Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı

4 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Empty
MesajKonu: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Kas. 25, 2010 10:47 am

Harry Potter ve Sır Savaşı

Bu seri için bir hayran hikayesi yazarken aklımdan geçenler:
Emin olun ki bu hikaye de James ve Lily haricinde (belki sonradan yaşatırım bilinmez )herkez yaşıyor. Sirius Black, Dumbledore ve birkaç kişi daha. Dobby de bunlar arasında. Kendi kurguma birkaç kişi ekledim.

Kurguya gelince :
Aydınlık ve Karanlık Yol ne anlama geliyor.
Aydınlık yol Dumbledore’un Ordusu, Karanlık yol(bu ismi ben taktım) karanlık ormanda birleşen bir grup Slytherin ve Ravenclaw öğrencisinin grubu.
Aydınlık yol başkanı Harry, Karanlık yol başkanı Draco(tahmin etmiştiniz değil mi?)

Kurguya eklenen 2 karakter ise:
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı 2q8uk4k
Alexis Elizabeth Carter
Bir Slytherin öğrencisi. İkna kabiliyeti yeterince güçlü ve güzel. Belki de Draco bu yüzden ona aşıktır… Uff söyledim dimi? Olmadı ama. Artık biliyorsunuz. Bunu o da biliyor ama Pasy bundan nefter ediyor… Bunları ilk bölümde konuşalım mı?

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Oakujy10
Serena Melanie Holls
Alexis’in en yakın arkadaşı. Slytherin öğrencisi ve gülmeyi çok seviyor. Terslemeyi de öyle. Alexis gibi oda kimi zaman sinir bozucu olabiliyor. Alexis’in ruh ikizi diyeyim siz anlayın. Zeki bir kız olmasına karşın bunu strateji için kullanıyor ve başarılı olmak istediği şeyler arasında değil.

-Hahaha Malfoy gerçekten çok komiksin.

-Bayan Carter!

-Bize katılır mıydınız acaba kızlar?

-Kendin gibilerle uğraş Granger.

-Hey Weasley! Dikkat!

-Başımdan gider misin?

-Onu vazgeçirmenizi istiyoruz kısaca.

- Siz kafayı üşütmüşsünüz.

-Draco!

-Galiba her şey bitti ne dersin Sere.

-Sana inanmıyorum!

-Sonunda Potter’ın ölümü geldi.(Voldi! Çaktınız dimi?)

-Tamam beni kandırmaya çalıştınız ama Pansy’nin bile daha çok aklı var!

- Sen kim olduğunu saniyorsun.

-Toplantıları Karanlık Ormanda yapıyorlar.

İyi okumalar.

PS:5. Kitabın kurgusunda bulunan kişiler ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Kitaba Dahildir.

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Kas. 25, 2010 1:26 pm

Öncelikle bir Harry Potter hikayesinin başlaması gerçekten iyi oldu
kurgu iyiye benziyor
ilk bölümü en kısa zamanda okuyalım afro
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Kas. 25, 2010 4:37 pm

AdelTime* demiş ki:
Öncelikle bir Harry Potter hikayesinin başlaması gerçekten iyi oldu
kurgu iyiye benziyor
ilk bölümü en kısa zamanda okuyalım afro

Bu Harry Potter'sızlık beni öldürdü neredeyse.
O yüzden açtım başlığı.
Her neyse yeni bölümü hemen koyuyorum Smile
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Harry Potter ve Sır Savaşı ~ 1. Bölüm:İlk Mutluluk   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Kas. 25, 2010 4:47 pm

Harry Potter ve Sır Savaşı ~ 1. Bölüm: Yaşam için Ölüm Dolunayı&İlk Mutluluk
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı RDV7kyzWPpn70ro30AihqFXDo1_500
8 kişi Godric’s Hollow'unun boş ve sessiz sokakların da ilerliyorkardı. Tipleri hayli ilginç kabul edilecek bir durumdaydı. Ortalarında duran uzun boylu, 2-3 kere kırılmış gibi duran eğri burnu, upuzun beyaz sakalı, menekşe mavisi renginde pelerini ve siyah tokalı ayakkabısı ile orta çağları yansıtan bir tiyatronun oyuncusu gibi duruyordu.

En sonda duran adam hayli bir dalgın duruyordu. Gözleri çok olmasa da dolmuş, yüzünde acı bir gülümseme ile yere bakıyor ve arkadan geliyordu.. “Bunu yapmak zorunda değilsin Sirius.” dedi alçak sesle Sirius’un birkaç adım önünde durmuş adam. “Zorundayım.” Dedi Sirius ve ekledi. “Harry’i iyi koruyamayacağımı sende biliyorsun.” “Pes edemezsin Sirius.” Dedi aynı adam. “Pes etmiyorum Remus.” Dedi ve ekledi. “Harry’e daha iyi bir hayat sunmam gerekiyor. Ayrıca ben onu koruyamam. Gücüm yetmez.” Dedi Sirius.

Onlar konuşurken bir ormana varmışlardı bile. Havada iki kişi asılıydı. Ağızlarının üzerinde bir beyaz nokta uçuşuyordu.” Death for Life Full Moon sihri sizce işe yarar mı Dumbledore?”dedi yeşil kıyafetli bir kadın. “Elbette” dedi Dubledore ve ekledi.“Hazırmısınız?” O da üzgün duruyordu. “Hazırım Profesör Dumbledore.” Dedi Sirius . Bir an yeşil bir ışık kümesi çıktı ve tam Sirius Black’in göğsüne çarptı.

*

Little Whinging, Surrey, son günlerin en sıcak günündeydi.Pirvet Drive 4 numara sakinleri başlarına az sonra gelecekleri bilseler bu kadar da neşeli olurlar mıydı acaba? Mrs Dursley yapmakta olduğu pastaya renkli şekerlemeler eklerken Mr. Dursley dolaptan soğuk suyunu çıkartmaktaydı. Dursley’lerin kocaman oğlu Dudley televizyondan gözlerini ayrılamadan annesinin verdiği aparatif yemeğini yiyordu. Ailenin küçük sırrı dışarıda, ev alışverişi yapıyordu. Kapının çalması ile tüm gözler kapıya yöneldi. Genç Harry Potter’ın gelmesi için daha çok erkendi. Tüm aile kapıya yöneldi ve Mrs. Dursley kapıyı açtı. Karşısında 2 kişi durmaktaydı. İkisininde yüzünde alaycı bir gülümseme vardı.

Mrs. Dursley bir fenalık geçirdikten sonra onları içeri aldılar. “Tiniminiciğim, sen sevgili kuzenin geldikten sonra onu hemen odasına çıkart. Hiç bir şey anlatma tamam mı?” dedi Mrs. Dursley. Sonra bir koltuğa oturmuş olan mutlu çifte baktı. “Neden geldiniz?”dedi sinirle. “Petunia, tahminine göre Harry’i almaya geldik fakat sen niyetli değilsin bu işe.” Dedi ve güldü. “Biliyor musun, hiç değişmemişsin.” Dedi. Aynı anda kapı çaldı.

“Kusura bakma Petunia ama oğlumuzu alıp gitmek istiyoruz dedi kadının yanında duran genç adam. Petunia kötü bir bakış attıktan sonra çiftin kalkmasını seyretti. Kapıda ne olacağını bilmeyen Harry Potter da öyle düşünmüyordu. Kapı açıldığında gözleri kocaman açılmış olan Harry ve ona gülümseyen anne ve babası. Bu onun belkide hayatında yaşadığı en güzel gündü.

*

Lily ve James Potter oğullarına sarılmış yürürken Koca bir binanın önene geldiler. Birkaç kişiye sürpriz yapmak istiyorlardı.
Apartman kayarak yeni bir daire için genişledi ve sonunda bir ev daha çıktı. Kapıdan içeri giren aile sessiz bir şekilde kordorda ilerlemeye başladılar. Oğullarına yukarı çıkmalarını söyleyen Lilly ve James kapının önünde bekleyerek içeriyi dinlemeye başladılar.

(Aynı anda içeride)
“Büyünün işe yaramaması beni şaşırttı. Canlanmaları gerekiyordu.” Dedi Minevra McGonagall. “Biz de öyle umuyorduk Minevra.” Dedi Dubledore. Kısa bir sessizlikten sonra ‘hayatımda ilk kez iyi bir şey yapacaktım’ diye geçirdi içinden Sirius Blak. Fedakârlığı sayesinde tekrar hayata dönmüştü.
“Bir saniye. Kapıda birileri var.” Dedi Molly Weasley. Hepsi meraklı gözlerle kapıya baktıklarında Molly kapıyı açmaya gidiyordu. Açtığında neredeyse çoğu kişi bayılacaktı. Lily ve James Potter karşılarında onlara gülümseyerek bakıyorlardı.

Harry yukarı kata çıktığında Ron ve Hermione dalgın bir şekilde konuşuyorlardı. Harry’nin geldiğini görünce ayaklandılar ve hemen yanlarına koştular. “Harry. Sonunda gelebildin.” Dedi Hermione. “Şey beni buraya annemle babam getirdi.” Dedi Harry. “Dalga geçmeyi bırak dostum. Hiç inandırıcı değil.” Dedi Ron. Ardından annesinin tiz sesi geldi. “Roooonnnn, Harryy, Herrrmiiioonnee,Geeorrrge, Fffreddd ve Giiinnny. Yyeeemmeek hazırrr!” Üçü de gülümseyerek aşağı indiler.

Manzarayı görünce Ron ve Hermione’nin ağzı yarım metre açık kalmıştı. Harry alaycı bir gülümsemeyle ve fısıltıyla “Ben size söylemiştim.” Dedi. Ginny ise yemeğin sonunda fark etti ve yarım metre açık ağzını Ron’un yardımı ile kapattı. Fred ve George ise çok normalmiş gibi karşıladı. Onlar için normal sanıylırdı. Sonunda onlar anormal idiler.

Kısa oldu biliyorum ama diğer bölüm ... ... daha güzel olacak Smile

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Kas. 25, 2010 5:46 pm

harry potter'ı sevmem ama bu möthiş bi'şey olmuş canım benim..
sen yazarsın da güzel olmaz mı?
bölüm süper..
ama ben çoğu karakteri tanımıyorum...
ne etçez?
neyse...
İLK YORUMun şerefini yaşayarak yorumumu sonlandırıyorum.

hahhahay...
aklıma çok komik bi'şey geldi.
maskeli balo bittiğine göre yakında ben de bu hayran hikayeleri bölümüne kendi alacakaranlık konulu hikaayemi mi koysam acaba??
kapışırız beraber... Laughing
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyCuma Kas. 26, 2010 1:39 pm

İlk bölüm için güzeldi olayları geçiştirmeden anlatmışsın
bölüm uzunluğu ehh iyiydi
ama biraz dha uzun olursa çok iyi olur afro
yeni bölümü bekliyorum Sena'cım Very Happy
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyCuma Kas. 26, 2010 3:18 pm

dAmLaCıK demiş ki:
bölüm süper..
ne etçez?
neyse...

hahhahay...
maskeli balo bittiğine göre yakında ben de bu hayran hikayeleri bölümüne kendi alacakaranlık konulu hikaayemi mi koysam acaba??

Şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz ama sevilmez mi Harry Potter?
Yani birazcık o da var Smile (bakj beni havaya soktun Damla)
Sa ğol canım,bebişim Damla'cım Smile
Tanıtırız kız sana?

Kapışmak?
Tamam bana çok fazlasıyla uydu Smile

AdelTime* demiş ki:
İlk bölüm için güzeldi olayları geçiştirmeden anlatmışsın
bölüm uzunluğu ehh iyiydi
ama biraz dha uzun olursa çok iyi olur afro
yeni bölümü bekliyorum Sena'cım Very Happy

Ah bunları senden duymak beni çok mutlu etti Hale... Smile
Bencede öyle bugün okulda yılmadan uzun bölüm yazdım sizler için. İlk bölümü Telafi amaçlı.
Olcak, 2. bölüm uzun hemde çokk...
Ben elimden geldiğince bugün yayımlamaya çalışacağım Smile
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyCuma Kas. 26, 2010 4:59 pm

Kısa olması bence hiç önemli değil çünkü hikaye süper Wink
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyCuma Kas. 26, 2010 5:13 pm

*ışıl* demiş ki:

Ayyyy. Yeni okuyucu!
Hoşgeldin Işıl'cım Smile
Ah yyorum için teşekkürler. Gaza geldim. Bölümü geçirmeye başlayayım Smile
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyCuma Kas. 26, 2010 7:10 pm

sena***love demiş ki:
dAmLaCıK demiş ki:
bölüm süper..
ne etçez?
neyse...

hahhahay...

Şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz ama sevilmez mi Harry Potter?
Yani birazcık o da var Smile (bakj beni havaya soktun Damla)
Sa ğol canım,bebişim Damla'cım Smile
Tanıtırız kız sana?

Kapışmak?
Tamam bana çok fazlasıyla uydu Smile

n'apıyım?
ilk izlediğimde nedense harry'i ve onun yanında bir erkek daha var ya... neyse adını tekrardan unuttuğum şahıs diyelim... seni üzmek gibi olmasın ama çok tipsiz bulmuştum ve sıkıcıydı...
bu yüzden sevmiyordum.
ama senin yazmanla birlikte kararlarım birazcık da olsa değişti.
çünkü burda benim 3üzlerimden birisi yazıyor..
evet sen yazarsın da güzel olmaz mı?
olmaaazzz....
büyüleyici oluuurrr!

sana da uyarsa...
boş vakitlerimde yazdıkça ve babişten izin koparabildikçe pc'ye eklemeye başlayacağım...
o zaman BÜYÜK KAPIŞMA başlar..
twilight mı harry potter mı?
ŞOK ŞOK ŞOK!
gibisinden... Laughing
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyC.tesi Kas. 27, 2010 1:12 pm

sena***love demiş ki:
*ışıl* demiş ki:

Ayyyy. Yeni okuyucu!
Hoşgeldin Işıl'cım Smile
Ah yyorum için teşekkürler. Gaza geldim. Bölümü geçirmeye başlayayım Smile

Hoş buldum Sena'cım Smile
Bu arada yeni bölümü dört gözle bekliyorum Smile
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Harry Potter ve Aydınlık Yolcuları ile Karanlık Gölgeler ~2. Bölüm:Bakanlık ve Burnu   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyC.tesi Kas. 27, 2010 5:50 pm

Harry Potter ve Sır Savaşı ~2. Bölüm:Bakanlık ve Burnu

Sundtrack: Harry Potter Soundtrack –Hedwig’s Them

Anne ve babasına tekrar kavuşan Harry Potter her şeyi olağan karşılamıştı. Aslına bakılırsa bir gün içinde yaşadığı şeyler, hiç de normal sayılmazdı. Fakat o bu duruma alışıktı. Geçen yıl bir arkadaşını ölürken görmüştü, onu ne pahasına olursa olsun öldürmek isteyen Voldemort geri dönmüştü. Normal sayılırdı bunlar onun için. Hayatı zaten o 1 günlere bağlı değil miydi?..
Gözlerini kapattı ve uyumaya çalıştı. Fakat her seferki gibi o yeşil ışık kümesi Cedric Digory’nin göğsüne geliyordu. Bunları her gün görmek çok da güzel sayılmazdı. Gözlerini tekrar açtı ve aklına takılan soruları sormak için arkadaşı Ron Weasley’i uyandırmak için ona doğru döndü.
Arkadaşı beklenenden farklı olarak gözleri açık bir şekilde tavana bakıyordu. “Uyku mu tutmadı Harry?” dedi Ron. Harry gülümsedi ve yatağına oturdu. “Sana bir şey sormak istiyorum Ron. Sence her şey çok ama çok hızlı gelişmedi mi?Bir anda ailem yaşamaya başladı ve burası neresi?” dedi Harry.
“Bildiğim kadarıyla burası Zümrüdü Anka Yoldaşlığı diye bir yer. Bir karargah. Ama onun dışında hiçbir şey bilmiyorum.” Dedi Ron.
Kısa bir sessizliğin ardından kapının arkasından fısıltılar gelmeye başladı. Ron kapıya yaklaştı ve kapıyı açtı. “Hermione, Giny!” dedi Ron. “Siz hala uyumadınız mı?” dedi Hermione. “Siz neden ayaktasınız?” dedi Ron. “Konuşmaya geldik.” Dedi Giny.”Tama girsinler,Ron,” dedi Harry.(he korkunç bir diyalog :S)
Hermione içeri girerken Ron’a pis bir bakış attıktan sonra elindeki poşetten kakaolu bir kek çıkartıp eline tutuşturdu. Sonra sırasıyla herkese verdi.
“Eee neden geldiniz?” dedi Ron. “Uff Ron azıcık kibar olamaz mısınız?” dedi Ginny. “Harry hani şu aileni canlandıran büyü var ya. O büyüyü bulduk.” Dedi Hermione. “Ne!?Nasıl buldunuz?!” dedi Harry. “Fred ve George söyledi. Onlarda bilmiyormuş ama bunları bilen daha doğrusu tüm kara büyüleri bilen 2 kız varmış. Fred ve George isterse söylerlermiş.” Dedi Hermione. “E bu harika!” dedi Ron. “İşte orası biraz karışık Ron. Anlatsana Hermione.” Dedi Ginny. Hermione yüzünü ekşitti ve “Ne yazık ki kızlar Slytherin’li! Bu kızlar diğerlerinden farklıymış. İsimleri Alexis ve Serena.” Dedi Hermione.
“Ayrıca Fed dedi ki; ‘Draco Malfoy, Alexis’i seviyormuş ama kız ondan nefret ediyormuş. Ya da kaba olduğu için nefret ediyormuş’” diye ekledi Ginny.
“Wayyyyy! Malfoy’a bak sen…” dedi Ron. “Dalga geçmeyi bırak Ron. Kız eğer onunla istediğini yaparsa Draco Malfoy Draco Malfoy gibi olmazmış dedi George.”
“E o zaman o kızları ikna edelim….”dedi Harry
“İmkansız. Tanımadıkları kişilerin dediklerini yapmıyorlarmış Ayrıca gitmemiz gerek, hadi Ginny.” Dedi Hermione.
*_*_*_*_*_*_*

Howarts yeni bir sezona resmen başlamıştı. Profesör McGonagall bina seçimlerinden sonra seçmen şapkayı alıp salondan çıkmış ve çok kısa bir süre sonra geri dönmüştü. Profesör Dumbledre konuşmasını yapmak üzere yerinden kalkmıştı. “Yeni yıl hepinize mutlu ve kolay olsun. Bu sene yaşayacağınız zorlukları göğün kandilleri aydınlatsın ve hepinize kolay gelsin. Bu sene aramıza yeni katılan bazı isimleri saymak istiyorum. Profesör Umbridge’i tanıtmak istiyorum Profesör.” Dedi Dumbledore.
Profesör Umbridge kısa, azıcık şişman ve pembe renginin tüm ronlarını üzerinde taşıyan bir kadındı. Kısa bir öksürükten sonra konuşmaya başladı. “Evet sevgili öğrenciler. Bu yıl beraberiz. Aslına bakarsanız bu yıl burada olma nedenim bakanlık tarafından bir görev. Geçen sene yaşanan olaylara bakılırsa bu okulun disiplininden şüphe duyulması gerekmektedir. Cedric Digory bazı insanların deyimiyle öldürüldü. Ama bu koca bir yalan.Bu sene size Karanlık Sanatlara Karşı Savunma eğitimini ben vereceğim. Hepinize mutlu seneler dilerim.” Dedi ve yerine oturdu.

Çoğu kimsenin kafası karışmış gibiydi. Herkes yüzünü ekşitmiş ve ‘bu nedemekti şimdi’ dercesine bakıyorlardı. Harry anlamsız bir şekilde etrafına bakarken Slytherin masasından Draco Malfay da gözleri takıldı. Harry Potter’ın ona baktığını fark eden Draco pis pis sırıttıktan sonra önündeki yemeklere bakmaya başladı.
“Ron sence bu…” Harry lafını bitirmeden Ron devam ettirdi. “Bu senenin felaket geçeceğinin başlangıç uyarısıydı.
Herkes yemeğini yerken Harry sol koluna belirli aralıklarla değen bir şey fark etti. Hermione yapıyordu bunu. “Ne oldu Hermione?” dedi Harry. Slytherin masasının en sonuna bak dedi Hermione. Ron ve Harry masanın sonuna baktıklarında gülen iki kızdan başka bir şey yoktu. “Bu kızlar seni bu sene geçme gibi bir şansları olan kızlar mı?” dedi Harry. “Hayır! Bunlar Alexis Elizabeth Carter ve Serena Melanie Holls. Fred ve George’un söylediği kızlar. Sarışın olan Alexis.” Dedi ve manalı manalı bakmaya başladı. Harry ve Ron aynı anda fısıldadılar “Draco’nun aşkı…” “Aynen öyle. Çabuk öğrenmeye de başladınız.” Dedi ve yemeğini yemeye devam etti.
Aslına bakılırsa normal öğrencilerden farkı olmayan kızların gelecekte onlara yaşatacağı şeyleri bir bilselerdi kesinlikle o kızlara bulaşmamaya yemin ederlerdi.
*_*_*_*_*_*_*
“Yarın hangi dersler varmış Harry?” dedi Ron. Ortak salonun ortasında ki masaya ayaklarını dayamıştı. “İksir, KSKS, Bitkibilim,Muggle Bilimleri” dedi Harry.
Yeni sene Hogwarts için başlamıştı ve hiç de kolay geçeceğe benzemiyordu. Hayatlarını değiştiren kim bilir kaç günle doluydu bu yıl. Belki de tahmin ettikleri gibi bakanlık burnunu okula sokacaktı.

Bir sonra ki bölümde görüşmek üzere...

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyC.tesi Kas. 27, 2010 6:05 pm

Ayy off o cadı kadın da mı girdi kadroya hiç sevmiyorum Shocked
sevimsiz şey Evil or Very Mad
kurgu filmler arasında Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi üzerinden gidiyor sanırım
Cedric Ateş Kadehi'nde ölmüştü normalde
ellerine sağlık 3. bölümü bekliyorum Sena'cım...
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPaz Kas. 28, 2010 7:44 am

Sena yeni bir bölüm yazmış ve harikalar yaratmış Smile
Ben çoğunlukla Hogwarts'ta geçen bölümleri daha çok seviyorum,hoşuma gidiyo dersler felan Smile
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum Wink
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPaz Kas. 28, 2010 11:51 am

AdelTime* demiş ki:
Ayy off o cadı kadın da mı girdi kadroya hiç sevmiyorum Shocked
sevimsiz şey Evil or Very Mad
kurgu filmler arasında Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi üzerinden gidiyor sanırım
Cedric Ateş Kadehi'nde ölmüştü normalde
ellerine sağlık 3. bölümü bekliyorum Sena'cım...
Bende sevmiyorum ama o olmadan da sadece 1 gıcık kişi kalıyor.
Bence de Smile
Evet Zümrüdüanka Yoldaşlığı üzerinden gidiyor ama biraz daha farklı Smile
Teşekkürler en kısa zamanda Smile
*ışıl* demiş ki:
Sena yeni bir bölüm yazmış ve harikalar yaratmış Smile
Ben çoğunlukla Hogwarts'ta geçen bölümleri daha çok seviyorum,hoşuma gidiyo dersler felan Smile
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum Wink
Sağol canımmm Smile
Bence de
Eb yakın zamanda Smile
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPtsi Kas. 29, 2010 2:41 pm

ÇOOOKKK güzel bir bölümdü..
herşey kafama yavaş yavaş oturmaya başladı...
anlatım süper gidiyor..
fakat ben karakterleri görmeden fazla bi'şey anlamıyorum..
bu hikayede geçen bütün karakterleri bana öm atar mısın senacığım...
bazı yerlerde okuyorum bazı yerlerde bilgisayara m*l m*l bakıyorum..
bu çok utanç verici!
lanet olsun... Evil or Very Mad

yeni bölümü bekliyorum.. Smile
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPtsi Kas. 29, 2010 8:09 pm

dAmLaCıK demiş ki:
anlatım süper gidiyor..
bu çok utanç verici!

Sağ ol bebişim Smile
Oturacak oturacak yavaş yavaş Smile
cidden mi?
O zaman yarın ben buraya tüm karakterleri koyayım.
1-2 ekleme yaptım da...
Utanma utanma Smile

O da yarın ne yapacağız!?
Hiç bir şey siz bekleyin ben de bölümü defterimde bitireyim.

dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyÇarş. Ara. 01, 2010 2:54 pm

sena***love demiş ki:
dAmLaCıK demiş ki:
anlatım süper gidiyor..
bu çok utanç verici!

Sağ ol bebişim Smile
Oturacak oturacak yavaş yavaş Smile
cidden mi?
O zaman yarın ben buraya tüm karakterleri koyayım.
1-2 ekleme yaptım da...
Utanma utanma Smile

O da yarın ne yapacağız!?
Hiç bir şey siz bekleyin ben de bölümü defterimde bitireyim.

tamam o zaman karakterleri de bölümü de bekliyorum... Smile
ayrıca çookk güzel bi'şey yapmışımm...
sana SAYFA açmışııımmm... Laughing
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Harry Potter ve Aydınlık Yolcuları ile Karanlık Gölgeler ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPtsi Ara. 06, 2010 5:25 pm

Ihım Ihım

Çok muhterem okuyucularım. Anladım ki… Okuyucum Damla Harry Potter karakterlerinden hiçbirini tanımıyormuş. Bende dedim ki bu muhterem okuyucuma tüm karakterleri baştan tanıtayım.

Harry Potter
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı 7108

Ron Weasley
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Phoenix1wv6

Hermione Granger
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Emma-watson-as-hermione-granger-in-harry-potter

Albus Dubledore

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Albus-dumbledore2

James Potter
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı 60350-26957Genç James PotterHarry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı 14341-25474

Lily (Evans) Potter
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Lily_evans (Lily Evans) Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Lily_potter

Sirius Black

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Gary1

Draco Malfoy
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Tom_felton_1227629072-1

Bu kadar yeterli.
Ron Hermione , Harry’nin arkadaşları,Draco düşman eklediğim kişiler Slytherin’li.
Ayrıca bir kız daha ısrar üzerine ekliyorum.
Sinir bozucu Gryffindor’lu bir kız.

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Vanessa_hudgens___
Draco'nun sevgilisi.Sevgilisi tarafından sevilmeyen kız olarak da anılabilir. Gryffindor'lu ve kesinkes çatlak bir kız.

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptySalı Ara. 07, 2010 5:04 pm

tamam anladım sayılır...
yeni eklenen kızı da ben birine benzettim ama kim...???
karakterler için teşekkürler tatlım....
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Harry Potter ve Aydınlık Yolcuları ile Karanlık Gölgeler ~Karakter Postası 2   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 5:40 pm

Ne unutkan mışsın be Damla! Vanessa Hudgens. HSM’deki kız.
Unutulan karakterler:
Fred ve George Weasley:
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı Fred-george-weasley
Frederick Weasley ve George Weasley (1 Nisan)
Durum:Safkan
Tanıtım:Harry'nin en yakın arkadaşı Ron'un ikiz olan ağabeyleridir. -Ron onlardan iki yıl sonra doğar- Doğum günlerinden de anlaşılacağı üzere çok şakacılardır. Gryffindor Quidditch takımında vurucudurlar. Gryffindor Quidditch takımının eski ksptanı Oliver Wood onların birer insan Bludgerolduğu iddasındadır. Harry'ye çapulcu haritasını veren ve gizli geçitlerin yerlerini öğretmişlerdir. Sınıf başkanlarından, sınıf başkanı olmaktan ve kurallardan nefret ederler. Ağabeyleri Percy'e gıcıktırlar. Ron ile aralarındaki kan bağını ise inkar ederler.

Ashley Blurred
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı 6fk0vy10
Durum : Safkan
Bina: Gryffindor
Tanıtım: Babası Bakanlıkta çalışıyor ve aynı zamanda yoldaşlık üyesi. Alison ile kardeş gibi yakınlar.

Alison Andie
Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı P6f3dj10
Durum: Safkan
Bina:Gryffindor
Tanıtım: Eğlenceli bir Gryffindor öğrencisidir. Küçüklüğünden beri Ashley ile arkadaşlar. Artık onu kardeşi olarak nitelendiriyor.

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 8:19 pm

doğru..
bu aralar herşeyi unutmaya başladım..
işe bak yaa!
bari matematik yazılısında formülleri unutmasam...

gerçekten de ikiz patlaması olmuş.. Laughing

yeni karakterler süper..
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Ara. 16, 2010 2:49 pm

Bence de öyle olmuş, Yeni bölüm yarın gibi...
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:40 pm

sena***love demiş ki:
Bence de öyle olmuş, Yeni bölüm yarın gibi...

ne güzeeelll...
yeni bölüm...
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 3:22 pm

Sena neden yeni bölüm yok cnm resmen hikayeyi unuttum
kaç zamandır bakınıyorum yeni bölüm gelmiş mi diye
en kısa zamanda yeni bölüm isteriz... Cool

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman
» Oyun | Karakter Tanıtımı
» Harry Potter Rpg
» Harry Potter Serisi