Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates

4 posters
YazarMesaj
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  Empty
MesajKonu: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptySalı Kas. 02, 2010 2:12 pm

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  HarryPotterPart7

Yapım:2010 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aile, Aksiyon, Casusluk, Dram, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:David Yates
Oyuncular:Emma Watson, Helena Bonham Carter, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Bonnie Wright, Evanna Lynch, Tom Felton, John Hurt, Michael Gambon, Jamie Campbell Bower, Matthew Lewis, Natalia Tena, David Thewlis, Maggie Smith, Jason Isaacs, Mark Williams, Bill Nighy, Brendan Gleeson, Stanislav Ianevski, Robbie Coltrane, Sean Biggerstaff, Oliver Phelps, Timothy Spall, James Phelps, Clémence Poésy, Julie Walters, Imelda Staunton, Warwick Davis, David Bradley, Miranda Richardson, Richard Griffiths, Helen McCrory, Ciaran Hinds, Fiona Shaw, Chris Rankin, Dave Legeno, Harry Melling, Rhys Ifans, Domhnall Gleeson, Toby Regbo, Nick Moran, Laurence Richardson, Michelle Fairley, Simon McBurney, Andy Linden, Carolyn Pickles, Sophie Thompson, Charles Armitage, Chase Armitage, David O'hara, Hazel Douglas, Martin Ballantyne, Matyelok Gibbs, Paul Khanna, Rod Hunt, Steffan Rhodri
Senaryo:J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling
Yapımcı:David Heyman, David Barron
Görüntü Yönetmeni:Eduardo Serra
Müzik:Alexandre Desplat
Dağıtım:Warner Bros
Filmin Web sitesi:harrypotter.tr.warnerbros.com/hp7a
Süre:2 saat 30 dk
Gösterim Tarihi:17 Kasım 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti

Bölüm 1, Harry, Ron ve Hermione’nin Voldemort’un ölümsüzlük sırrını barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmek ve yok etmek görevini üstlenerek yola çıkmaları ile başlıyor. Profesörlerinin yönlendirmeleri ve Profesör Dumbledore’un koruması olmaksızın, tek başlarına yola çıkan üç arkadaş şimdi herzamankinden daha fazla birbirlerine güvenmek zorundadır. Ancak, onları tehdit ederek ayrı düşmelerini sağlamak isteyen Karanlık Güçler de aralarındadır.

Bu arada, büyücülük dünyası Karanlık Lord’un tüm düşmanları için tehlikeli bir yer haline gelmiştir. Uzun zamandır korkulan savaş başlamış ve Voldemort’un Ölüm Yiyicileri Büyü Bakanlığı’nın kotrolünü zorla ele geçirerek terör estirmekte ve kendilerine karşı olabilecek herkesi tutuklamaktadırlar. Ama, Voldemort için en değerli olan ganimeti; Harry Potter’ı hala bulamamışlardır. Seçilmiş kişi artık aranan kişidir ve Ölüm Yiyiciler Voldemort’a “canlı” olarak teslim etmek üzere onu aramaktadırlar.

Harry’nin tek umudu Voldemort onu bulmadan önce Hortkuluklar’ı bulmaktır. Ama, ip uçlarını araştırdıkça neredeyse unutulmuş olan eski bir efsaneyi ortaya çıkartır – Ölüm Yadigarları’nın efsanesi. Eğer bu efsane gerçekleşirse, Voldemort aradığı üstün güce erişebilecektir.

Aslında Harry’nin geleceği, geçmişte yaşadığı ve tüm geleceğini etkileyen “sağ kalan çocuk” olduğu kader gününde belirlenmiştir. O, artık sadece bir çocuk değildir, Harry Potter, Hogwarts’a ilk adımını attığı günden beri hazırlanmakta olduğu Voldemort’la nihai mücadelesine giderek daha da yaklaşmaktadır.

En son AdelTime* tarafından Perş. Kas. 11, 2010 2:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptySalı Kas. 02, 2010 2:35 pm

Hayatımda bu kadar heyecanlı okuduğum başka bir seri yoktur.
Ah 20 Kasımda film çıkıyor!
Her neyse, paylaşım için sağ ol Very Happy
http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptyPaz Kas. 21, 2010 12:42 pm

Filme Bugün 14:30 Seansına Gittim.Valla 3.Gün Oldu Vizyona Gireli Sinema Bayaa Doluydu Salonda da Bütün Koltuklar Doluydu.Yani Bugün Böyleyse İlk Gün Nasıl Oldu Acaba Smile Filme Geleyim.Film Güzeldi Yani Beklediğim Gibi Geldi.Hatta Beklediğimden Biraz Daha İyi.Anlayacağınız Film Süperdi Smile Şimdi Filmdeki Geçişler Gayet Güzeldi.Müziklerde Sahnelere Tam Oturmuş.Dramla Başladı Dramla Bitti.Filmin Bittiği Sahnede İyi Düşünülmüş Yani Bende Filmi 2 Bölümünü Çeksem Tam Orada Keserdim Heralde.Film Neredeyse Her Duyguyu Yaşatıyor; Dram, Komedi, Heyecan, Korku vs. vs.Bence Filmin Kahramanı Dobby'di.En İyi Oyunculuğu Yapan İse Bence Rupert Grint ve Helena Bonham Carter.Gerçekten Oyunculukları Çok İyiydi.Helena'ya Zaten Kötü Denemez Başka Filmleriyle de Kendini Kanıtlamış Biri.Yalnız Rupert'te Oldukça İyi İlerleme Var.Senaryoya Bakarsak İyidi Ya Çok İyi Değildi Ama İyiydi.Kısa ve Öz Gibi Bir Şeydi.Kitaba Göre Değerlendirirsem Çoğu Sahneyi Almışlar Yalnız Fazla Değinilmemiş.Yani Ayrıntıya Girilmemiş Fazla.Yani Filmde Kısa ve Öz Olmuş Diyebilirim.Diğer Filmlerine Göre Bir Sıralama Yapsaydım Bu Film 3. yada 4. Olurdu.Melez Prens'ten Çok Çok İyiydi Film.David Yates Hatasını Telafi Ediyor Gibi.Bakalım Son Film Nasıl olacak.Nasıl Bekleyeceğiz Yav Smile Fazla Spoiler Vermek İstemiyorum O Yüzden Bu Kadar Yorum Yeter Diyorum Smile
Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptyPaz Kas. 21, 2010 2:15 pm

Her sey cuma günü basladı.
Arkadasımı alıp sinemaya gittim.
Sonra Heeeriii diye bagırdım.
Ve film basladı.
Allah'ım Dobby! Sad

Bir cücecin nasıl bu kadar tatlı,
Nasıl bu kadar şeker,
Nasıl bu kadar cesur olur ya! I love you
Gözlerim doldu o ölürken. Crying or Very sad

Sonra gün cumartesi oldu.
Ve ben hemen son kitabını okumaya basladım.
Okudum, okudum, okudum.
Ve..

Spoiler:

Spoiler, 2.bölümde gerceklescek birsey. Bakmayın Razz
Öhm, neyse bu kadarı yeter. Gidin izleyin iste. Laughing
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptyPtsi Kas. 22, 2010 6:14 pm

Yaaaaaa Sad
Ben çarşamba günü gidiyorum!
Hala göremedim finali!
En sevdiğim seri halbuki!
Acıyın banaaaaa! Sad
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptySalı Kas. 23, 2010 2:50 pm

Film bnce mükemmeldi
bazıları diğer Hp filmlerindn farklı olduğunu düşündükleri için pek sevmemişler
ama bnce bu filmi de gayet başarılıydı
özellikle Rupert Grint'e bittim filmde ağzım açık kaldı ne yakışıklı olmuş o geek
bu filmdeki performansı da çok güzeldi pek fazla sahnede geçmiyordu ama diğer filmlerdn dha akılda kaldı bnm açımdn Ron Weasley
Emma Watson'ı da çok beğendim
Temmuz 2011'de 3D Harry Potter'ı sabırsızlıkla bekliyoruz... afro
özellikle Hogwarts savaşını nasıl yapacaklarını çok merak ediyorum...
Dobby yaa çok üzüldüm cincüce'me Sad
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates    Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates  EmptyPerş. Kas. 25, 2010 9:15 am

Dün filmi görme şansını yakaladım.
Bence hiç farkı yoktu. Kitaba fazlasıyla bağlı kalındı olsun o kadar.
Ayrıca çok ağlatıcı bir film olmuş.
Hedwig, Deli-göz ve Dobby öldüğünde çok kötü oldum.
Harika bir filmdi bence.

Çok kötü oldum bir anda.
Bir dünya fenomeninin bu şekilde bitmesi. Hiç bitmeyecek gibi gelmişti bana seri acı gerçek beni çok üzdü...

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı
» Fight Club ~ Dövüş Klübü | David Fincher
» Harry Potter Rpg
» Harry Potter Serisi
» Kırmızı | 6. Bölüm*