Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave

2 posters
YazarMesaj
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave Empty
MesajKonu: Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave   Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 10:32 pm

Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave 103128

Çeviren: Nalan Işık Çeper
Yazar: Chris Cleave
Yayın: Pegasus Yayınları
Özgün Adı: Little Bee
Sayfa Sayısı: 320
Yayın Yılı: 2008

Arka Kapak Yazısı

Dokuz parmaklı bir kadın, kostümünü hiç terk etmeyen bir süper kahraman, kimlik buhranında aklını yitiren bir adam ve Nijeryalı bir göçmen; Küçük Arı.

Yaşamları acımasız bir şaka gibi kesişen karakterlerin size sunduğu sadece bir gülümseyiş; ama buruk bir gülümseyiş... Derken coşkulu bir kahkaha ve hemen ardından kalıcı bir sızı... Ve sonra daha büyük bir kahkaha.

Kitap, içinden hızla geçip gidilen bir duygu tüneli.

Bu kitabı okuduğunuzda herkese anlatmak isteyeceksiniz. Bunu yaptığınızda, lütfen neler olduğunu anlatmayın; çünkü bütün büyü, olayların akışında...

Barış, insanların birbirlerine gerçek adlarını söyleyebildikleri bir zamandır.

Kitaptan Alıntı

Bir İngiliz Sterlini olmak ne kadar hoşuma giderdi... Bir sterlin emniyete yolculuk etmekte ve biz de onun gidişini seyretmekte özgürüzdür. Bu, insanoğlunun zaferidir.Buna globelleşme diyorlar.Benim gibi bir kız göç sırasında durdurulurken; o, turnikeleri aşıp, üniformalı büyük adamların engellerinden sıyrılarak orada bekleyen bir havaalanı taksisine atlayabilir.
"Ne tarafa, bayım?"
"Batı Medeniyeti'ne, dostum; ama çabuk."
Bir İngiliz Sterlini'nin ne kadar sevimli konuştuğunu gördünüz mü? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sesiyle konuşur.Paranın üzerinde onun yüzü basılıdır ve bazen yakından baktığında dudaklarının oynadığını görebilirim. Kulağıma yaklaştırırım; Kraliçe ne söylüyor? "Beni derhal bırak, genç bayan, yoksa muhafızlarımı çağırırım."
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave Empty
MesajKonu: Geri: Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave   Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave EmptyPerş. Ara. 16, 2010 2:21 pm

Okumayı düşündüğüm kitaplardan
arkadaşlarım tarafından çok beğenilmişti
listeme aldım bu kitabı...
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm

Küçük Arı ~ Little Bee | Chris Cleave
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Küçük Sırlar
» KÜÇÜK ŞEYLERDEN BÜYÜK HAZ