| Oyun | Karakter Tanıtımı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Oyun | Karakter Tanıtımı Ptsi Haz. 13, 2011 11:30 am | |
| Hayat çoğu kişiye ayrıcalık tanır. Onların yaşamak için savaşmalarına gerek yoktur ve her zaman tedirgin olmaları beklenmez. Ama bazı insanların seçim şansı olmadan hayatları onları iğrenç bir çukura düşürür. Fark etmesen de her gün biraz daha dibe inersin çukurun. Çevrendekilere bahsedemezsin. Çünkü sen kimseye güvenemezsin! Çünkü sen ya öleceksindir ya da öldürecek. Seçme şansı sende değildir. Biri senin için karar vermiş ve sen girmişsindir oyuna…
Sırf yaşadım bir şeyler diyebilmek için uğraşırsın. Yaşamak buysa ölmeyi tercih ederim dersin çoğu kez ama ölmek yasaklanmıştır sana. Ta ki ölüm kapına delip boğazına keskin bıçağını dayayana kadar mahkumsundur yaşamaya. Yine de yaşadım dersin ölmeden hemen önce. Çünkü senden bu istenmiştir en başından beri.
`•.¸¸.•´´¯`••._.•OYUN`•.¸¸.•´´¯`••._.• `
Felicia Aislinn Stoffer, 7. Yaş gününden beri, her doğum gününde esrarengiz bir kişiden güzel hediyeler almaktadır. Fakat her hediye küçük bir ayrıntıyla da olsa Aislinn için zararlıdırlar. 21. Yaş gününde aldığı hediye ise artık herkesin sabrını taşırmıştır. Aislinn’in peşinde biri vardır ya da kız bunları kendisi uyduruyordur. O günden sonra zaten hayatı berbat olan kız için daha zor günler başlamıştır. Güvenliği arttırılıp tedavi görmeye başlayan kız gördüklerinden son derece emin olmasına rağmen ona inanmayan insanlarla çevrili bir yerde tek başına gölgelerin arasında duruyor. Dikkat et! Gölgeler tehlikelidir.
Boston da yaşanan seri cinayetlerin tamamı bunun bir sıraya dayalı olduğunu gösteriyor. Her ne kadar inkar edilse de sıra Aislinn’e gelmiştir ve kız ne yaparsa yapsın katil ile eninde sonunda yüzleşecektir.
En son ~//Pandora tarafından C.tesi Haz. 18, 2011 9:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Ptsi Haz. 13, 2011 12:14 pm | |
| Tek kelimeyle mükemmel, ilk bölümü sabırsızlıkla beklediğimi biliyorsun. Fazla bekletme beni. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Cuma Haz. 17, 2011 9:49 am | |
| evet ben geldim ilk bölümü bekliyorum ya da karakter tanıtımını süper başlangıç olmuş söylemeden edemeyecektim
| |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı C.tesi Haz. 18, 2011 8:27 am | |
| - //Aphrodite// demiş ki:
- Tek kelimeyle mükemmel, ilk bölümü sabırsızlıkla beklediğimi biliyorsun. Fazla bekletme beni.
Işıl'ımmmm! Kuzum! Tamam biliyorum ilk bölüm ama önce bir karakter tanıtımı hazırlıyorum Tamam, bekletmem - dAmLaCıK demiş ki:
- evet ben geldim
ilk bölümü bekliyorum ya da karakter tanıtımını süper başlangıç olmuş söylemeden edemeyecektim
Hoşgeldin kuzzzuuum! Önce tanıtım Söyle canım söyle Neyse birazdan Karakter Tanıtımını koyacağım | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı C.tesi Haz. 18, 2011 8:54 am | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Salı Haz. 28, 2011 12:34 pm | |
| karakterleri beğendim ama babasını da merak ettim. tamam sevilmiyor olabilir ama tip olarak da görmek isterim yani. yoksa bulamadın mı aradığın gibi bir resim? abisi de yakışıklıymış hani.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Salı Haz. 28, 2011 4:42 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- karakterleri beğendim ama babasını da merak ettim.
tamam sevilmiyor olabilir ama tip olarak da görmek isterim yani. yoksa bulamadın mı aradığın gibi bir resim? abisi de yakışıklıymış hani..
Bulamadım yaa, adama kıl olduğumdan, Onun gibi bir tip yok bence yeryüzünde Emin misin? Hani sen gıcık oluyordum buna | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Salı Haz. 28, 2011 7:40 pm | |
| | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Çarş. Haz. 29, 2011 2:14 pm | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Çarş. Haz. 29, 2011 4:50 pm | |
| makyaj insanı nasıl da değiltiriyor. bak sen şu caius'a! beni nasıl da kandırdı, hain! evet bölümü de bekliyoruz yani.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Çarş. Haz. 29, 2011 5:30 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- makyaj insanı nasıl da değiltiriyor.
bak sen şu caius'a! beni nasıl da kandırdı, hain! evet bölümü de bekliyoruz yani.. Hain işte kuzu Çok hain hemde Caius! Vah! Kaşınıyorum gibime geldi bir an ama... Neyse yeni bölümü tatile gitmeden önce yazacağım kuzucuklarım Vee! Kıza bir sevgili de buldum! Hemen ekliyorum onu şimdi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Cuma Tem. 01, 2011 11:02 am | |
| bence de biraz kaşındın sen. ne tatile mi çıkıyon? ne zaman gideyon? ne zaman dönersin? ya kuzu bence de tatile çıkmadan koy şu bölümü... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Oyun | Karakter Tanıtımı Cuma Tem. 01, 2011 2:42 pm | |
| Tamam koyacağım merak etme 10'unda gidiyorum Temmuzun, 17'sinden dönüyoruım | |
|
| |
| Oyun | Karakter Tanıtımı | |
|