| Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 9:08 am | |
| HEROHiç ummadığın bir anda özel güçlerin olduğunu öğrensen?Üstene rakibin gördüğün fakat o seni rakip görmüyor olsa ve sen ona aşık olsan? Her gün ayrı bir maske taksan?Hayatın renklenir miydi yoksa daha mı ilginçleşirdi?Sadece bir mektuptu hikayesini başlatan…İstese de istemese de o maskeyi takacak.Her zaman rol yapacak yalanlardan ibaret.Kendi korkarken her şeyden onun yerine başkaları kurtulacak…Peki o… O da mutlu olacak, Hikaye karışmadan karanlığa… Hep rol yaptım, her gün ayrı maske taktım. Korktum her şeyden , göstermedim kendimi… Adrienne Adline DANİELSSarışın,mavi ile yeşil renkleri arasında kalmış göz rengine sahip uzun bir kız. İnsanların onu oyalamasından nefret ediyor. Chace’e gerçekten aşık. Yalnız ilk zamanlarda sürekli karşısına çıkan ‘’Hero’’ şarkısı şimdi en sevdiği şarkı durumunda. Müzik ve dans ile arası iyidir. En yakın arkadaşları Kris ve Lucy’dir. Özel güçleri anlaması için gönderilen bir mektup ile başlıyor macerası. William DunleaveyAsıl karakterlerden 2.si. Bütün olay onun yaptıkları ile geçiyor. Sarı, dalgalı saçları, yeşil gözleri ile başta Adrienne olmak üzere tüm kızları etkiliye bilir. MSA’ den geliyor ve çok güzel gitar çalıyor. Özel güçleri vardır. http://www.variety.com/rbidata/photogallery/variety/8586.jpg" border="0" alt=""/> Maggy HudsonAdline’nın en yakın arkadaşlarından teki. Güzel bir kız.En sevdiği renkler beyaz ve siyah olduğu için onların tonlarında giyiniyor.Özel güçleri vardır. Stone WenhamCanım istedi Will’in en yakın arkadaşını tanıtıyım dedim. Will okula geldiğinde arkadaşsız olan sonradan en yakın arkadaşı Will olan bir şahsiyet. Will’i kardeşi gibi görüyor, Will de onu… Will’e çok yardımı oluyor. Brad LeeYine bir Will arkadaşı. Bu ne ya? Adrienne en yakışıklıyı seçecek galiba. Bununda yardımı çok oluyor Will’e. Cesur,eğlenceli bir tip. Özel güçleri vardır. https://2img.net/h/i604.photobucket.com/albums/tt127/zestah/stefania-fernandez2.jpg" border="0" alt=""/> Ashley SharpeWill ile adrienne’nin tanışmasına neden olan güzel. Tek sorun onların birbirlerini tanıyor olması. Will’i, Brad sayesinde tanıyor. Brad onun en tutkulu aşkı diyebilirim. Eh yine güzel bir kız daha sahnede. Özel güçleri vardır. Chace ColinsBu erkek kız tarafından. Çok acı bir durum ama Maggy'ninsevgilisi olduğunu söylemeliyim. Kısaca kapıldı. 2 yıl önce MSA’e gidiyordu. Will’i oradan tanıyor.Özel güçleri vardır. Alesha DunleaveyWill'in kız kardeşi ve iyi kalpli bir kız. İnsanlarla arası iyidir. Özel yeteneği Hidrokinezi ve su oluşturabilmektir. Will'in tam tersidir ama ona değer verir. insanlara çabucak güvenir. AryaKahramanlara yapacaklarını söyleyen kişidir. Çok nadir görünür. Geçmişi bilinmez. Baltimore MDOlayın yarısının geçtiği yer. Serserilerle ve bela ile dolu bi[/b]r şehir.
En son sena***love tarafından Salı Ağus. 17, 2010 5:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 12:19 pm | |
| İlk yorum! Süper olmuş tanıtım. Zaten bu hikayeyi biliyordum. Burada olmöası çok hoşuma gitti. İlk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Demişsin canım. İlk yorum için teşekkürler. Tanıtım üzerinde oynamalar yaptım. Fark etmişsindir.William ve Aubrey değişti, Jessica eklendi. Sadece tanıtımı değil konuyla da oynadım. Artık fantastik oldu İlk bölüm perşembe-cuma gibi gelir
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 12:34 pm | |
| Tamam canım perşembe en geçi belki şimdi bile koyarım...
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 12:36 pm | |
| tamam o zaman ben başlayayım
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 12:38 pm | |
| Pekala çok uzun sürmez...
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 12:39 pm | |
| Tamammmm...
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Hero: Ne Dilediğine Dikkat et Salı Tem. 06, 2010 1:43 pm | |
| Hero: Ne Dilediğine Dikkat Et
İşte! Tıpkısının aynısı bir gün için tıpkısının aynısı bir başlangıç. Ben Bayan Hayat Yaşadıkça Güzel. Daha iğrenç bir espiri olamazdı. Tekrar deneyelim o zaman. Ben hayatımı güldükçe güzel kılan, sarı saçlı, mavi ya da yeşil gözlü- bu önemli değil-ayrıca lens değil- uzun bir kız olan Adrienne’yim. Kısaca bana Adri diyebilirsiniz. Uyandırma servisini aramak dünyanın en korkunç işlerindendir. Ne yazık ki her sabah onların beni uyandırıp yataktan düşmem ile başlıyorum. Sonra üstüme gri bir T-shirt ve altıma krem rengi bol bir pantolon geçirir ve çantamı almadan aşağı inerim.
Neden her gün Sam aynı anda çantasını kapının yanına koyar anlamıyorum ama bende aynı şeyi yaparım. Gider onun saçlarını karıştırırım ve o da bana ‘’Hadi ama teyze…’’ der. Bu bugüne kadar değişmedi ve bundan sonrada değişmeyecek! Yaptığı yumurtayı yuvarlak masaya koyan ablamın boynuna sarılırım ve yukarda unuttuğum çantamı almaya koşarım. Merdivenlerin o gıcırdayışı beni mutlu eder. Çünkü her şey aynıdır. Ben çantamı alıp aşağı inene kadar yumurta bitmiş olur. Düşünün ne kadar yavaş olduğumu… sonra kahvaltımı yapmadan ‘’Afiyet olsun ben kaçtım’’ derim ve kendimi Baltimore sokaklarına atarım.
O pisliklerle dolu sokak da yapayalnız. Birbirleri ile kavga eden insanlar, araba hırsızları ve sürüsü… Fakat bunlar Baltimore’un tuzu ile biberi. Sokaktan geçerken seslenen serseriler. ‘’Hey Ad, günaydın!’’, ‘’Merhaba Adri!’’ ve daha fazlası. Köşeyi döndüğümde ve okula bir adım yaklaştığımda her zamnki gibi kedisini ağaçtan indirmeye çalışan Mary teyze. Ağaç yüksek olmasaydı ona yardım ederdim.
Okulun o sıcak havası. Sıradan bir okul işte ayrıntısız serseri cenneti.’’Hey kızım, nerede kaldın? Meraktan çatladım.’’ Dedi Jessica. Arkamı döndüm ve ‘’Buradayım ya işte!’’ dedim onu hep terslerdim zaten. Herkes geldiğinde kulaklıklar hazırlandı ve şarkı çalmaya başladı. Bu bizim ders dinlememe taktiğimizdi. Öğretmen gelmeden önce sıraya gömülüp şarkıyı takip ederdikı. Sırada kaydım ve tempo tutmaya başladım…
‘’ When I grow up Büyüyünce I wanna be famous Ünlü olmak istiyorum I wanna be a star Bir yıldız olmak istiyorum I wanna be in movies Filmlerde oynamak istiyorum When I grow up Büyüyünce I wanna see the world Dünyayı görmek istiyorum Drive nice cars Güzel arabalar sürmek istiyorum I wanna have groupies Peşimden koşan hayranlar istiyorum When I grow up Büyüyünce Be on TV Televizyona çıkmayı, People know me İnsanların beni tanımasını, Be on magazines Dergilere çıkmayı istiyorum When I grow up Büyüyünce Fresh and clean Taze ve temiz Number one chick when I step out on the scene Sahnede öne çıkan bir numaralı kız olmak istiyorum Be careful what you wish for `cause you just might get it Ne dilediğine dikkat et çünkü gerçekleşebilir You just might get it Onu elde edebilirsin’’
Benim derste çşarkı söyleyecek bir aptal olduğumu düşünmüyorsunuz değil mi? Şarkıyı söyleyen Pussycat Dolls. Ben daha çok ‘’tik-tak-tik-tak’’sesini çıkarırım ve özgürlük çanının çalmasını beklerim. Özgürlük çanı zildir. Çok güzel bir sesi vardır. Bütün okulu mahkümiyetten kurtarır.
Genellikle herkes ilk tenefüss dolaplarına gider ve mektup, posta ve kitaplarını alır.. Şifremi kimseye vermeyin. Şifrem:25747852wx. İşte benim şifrem. Dolaplar zor açılıyor. Yukarı kaldırmanız gerekiyor. Dolabımda bir mektup duruyordu. Maggy bir şeyler anlatıyordu ama ben mektuba kilitlenmiştim.
Mektubu aldım ve tam açacağım sırada mahkümiyet çaları çalmaya başladı. Keşke bir süper kahraman olsaydım. O zaman herkesi bu okuldan kurtarırdım. Fakat bu mümkün değil. Eğer hapse girmek istemiyorsam. Mektubu aldım ve sınıfa yürümeye başladım.
Zarfı çok ilginçti. Turkuaz rengindeydi ve değişik katlanmıştı. Sınıfa girdiğimde tarih öğretmeni gelmeden kulaklıkları taktım ve yeni bir şarkı açtım. Ke$ha-Blah Blah. Ders başladı ve benim sabrım git gide zayıflıyordu. Sonunda zarfı açtım ve azıyı okudum.. ‘’Zıpla ve kediyi kurtar!’’ kedi dediği Bayan Mary’nin Stair’i idi. Ve ben… Hayır, o ağaç çok yüksekti.
Uzak diyarlardan bir ses düşünmemi böldü. ‘’Bayan Daniels, Bayan Daniels?’’ Tarih öğretmeni olayın heyecanının içine etmişti. Ne vardı beni yalnız bıraksa. Mecbur kulaklıkları çıkardı ve ‘’Efendim’’ dedim. O ise ‘’Soruyu cevaplayın’’dedi. Bunu derken burnumun dibine girmişti. Özgürlük çanları öttü ve kızların yanına uçtum. Zarfı gösterdiğimde Aubrey küçük bir feryat etti ‘’Aman Tanrım! Adrienne!’’ dedi. Ne demek oluyordu bunlar. Kalakalmıştım sınıfın ortasında. Kafam karışmıştı ve ne anlama geliyordu bu‘’Aman Tanrım! Adrienne!’’ saçmalığı. Bir öğrencinin benim zayıflığım ile ilgili şakasıydı hepsi bu yada gerçekten kim olduğumu bilmiyordum. Kızlar birbirlerine bir şeyler anlatıyorlardı ve ben kalas gibi ağzım bir metre açık olanları idrak etme yoluna girmeye çalışıyordum. Maggy bana gülümseyerek ‘’Sen bir süper kahramansın.’’ Dedi. Tepkim olağanın dışındaydı. En kötüsünden bir cadı kahkahası attım ve ‘’Bu sadece bir çocuğun şakasıydı…’’ dedim ve sınıftan çıktım.
Diğer Bölümde: Arkadaşlarımın ‘’Süper Kahraman’’ olayını büyütmeleri üzerine sinirlerim geriliyor ve böyle bir şeyin mümkün olamayacağını kanıtlama işine girişiyorum. Fakat haklı taraf olayı kafa karıştırıcı…
~SON~
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 5:16 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- Bölüm güzeldi fakat çok hızlı ilerlemedi mi?
Özellikle de *** bu tire geçişi falan baya bir hızlıydı. Yani kızlar hemen kabullendiler ve hemen süper kahraman oldu. Biraz ağırdan alsaydın keşke. Hmm hızlı mı ilerlemişim? *** lı yerin hızlı geçtiğinin farkında bile değilim. Kızlar hemen kabullendiler çünkü bekliyorlardı. Ağırdan alıp düzeltelim sende bir daha oku...
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 5:39 pm | |
| Tamam o zaman. Ben yarın Tekrar düzenleyip koyayım | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 5:42 pm | |
| Çok teşekkürler (Türkan Şoray dudağı ) | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 6:35 pm | |
| Bunun gibi bir konuya sadece Aslı'dan yorum gelmesine üzüldüm.. Neyse, görmemişlerdir belki. Şimdi, eğer eleştirilerim fazla sert olursa baştan özür dilerim. Ve başlıyorum... Birincisi, karakterlerler çok fazlaydı. Kim kimdi, anlayamadım. Keşke biraz daha az olsaydı, daha anlaşılır olurdu. Ama resimleri beğendim. Arada Tıvaylayt(!) karakterleri de vardı ve zaten filden yeni geldiğim için Edfırt aşkım depreşti. xD xD İkincisi, [bu bir iyi eleştiri] aralarda 'Neyse, öbürüne geçelim' tarzı cümlelerini çok beğendim. Böylece kasmamışsın hikayeni. Üçüncüsü, geçişlerin jet hızıydı. Gerçekten, "artık bir süper kahramandım" cümlesini 3 kere okudum diyebilirim. Arkadaşları neyse de, kendisinin kabullenmemesi gerekiyordu azıcık. xD xD Belki de ilk hikayendir, o yüzden saygı duyuyorum ama biraz daha geliştirmen dileğiyle... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 6:39 pm | |
| Ne kadar fazla hatam varmış da görmemişim... Karakterler dahil olmak üzere hepsini bir düzenleyeyim o zaman. Zararın neresinden dönülse kardır demişler bende hemen düzelteyim. | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 6:45 pm | |
| Teşekkürler canım, böyle okuyucuya da can ciğer kurban...
En son sena***love tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 12:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 6:51 pm | |
| Gerçekten ama, yazarlık ruhudur bu... Eleştiriye açık olmak diye buna derim ben. xD | |
|
| |
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 7:02 pm | |
| Tamam yeter. Konu başlıkları altında sohbet yasaktır. | |
|
| |
| Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam | |
|