangıç (Vera Andre Hindley) Mavi şimşeğimle hayatımı değiştirecek olan yere Kanada’ya gidiyorum.”Mavi şimşeğim” dediğim ne mi yanımda taşıdığım siyah elektro gitarım kadar çok sevdiğim lacivert Mini Cooper’ım.Radyoda en sevdiğim parça çalıyordu.Büyük bir zevkle eşlik ettim. Deep into the darkness where I hide Saklandığım karanlığın derinliklerinde The monsters all dig down deep inside Tüm canavarlar iyice derin kazarlar You never know when they're satisfied Bilemezsin asla ne zaman tatmin olduklarını Buried down deep where the sun don't shine Güneşin parlamadığı derinliklerde gömülüdürler The monsters are buried down deep inside Canavarlar derinlerde gömülüdürler Birkaç saattir yoldaydım artık sıkılmaya başlamıştım.Sıkıntıdan kafamı metalciler gibi saatte 185 km’ken hem arabayı kullanıp hem de deli gibi sallanıyordum.Çevredekiler “bu kız insan mı yoksa başka bir şey mi?” sorusunu yüzümdeki ifadeyle anlamaya çalışıyorlardı.Onlar devam ededursun “telephone” melodisiyle Gaga’mın sesi yankılandı.
“Bu telefonu hiç cevaplamak istemiyorum nedense efendim” “Canım lütfen bize suçluluk duygusu hissettiriyorsun dön eve” “Neden acaba o sana hiçbir şey ifade etmiyor mu?”
Telefonun ucundan annem olacak kadının hıçkırıklarını duyuyordum.Onların yüzünden taş kalpli olmuştum.
“Beni bir daha asla arama kendi iyiliğin için” Karşıdakinin cevabını beklemeden yüzüne kapattım.Gözlerin yaşlardan buğulanmıştı.Araba kullanamayacak haldeydim.Gelmiştim, orman yoluna saptım.Karşıma çıkan ilk evin önünde durdum.Elimde anahtar kapıya doğru yöneldim.Açıkça söylemem gerekirse bu evin benim olup olmadığını bilmiyordum.Tek çare anahtarı deliğe sokup zorlamaktı.Fazla kuvvet sarf etmiş olmalıyım ki kapı açılır açılmaz merdivenlere doğru yuvarlandım.Karşıma çıkan ilk odaya girdim şansıma yatak odasıydı.Kendimi yuvarlak yatağıma attım.Tuzlu gözyaşı damlalarımı gömleğime heba ederek doyasıya ağladım.Rüyadaydım.Acısız, mutlu olabildiğim tek yerde… (Melanie Mccarry) “Şu anda Kanada uçağındayım.” “Gönderildi” yazısını gördüğümde pencereden dışarıya doğru bakmaya başladım.Şu an uçaktayım ve telefon açık kimse normal olduğumu söylemedi.
“Seni özleyeceğim, Mel beni ara” Aah! Pimpirikli kuzen “Tamam” yazıp gönderdim.Mp4 için hala ona minnettardım.Arkama yaslanıp gözlerimi kapadım.Kulaklarım elektro gitar sesiyle bayram etti diyebilirdim. He was a skater boy O patenli bir çocuktu She said see you later boy Kız, sonra görüşürüz dedi He wasn't good enough for her Çünkü çocuk kendisi için yeterince iyi değildi He had a pretty face Onun (oğlanın) tatlı bir yüzü vardı But her head was up in space Ama kızın aklı bir karış havadaydı Uçağın yavaşça kalktığını hissettim.Rüyamda şarkıyı söylerken el-kol hareketleri yapıp sahnede zıplıyordum.En az öncekiler gibi rüyamın esiri olmuştum.Gözlerim kapalı koltukta yüksek sesle şarkıyı cırlarken el-kol hareketi yapıp, oturduğum yerden zıplamışım.Bir kadın Fransızca “bu kız ne yapıyor?” diye bir soru yöneltti.Yan sıramda oturan bir kadın ise rezil bir şekilde taklit yaptığımı söyledi.Yanında oturan adam ise aksini iddia etti.Böylelikle tartışmaya başladılar.Ne kaçık aile ama(!)Bunu bir kenara not edeceğim uçak inişi sonunda o kadının sonu hayırlı değildi.Koluma enjekte edilen iğne ile kendime geldim.
Hostes “Durumu ne?” dedi. Dibimde biten ilk yardım görevlisi “Uyuşturucu verdim inene kadar rahatsınız emin olun” dedi. Yine rüyamın kurbanı olmuştum.Aah doğru ya burası Brezilya sınırı “Anormallere özel istisna yapılır” “Al sana özel istisna…” _____________________________________________________________________________ Hurricane Bells ~ Monsters Avril Lavigne ~ Skater Boy | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Çarş. Haz. 23, 2010 3:25 pm | |
| Bunu daha öncede okumuştum bir daha okudum... Gerçekten çok güzel... 2.Bölümü hemen bekliyorum... | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Çarş. Haz. 23, 2010 4:04 pm | |
| Yorum yapmak için ilk bölümün gelmesini beklemiştim. Ah, Mel!.. Birtanesin kuzumm!.. Ama Melanie pek Emo'lara benzemiyor ya.. Daniel, ben de grup kurmak istiyorum, ne dersn? | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Çarş. Haz. 23, 2010 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 1:32 pm | |
| | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 2:51 pm | |
| Bölüm 2 ~ Sana Demiştim Beyinsiz
“Hey sana şu arabayı deli gibi sürme dedim.Beyin sinirlerin ne zaman algılayacak beni acaba?” “Dostum gerçekten çok komiksin”
Barap bap barap bap baa ram Barap bap barap bap baa ram Barap bap barap bap baa ram
Duyması için avazım çıktığı kadar bağırdım. “Şu müziğin ya sesini kıs ya da kapat!” “Ama en sevdiğim yerinde nakarat bölümündeydik” “Şu lanet olası müziği kapat!” “Tamam dostum sakin ol”
Sinirden dişlerimi sıkıyordum. “Beni deli etmek için yapıyorsun tüm bunları değil mi?” “Yoo,hayır”
Aksini iddia edercesine gülmemek için kendini zor tutan bir yüz ifadesiyle karşılaştım.Aklından geçenleri adım gibi biliyordum. “Tabii ki sırf senin inadına” Birkaç dakika sonra tüm sinirlerimden arınmış bir şekilde konuşmama devam ettim.
“Ches daha Tacoma’ya ne kadar kaldı?”Etrafıma bakamayacak kadar gözüm dönmüştü. “Geldik” “Vovv güzel ev” “Hadi gidelim Chester umarım müzik odası istenildiği şekilde yapılmıştır” Yüzüne kadınların bayıldığı çarpık gülümsemesini yerleştirdi. “Gir ve tadını çıkar”
Ev zevkli bir şekilde döşenmişti, sade, krem rengi tonu odalarda hakimdi.Müzik odasının ilk gözümdeki profili gülümsememe sebep oldu.14. yaş günüme alınan siyah piyanom karşımdaydı.Üzerinde aile fotoğrafımız vardı.Kız kardeşim, annemi babam ve ben hepimiz piyano başındayız.Kafamı sallayarak kendime geldim.Piyano dışında Ches’in elektro gitarı, klasik gitar ve göz bebeği baterisi vardı.
“Ee istenildiği şekilde yapılmış mı ortak odamız?” “Güzel beğendim” Müzik odasından çıktık.Ches koridorda dolanırken “Odalarımız ayrı” deyip bir rahatlama nidası koyuverdi.Ona tip tip bakıp en şirin sesimle seslendim.
“Buna çok üzüldüm Ches bu gece boş musun?” O gayet rahat ciddi(!) ses tonuyla konuştu. “Üzgünüm ama sanırım bu gece yanım dolu başka zaman neden olmasın?” Kapıya doğru yöneldi. “Hiçbir yere gitmiyorsun” “Pekala sen istedin o zaman ben odama gidiyorum”
“Odama kelimesini bastırarak söylemişti.Koridorda yalnızdım.Yavaşça sinirle fısıldadım. “Seni küçük keçi”
*
“Dan uykucu hadi uyan” Gözlerimin kapalı olmasına rağmen yüzüme doğru bir şeyin yaklaştığını hissediyordum.Bana çok yakındı.Elimi yüzüne geçirdim.Yatak sarsıldı.Yere düşme ve kırılma sesleri geldi.Sanırım Ches düşmemek için yatağın yanındaki komidini tutmaya çalışırken lambayı da devirmişti.Yataktan aşağıya doğru Ches’e baktım.
“Ne halt ediyordun?” “Seni uyandırmaya çalışıyordum” “Git geliyorum”
5 dakika sonra ikimizde hazırdık.Ches spor takılıyordu.Siyah güneş gözlüklerini takmıştı.Ama dışarıda bir gıdım güneş ışığı bile gelmiyordu.İlk günden itibaren kızları röntgenlemeye başlayacaktı.Yola çıkmıştık.Yarım saatlik yolculuktan sonra okuldaydık.Okul sınırları içerisinde olmamıza rağmen olağandan çok hızlı sürüyordu.Aynı zamanda da kızları kesmeyi ihmal etmiyordu.Eğer ağzını biraz daha açsaydı, salyalarını akıtabilirdi.Önümüze farkında olmadan bir kız çıktı.
“Lanet olsun Ches arabayı sağa kır!” “Ne!” “Ne dediğimi duydun yap şunu!” “Aman Tanrım!” | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 3:38 pm | |
| Bu bölümüde 2.kez okuyuşum... 3.Bölümü kimse okumadı galiba... Yani ben okumadım diye hatırlıyorum... O yüzden sonda neler olacağını fazlasıyla merak ettim... 3.Bölümü fazla geciktirmeden verirsen sevinirim Sevgiler ve saygılarla... Esen kalın... Tamam fazla saçmalamaya başladım Sustum... | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 3:40 pm | |
| | |
|
| |
**TaP10** Profesyonel
| |
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 3:50 pm | |
| | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 4:07 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Perş. Haz. 24, 2010 9:08 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Cuma Haz. 25, 2010 9:20 am | |
| Bölüm 3 ~ İki Kişilik Ev Partisi Kafamdaki uğultuyla uyandım.Dün gece çok gerçekten çok kötüydüm.Saat 9.00 gösteriyordu.Birden canlandım.Lanet olsun geç kalmıştım.Hızlıca elime geçen ilk bluzu geçirdim.Evden çıktım, okula yakın oturuyordum.Evim ormanın başında olması işlerimi daha da kolay bir hale getiriyordu.15 dakika sonra okuldaydım.Dinlediğim müzikle kendimden geçmiştim.O sırada bir korna sesi duydum.Sağa döndüm.Üzerime doğru gelen siyah Mustang’ı gördüm, refleks olarak geriledim.Arabanın sahibi ise sağa doğru kırdı.Arabadan siyah kıvırcık saçlı bir çocuk çıktı.
“Ne yaptığını sanıyorsun intihar mı etmeye çalışıyorsun?” Bana özür dileyeceği yerde kabalığından dolayı karşılık verdim. “Aptal sende o zaman önüne bak ve doğru sür” “Siz kızlar-” “Hey! Tamam sakin olun” Aramıza çocukla birlikte olan kumral saçlı biri girdi. “Hadi gidelim dostum”
Arabaya binip basıp gittiler.Harika okulun ilk günü için çok güzel(!) bir başlangıçtı.Seçmelerin olacağı sınıflara doğru yürümeye başladım.Sınıftakileri incelemeye koyuldum, sonuçta kendime arkadaş edinmem gerekiyordu.Hepsi de iyiye benziyordu.Şımarık, kendini beğenmiş bir tiple karşılaşmamıştım henüz.Ama şu kıvırcık saçlı çocuğu bu kategoriye yerleştirebilirdim.Uzun kumral saçlı kızın yanına oturdum.
“Selam” Güneş gibi parlayan gülümsemesiyle karşılık verdi. “Merhaba, ben Melanie” “Ben Vera Andre ama bana Vera de” “Bana da Mel dersen memnun olurum”
Bu esnada bu sabah tartıştığım o çocukla, arkadaşı içeriye girdiler.Harika umarım onlarla aynı seviyeye düşmezdim.O sırada eğitmen zannettiğim bir bay içeri girdi.
“Adım John Foster, eğitmeninizim.Bildiğiniz gibi herkes seviyelerine göre sınıflarına yerleştirilecektir.2-3 gün bu sınavla uğraşacağımız için maalesef dışarıdaki sahne platformuna çıkmayı o bulutlu rüyalarınızda görmeye devam edin.Hepiniz müzik eğitimi alacaksınız.Seviye sınıflarına yerleştirildikten sonra seçmeli derslerinizi seçeceksiniz.Hangi aletle ustasınız görelim”
Önden başlayan bir kız keman dedi, diğeri piyano böyle devam etti.Sıra bana geldi. “Bayan Hindley?” “Elektro gitar, genellikle solistim ama vokalde yapıyorum.” “Peki siz Bayan Mccarry?” “Piyano, vokalist olmayı tercih ediyorum” Sırf o ikisi kalmıştı içimde bir merak duygusu uyandı. “Bay Casey, Bay Hudson?” “Adım Chester, bateri çalıyorum” Demek şu kendini beğenmiş çocuğun adı Chester’di, züppe! Diğer çocuk devam etti. “Klasik gitar”
“Pekala şimdi şu iddialarınızı test edelim.İlk gönüllü kim?” Bu konularda cesaretli kişilere daha saygılı davranırlardı.Cesaretimi toplayıp elimi kardırdım. “Evet Bayan Hindley, ortaya çıkın” Elinde tuttuğu elektro gitarı bana uzattı. “Aslında piyano çalmayı tercih ederim” Sınıfın diğer ucunda olan piyanoya oturdum.Parmaklarım dans edercesine piyano üzerinde gezinmeye başladı. I feel good enogh yeterince iyi hissediyorum It has been such along coming but ı feel good gelmesi çok zaman aldı fakat simdi iyi hissediyorum and ı am still waiting for the rain to fall ve ben hala yağmurun yağmasını bekliyorum Pour rael life down on me gerçek hayatı üzerime dök Cause I cant hold on anything this good enough çünkü yeterince iyi olmayan hiçbir şeye katlanamıyorum Am I good enough for you to love me too seninde beni sevebilmen için yeterince iyi miyim So take care what you ask of me bu yüzden bana sorduklarını umursa Cause I cant say no çünkü hayır diyemiyorum “Harika bu konuda gerçekten yeteneklisin” “Teşekkürler, Bay Foster” Mel bana doğru eğilerek fısıldadı. “Mükemmeldin bütün gözler senin üzerindeydi” Kızararak cevap verdim. “Teşekkür ederim, Mel” “Kesinlikle senle düet yapmam lazım” O sırada zil çaldı. “Neden olmasın büyük bir zevkle” Karşılıklı gülüştük. * Kafede oturmuş Mel ile çene çalıyorduk.Bu kıza ısınmıştım.Ona ev arkadaşım olmasını isteyip istemediğini sormalıydım.
“Mel nerede kalıyorsun?” “Şey, aslında bir evim yok geçici olarak arkadaşımda kalıyorum” “Harika ev arkadaşım olmak ister misin?” “Çok süper bir fikir ne zaman taşınıyorum?” “Şimdi zaten 1 saatimiz kaldı Bay Foster’sa o garip sözlülerine devam eder.Hadi arkadaşına gidelim.Öğleden sonraki derse yetişiriz” * “Ciddi olamazsın gerçekten bunu yaptın mı?” İnanmayan gözlerle ona bakıyordum.Çok kaçık bir ev arkadaşım var. “Tabii ki ama eğer sakinleştirici vermeselerdi neler olacağını tahmin bile edemezlerdi.Sana uçaktan sonra olanları anlatayım.Hostes beni uyandırdı.1 metre ötemde duruyordu.Çocuklu bayanlar çocukların gözlerini kapatıp bağırlarına bastırıyorlardı.Uçaktan inmeden önce tıklım tıklım dolu olan havalimanı ben indikten sonra kimse kalmamıştı.Arkadaşım durumu garipsemedi zaten benim bu tipik hallerime alışkındı”
O sırada eve gelmiştik. “Hadi gel sana odanı göstereyim” “Teşekkürler ben biraz sonra aşağıdayım” Üstümü değiştirerek yemeğe giriştim. “Hey hadi ama yemeği bırak ev partisi yapalım” Mel’in zoruyla küçüklüğümdeki gibi koltukların üstlerine çıkıp kendimize mikrofon yerine deodorant şişelerini alarak doyasıya tepinmeye başladık. “Seç şarkını Mel” “Tamam başlıyorum” We stay, moving around, so low Çok yavaşça etrafta hareket edip kalıyoruz Ask us where you at, we don't know Bize nerdesiniz diye sorun ,bilmiyoruz And don't care (don't care) Ve umrumuzda değil All we know is we was at home 'cause you left us there Tüm bildiğimiz evde olduğumuz çünkü bizi orda bıraktınız You got your boys and got gone Erkekleri aldınız ve yok oldunuz And left us all alone Ve bizi yalnız bıraktınız Now she in the club with a freaky dress on Ve o şimdi çılgın kıyafetlerle kulüpte Cats don't want her to keep that dress on Kediler onun bu kıyafetle devam etmesini istemiyor Easy for a good girl to go bad Bir kız için kötüleşmek çok kolay And once we gone (Gone) Ve bir zamanlar biz değiştik There is belief we've gone forever Bir inanış vardır sonsuza dek değiştik Don't be the reason Sebebi olma You better learn how to treat us right Bize nasıl iyi davranacağını öğrensen iyi olur 'Cause onces a good girl goes bad çünkü bir defa bir kız kötüleşiyor We done forever Sonsuza dek yaptık Sarhoşlara dönmüştük.Yorgun olmama rağmen hala koltukların üstlerinde tepinip duruyorduk.Sonra yastıklara hücum ederek bir güzel birbirimizin yüzlerine yastıkları geçirdik.Ev kelimesi bu bina için söylemesi bin şahit isterdi.Halsizliğimden dolayı kesik kesik konuşuyordum artık.
“Bu kadar tepinme yeterli.Bayağı bir kalori yaktık.Artık kendime 1 hafta çikolatalı pasta yeme izni veriyorum” “Aklından bile geçirme” Son yastık darbesini de kafama yedikten sonra koltuğa yığıldım.Bangır bangır çalan müziğe eşlik olarak koltukta horul horul uyumaya devam ettim. _____________________________________________________________________________ Evanescence ~ Good Enough Rihanna ~ Good Girl Gone Bad | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Cuma Haz. 25, 2010 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Ptsi Haz. 28, 2010 11:29 am | |
| Çok güzeldi Devamını halatla çekiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Ptsi Haz. 28, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
| |
AdelTime* Profesyonel
| Konu: Geri: Sol Anahtarım | Bölüm 6 Ptsi Haz. 28, 2010 2:19 pm | |
| | |
|
| |
| Sol Anahtarım | Bölüm 6 | |
|