Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı

4 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 3:38 pm

Hiii çok özür dilerim okuyucularım.
Hemen yeni bölümü bilgisayara geçiriyorum. Yarım saat sonra hazır olur gibi. Olmadı yarın.
http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 6:03 pm

ee hadii..
bölümü bekliyoruz...
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPaz Ocak 09, 2011 9:53 pm

Arkadaşlar çok üzgünüm....
Polisler kabloyu kaçırdılar ve bulursam iş Salı'ya sarktı... Sad
Sizi beklettiğim için üzgünüm Sad
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 6:14 pm

sena***love demiş ki:
Arkadaşlar çok üzgünüm....
Polisler kabloyu kaçırdılar ve bulursam iş Salı'ya sarktı... Sad
Sizi beklettiğim için üzgünüm Sad

oofff!
nerden çıktı bu polisler, onları ben çağırmadım ki!!!?
kablolarr ha!!
neden?
yazılın, sözlün veya karman mı var ne?
karma derken; uygulamalı sözlü.
hem anlatıyorsun, hem gösteriyorsun..
isyan ediyorum be kardeşim.
ne zamandır okuyamadım.
senin sayende meraklısı olmuştum potter'ın..
yeter yaa..!!
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 04, 2011 3:49 pm

Kısaca ben: Bir bölümü koymak için okuyucuları kıvrandıran yazar.

O zaman. İpucu:
Gelecek bölümde,
Harry ve Draco arasında bir anlaşmazlık patlak verecek ve Alexis ile Serena'yı tanımayanlar tanıyacak. Slytherinler feci bozulacak,Gryffindorlar sevinecek. Smile
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyC.tesi Şub. 05, 2011 12:31 am

Çabuk koy bölümü o zaman Cadolozum!!! Very Happy
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Harry Potter ve Aydınlık Yolcuları ile Karanlık Gölgeler ~Kavga ve Dejavu   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 6:24 pm

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Kavga ve Dejavu

Bu Bölüm; Kavgacılara, 2. Kitabı Sevenlere ve Dejavuya İnananlara...

Yeni bir sabah Hogwats da başlamıştı. Dönem başlayalı 2 hafta olmuş ve çoğu kişi hayatına alışmıştı. Her ne kadar herkes geçen sene yaşananları unutmamış olsa da… Harry potter bu senesini olğan geçirmek için neredeyse kimse ile konuşmuyor ve mutlu olmaya çalışıyordu. Artık mektuplaşabileceği bir ailesi vardı ve bu ona az da olsa umut veriyordu. Kabus bitmişti. Artık kimse üzülmeyecekti.

Keşke Harry Potter, geçen seferkilerde oldu gibi bu sefer de yanıldığını bilseydi. Hogwarts da hiçbir senesinde normal olamayan çocuk şimdi mi mutlu olacaktı.

“Sana diyorum Harry, o haritayı McGonagall’a vermen gerek. Bak 10 puan gitti bile.” Dedi Hermione. Her gün aynı şeyleri söylüyordu ama nafile. “Kafayı mı sıyırdın sen!? Hermione, o harita Harry’nin babasının. Yani bir düünsene babaının o haritayla oğlunun ilgilenemediğini. Adamcağız her halde kal krizi geçirirken Harry’yi evlatlıktan reddeder.” Dedi Ron yarı alaycı, yarı ciddi bir tavırla. “Haklı Hermione. Bu benim tek şansım. Ayrıca Gryffindor’un puanı düşmüş gibi duruyor . Niye bu kadar az? Daha dün 50 puan fazlasıydı.” Dedi Harry. “Sayende. Dün gece uyur gezer numaran Snape’i gaza getirmiş ve güle güle puancıklar.” Dedi Hermione. Yüzünü asıp balkabağı suyunu kafasına dikti. “Hadi, kalkın. Daha zindanlara ineceğiz.” Diye ekledi kız.

“Niye bu kadar trip yapıyor anlamıyorum. Altı üstü 50 puan. Kafasına takmamalı. Yoksa bu gidişle kafayı yiyecek.” Dedi Ron. Harry ile Hermione’nin arkasından geliyorlardı. “Seni duydum Ronald.” Dedi Hermione. Sesi yeterince gergin geliyordu.

*

Hepiniz 3 parşomen rulosu uzunluğunda galsam özünü yazacaksınız. Getirmeyenlerden 10 puan. Zaten Gryffindor’un bu gidişle kaybedecek puanı kalmayacak değil mi Potter?” dedi Snape. Dün gece ki zaferinden sonra bayağı bir mutlu görünüyordu.

“Bir kere de normal olsan da şu ada bize takmasa Harry.” Dedi Ron. Hermione yolda durup baktı. “Sen ciddi misin, yoksa serap mı görüyorum?” dedi Hermione alaycı bir sesle. “Bu benim Hermione. Sadece o iğrenç kurgağa gözü midemi bulandırdı. Anlarsın ya. 4 saat iksir çekilmiyor.” Dedi Ron.“Beli oluyor.” Dedi Harry ve Hermioen aynı anda.

“Vay vay vay vay. Demek Potter dün gece ki uyurgezerliğini atlatmış.” Dedi Draco Malfoy, kelimeleri uzata uzata. “Baksana Potter, aynında sadece 3 kişi var. Sen bu gidişle arkadaşsız kalırken her halde ben Sihir Bakanı olurum.” Dedi Malfoy, aynı şekilde kelimeler uzatmaya devam ederek.

“Benim bildiğim Malfoy, sihir bakanı olmak için zeka ve bir de…” dedi Hermione, kafasını göstererek “… beyin gerekiyordu. Görüldüğü üzere sende hiçbiri yok.” Dedi Hermione. “Sana söz hakkı veren olmadı Bulanık.” Dedi Malfoy gıcık bir yüz ifadesi ile.

“Vay beee! Liz! Görüyor musun? Bizim Malfoy büyümüş de insanları tehtit edermiş.” Dedi alaycı bir kız sesi. Sesin sahbi biraz sonra kendini gösterdi. Esmer, güzel bir kızdı. Tek sorun. Slytherin cüppesi giymiş olması idi. Çünkü hiçkimse kendi binasından olana hakaret etmezdi. “Gördüm canım. İnan bana çok komik olmuş. Ayrıca Malfoy, sen Potter’ın yanında kimse olmadığını mı söyledin. Hadi ordan be! Bunu söylerken ayna ile mi konuştun? Bana öyle geldi de. Çünkü cesur insanlar daima sevilir. Sende Potter’daki cesater olsaydı onun karşısında değil yanında durman gerektiğini kavrardın.” Dedi başka bir kız sesi. Sahibi ise az önce konuşan kızın yanındaydı. Sarşın, uzun bir kız Slytherin’li.

“Sana ne oluyor Carter!” dedi Pansy Parkinson. “Sen niye ağzına açıyorsan bana da aynından oluyor.” Dedi kız. “Pansy, sus. Onlar buna değmez.” Dedi Malfoy. “Kapa çeneni Draco! Herkes herkesin ne mal olduğunu biliyor. Emin ol burada konuşulmaya değmeyecek bir kişi varsa o da sensin! Emin ol sen Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen’i görsen ya tabanları yağlarsın, ya da diz çöküp…” dedi esmer olan kız. “Uzatma Serena! Bu kadarı haddimize değil. Zaten batan gemiyi ilk fareler terk edermiş. “ dedi sarışın olan kız.

“Siz kimsiniz.” Dedi Hary, şaşkınlık içerisinde onlara bakıyordu. “Ben Elizabeth, yanımdaki de kuzenim Serena. Tanıştığımıza sevindim Harry Potter.” Dedi sarşın olan kız(yani Elizabeth). “Hadi Harry Ortak Salona gidelim. Daha bir sürü ödev var.” Dedi Hermione,kısık bir sesle. Bir an önce buradan gitmek istiyorum dercesine bakıyordu. “Bekle Granger. Daha yeni geldik. Değil mi Potter?” dedi Malfoy. “Kapa çeneni Malfoy!” diye araya girdi Ginny. “Bunlar söylemeden önce bir kez daha düşün istersen kızılcık yuvası.” Dedi Malfoy. “Terbiyeni takın!” diye araya girdi Fred(George da olabilir. Karıştırıyorum. Wink ). “Ne olur yoksa!?” dedi Malfoy alayı bir sesle. “Ascendio!” diye bağırdı Harry (Kişiyi yükseğe sıçratan büyü).

“Barotectioneld” diye Karşılık verdi Malfoy (Güçlü bir savunma büyüsü). “Sersemlet” diye cırladı Pansy (Sersemleti bile bilmiyorsanız yuh artık size!).Pansy isabet ettiren tek kişi olacak ki büyü Ginny’e çarptı. “Çözül!” dedi Hermione. Etrafta uçuşan büyüler bir ara bulunca ayakta sadece 3 kişi kalmıştı. Harry ve Malfoy atışmaya devam ediyordu. “Expelliarmus!” diye bağırdı Malfoy. Harry bu durumda asasınıile beraber yere düştü. “Beni yenemedin Potter! Karanlık Lord’u yendim diye sevinme bence.” Dedi Malfoy alaycı bir sesle. “Bence sen de Potter’ı yendim diye sevinme Draco bak sıra bana geldi. Distrain!” (Kişiyi bayıltır ve uyanınca başında büyük bir acı oluşur 10dk boyunca sürer.)diye bağırdı Elizabeth. Malfoy bir anda yere yığıldı.

“Neler oluyor burada!?Hiiii!” diye bir feryatta bulunda Profesör McGonagall. 10 kadar öğrencinin birbiri ile düello yapması onu etkilemişe benziyordu ama yaralanan yoktu. Kısmen yoktu, Malfoy hariç. Kim yaptı Bunu?!” dedi Profesör bir anda. Elizabeth hiç tereddüt etmeden elini kaldırdı. “Bayan Carter. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Bu yaptığınızdan sonra ninanızdan 50 puan düşecek.” Dedi ve Malfoy’u yerden kaldırıp revire doğru yol almaya başladı. “Artık 2 binanın puanları eşitlendi değil mi?” diye ordu Elizabeth. “Evet, sağ ol Elizabeth.” Dedi Harry. “Elizabeth deme. Alexis daha kısa onu kullan.” Dedi kız ve gülümseyip yerden çantasını aldı ve uzaklaştı.

*

“Vayy be!” kız sırf puanları eşitlemek için binasından puan sildi.” Dedi Ron. Neşe içerisinde Ortak Salona girerlerken. “Canın acıyor mu Ginny?” diye sordu. Hermione. Ginny sersemlet sayesinde ayağını burkmuştu.

Bir an herşey Harry’e aynı geldi. Sanki daha önce burada bulunmuş gibi. Ama bu imkansızdı. Hiç kimse geleceğe gidemezdi. Görebilir ama gidemezdi. En azından o öyle biliyordu. Ardından bir ses duydu. Kan kokusu alıyorum. Bu sefer öldüreceğim. Parçalamak istiyorum. Kimse karşı çıkamayacak… Ardından Harry’nin başına korkunç bir ağrı sağlandı. Daha sonrada dışarıdan bir çığlık sesi.

Herkes koridora çıktı. Koridorda bir kız yüz üstü yatıyordu. Teni bembeyaz olmuştu ve gözleri ardına kadar açılmıştı…

To be continued

En son ~//Pandora tarafından C.tesi Tem. 30, 2011 3:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 7:54 pm

İLK YORUM BENDEN...
GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ TEBRİKLER..
AMA SERSEMLET NEY?
BİLDİĞİMİZ SERSEM OLMA DURUMUNA GEÇİRMEK Mİ?
BENİM İÇİN YAZARSIN ARTIK.
PEK BİLMİYORUM SINRA KAFAM KARIŞIYO FALAN
OLSUN YİNE DE GÜZEL VE ETKİLEYİCİ BİR BÖLÜMDÜ VE
SENAAAAAAAAAAAAA BU BÖLÜM BURADA MI BİTER YAAAAA??!!??
Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 2:45 pm

dAmLaCıK demiş ki:
İLK YORUM BENDEN...
GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ TEBRİKLER..
AMA SERSEMLET NEY?
BİLDİĞİMİZ SERSEM OLMA DURUMUNA GEÇİRMEK Mİ?
BENİM İÇİN YAZARSIN ARTIK.
PEK BİLMİYORUM SINRA KAFAM KARIŞIYO FALAN
OLSUN YİNE DE GÜZEL VE ETKİLEYİCİ BİR BÖLÜMDÜ VE
SENAAAAAAAAAAAAA BU BÖLÜM BURADA MI BİTER YAAAAA??!!??
Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question

Evet senden kuzum.
Sağ olasın canım Smile
Sersemletiyor işte yaa.
Hatta karşı büyüsü çözül Smile
Ve neeeee....
Evet asıl burada biter! Neler olacak bir bilsennnn Very Happy
Bekle de gör Smile
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 3:50 pm

Ohh bee bölüm geldi şükürler olsun
ellerine sağlık Sena diğer bölümleri de gecikmeden bekliyoruz...
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 18, 2011 3:21 pm

AdelTime* demiş ki:
Ohh bee bölüm geldi şükürler olsun
ellerine sağlık Sena diğer bölümleri de gecikmeden bekliyoruz...

Tamam yeni bölümü yazmaya başladım.
Kısa zamanda biterse kısa zamanda koyarım.
//Aphrodite//
Amatör
Amatör
//Aphrodite//

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 20, 2011 9:32 am

Süper süper süper süper süper süper süper süper..... Çok güzel olmuş cadolozumm Very Happy
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 20, 2011 9:54 am

//Aphrodite// demiş ki:
Süper süper süper süper süper süper süper süper..... Çok güzel olmuş cadolozumm Very Happy

Kıskancımmmmmm!
Sen beğenirsin de kötü mü olur bir bölüm!
Sağ ol kızzzzz!
Very Happy
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptySalı Haz. 28, 2011 11:06 am

artık gerçekten de cadolozlaşmaya başladın sena yha!
bölüm nerde?
ne zamandır bekliyoru(z)m.
bak hastası ettin beni potter'a, ilacımı da ver artık! Very Happy
BÖLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMM İSTERİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZ!
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 2:58 pm

Tamam canım, meraklanma, en kısa zamanda Smile
dAmLaCıK
Profesyonel
Profesyonel
dAmLaCıK

MesajKonu: Geri: Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı   Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 7:00 pm

en kısa zaman da diyorsun?
hani nirde bölüm?

Harry Potter ve Sır Savaşı ~Karakter Tanıtımı
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman
» Oyun | Karakter Tanıtımı
» Harry Potter Rpg
» Harry Potter Serisi
» Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1 ~ David Yates