Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 7:08 pm

Anam geç kalmışım yaa Sad
nese yorumun geci olmaz bu hikayeni zaten biliyordum
buraya koyman çok güzel oldu karakter tanıtımı da çok hoş
emeğine sağlık diyorum Razz
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 06, 2010 7:11 pm

AdelTime* demiş ki:
Anam geç kalmışım yaa Sad
nese yorumun geci olmaz bu hikayeni zaten biliyordum
buraya koyman çok güzel oldu karakter tanıtımı da çok hoş
emeğine sağlık diyorum Razz

Geç kalmadın ve kendin de dedin yorumun geci olmaz ve zaten biliyordun Smile
Tanıtımı beğendiğine sevindim ve sağ olasın.

Bu arada bölümü değiştirdim ve yeniden okuya bilirsiniz. Ekstradan bir de diğer bölüm hakkında tanıtımda koydum. İnşallah beğenirsiniz.

http://gossipgirl-rpg.forumdizini.com
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Hero:Deneme-Yanılma   Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:19 pm

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 Supergirl1108

Hero: Deneme Yanılma
Los Angels sokaklarında kimseler yoktu. Arya ileri doğru bir adım attı. Arkasından koşan kız sanki son nefesini verirmiş gibi ‘’Dur Arya. Ne anlama geliyor bunlar?’’ dedi ve yere düştü. Sarı saçları, beyaz elbisesi çamura batıyor ve kız gittikçe güç kaybediyordu. En sonunda kız gözlerini kapattı ve kendini ölüme teslim etti. Arya gökyüzüne bakarak ‘’Bedenim artık benimdir!’’ dedi ve yüksek sesle bir kahkaha attı. Binalara çarpan ses yankı yapınca kulakları tırmaladı.

Yataktan hızla kalktım. Ter içinde kalmış ve sırılsıklam olmuştum. İzlediğim filmler yüzünden fantastik şeyler görmeye başlamıştım.( En azından o öyle düşünüyordum). Saatime baktığımda saatin 6.50 olduğunu gördüm. Hiç böyle olmamıştı. Uzun süredir.

Günlerden cumartesi olduğu için okul yoktu ve o Maggy’e rüyamı anlatma gereği duydum. Maggy hafta sonları ablasının dükkanına bakardı bu yüzden erkenden kalkardı. Pencereden dışarı baktığımda Baltimore’un da sel olduğunu gördüm, kalın giyindim ve şemsiye alıp dışarı çıktım. Yağmurlu sokaklarda güneş yeni, yeni doğmaya başlamıştı. Yerlerdeki su güneş ışığı deydikce parlıyordu. Yağmur dinmişti fakat dinerken soğuk bastırdı.

Dükkanın önüne geldiğimde Maggy içerde Ashley ile konuşuyordu. Ben içeri girdiğimde sustular ve Ashley kapıya yöneldi. Bana baktı ve gülümsedi sonra kapıyı açıp dışarı çıktı. Maggy bana gülümsedi ve ‘’EEE, süper kahraman olayını düşündün mü?’’ dedi. Bende konuyu hatırlayıp tek kaşımı kaldırarak ‘’Bari önce hoş geldin deseydin Mag.’’ Dedim ve o bana kaskatı bir suratla gülümseyerek ‘’Hoş geldin.’’ Dedi. Bir anda bir kahkaha patlatıp ‘’Sana bunun şaka olduğunu söyledim. Hoş bulduk. Yani süper kahramansam bunu bana açıklar mısın? Nasıl bu kadar eminsin?’’ dedim. Maggy ellerini kavuşturmuş ve tek kolu ile standa yaslanmıştı.
Tam konuşacaktı ki içeri Chace girdi. ‘’E süper kız nasılsın?’’ dedi. O da mı süper kahraman olduğumu düşünüyordu. Benim konuşmama fırsat vermeden Magy ile konuşmaya başaldı .

O an dükkanı baştan aşağı süzdüm. Dar bir yerdi. Raflar bir depremle insanların üzerine yıkıla bilirdi. Her yer griydi ve çok güzeldi. Kapı girişinde uzun bir stat vardı. ‘’Peki sen ne düşünüyorsun Adri?’’ dedi Chace. Anlamadan ‘’Olabilir.’’ dedim. Bana gururla baktı ve ‘’O zaman git ve kediyi kurtar.’’ Dedi Chace. Verilen laf geri alınmaz.

*

Beni nasıl ikna ettiklerini bilmiyorum ama Stair’ı kurtarmak için hazırlandık. Kapşonlu şeyler giydim ve zıplamaya hazırlandım. Zıplamadan önce ikisine baktım ve ‘ya lütfen’ anlamında baktım onlarsa bana hayır dediler. Sonra konsantre olup ayaklarımın üzerinde yaylandım. Gözlerim kapalı bekledim. Hala yerimdeydim. Onlara dönüm ‘gördünüz mü’ demek için gözlerimi açtığımda ayaklarımın yere deymediğini fark edip bocalamaya başladım. Stair’i gördüm ve uzandım. Daldan kucağıma atladı gri kedi. Sonra elimden kaydı ve yere düştü. Yalnız sayılmazdı, birazdan onun gibi düşecekti. Tutunduğum dal çatlamaya başladı. Gözlerimi kapadım ve yere, sol omzumun üzerine düştüm. Chace kediyi almış ve teslim etmişti. Sonra yanıma geldi ve Maggy’ye baktı. Maggy çok bilmiş bir edayla ‘’Deneme- Yanılma yöntemi bu olmalı.’’ Dedi. Ayağı kalktım ve omzumu ovarken ‘’Hahahaha’’ dedim. İkisi de gülüyorlardı. ‘’Ben gidiyorum.’’ Dedim ve eve ilerlemeye başladım.

Sıcacık yatağımın içinde düşündüm. bu gün o kadar çok şey yaşamıştım ki hepsi çok hızlı olmuştu. Sonra aklıma rüyam geldi. Dükkana Onun için gitmiştim ama anlatmadan dönüştüm. Bu düşünceler içinde uykuya daldım.
~SON~
Flood için özür dilerim.

Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:34 pm

İlk yorum ~

Canım çok yanlışın var. Aynı sahneyi iki kez koymuşsun.
Ayrıca ilk önce 3. kişiden yamzışsın herhalde. Çünkü bir kızdan bir 3. kişiden cümleler vardı.
Onları düzeltmelsin ve bölüm güzeldi anlatım hoştu.
Ama birşey anlamadım. Çünkü karışıklıklar vardı.
Bölümü baştan ayağa okumanı tavsiye ederim. Cool
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 9:46 am

Hmm yine aynı hata.
Düzeltelim. Smile
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 4:42 pm

Başlığını ve hikayenin bölümünü değiştirdim canım.
İkinci yazdığın güzel olmuş evet.
Çok güzel oturtmuşsun yerini.
Eğer istemezsen başlığını ve bölümünü eski haline döndürebilirim.
Muhalefet olmak istemiyordum da.
Rolling Eyes
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 8:17 pm

Anestezi. demiş ki:
Başlığını ve hikayenin bölümünü değiştirdim canım.
İkinci yazdığın güzel olmuş evet.
Çok güzel oturtmuşsun yerini.
Eğer istemezsen başlığını ve bölümünü eski haline döndürebilirim.
Muhalefet olmak istemiyordum da.
Rolling Eyes

Teşekkür ederim canım. Çok güzel olmuş, yardımcı olduğun için sağ ol. Very Happy cheers
İkinci yazmadım aslında onu. O ilkti fakat yerleri karıştırınca...Gerisini biliyorsun Smile
Güzel oturttuğuma sevindim çünkü bu bölümde de hata olması gerçekten Kötü olurdu, oldu da...
Başlık ve bölüm bu halde güzel. Değiştirmene gerek yok.
Muhalefet? Ne muhalefeti?
Buna yardımcı olmak deniyor diye biliyorum ama bu da yanlış olabilir Wink .
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 8:44 pm

Sanırım şu mod işlerine kafam basmıyor. Laughing
Beğenmen hoşuma gitti.
Hatasız kul olmaz canım. Hata yaptıkça mükemmeleşiriz.
Laughing
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 8:46 pm

Anestezi. demiş ki:
Sanırım şu mod işlerine kafam basmıyor. Laughing
Beğenmen hoşuma gitti.
Hatasız kul olmaz canım. Hata yaptıkça mükemmeleşiriz.
Laughing

Canım kendi ağzınla hata yaptıkça mükemmelleşiriz demişsin.
O zaman sende zamanla mod işlerine alışacaksın demek oluyor.
Üstelik harika yapıyorsun bence Smile
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 9:00 pm

Teşekkür ederim. Laughing
Çok iyisin farkında mısın? I love you
Neyse geyik yapmayalım.
Sanırım alışacağım. pirat
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 12, 2010 9:10 pm

Rica ederim Laughing
İyilik ile alakası yok bu destektir.
Eminim aynı şey bana olsa sen aynısını yapardın Very Happy
Evet geyik yapmayalım.
Sende düşe kalka öğreneceksin bu işleri.
Fakat düşeceğini pek sanmıyorum.
Yani çok iyi niyetle ve normal yapıyorsun işini Very Happy
Lavina
Amatör
Amatör
Lavina

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 16, 2010 6:14 pm

Kızın omzuyla kimse ilgilenmedi mi ya kırsaydı xD Razz

Bir dakika sabah kalktı akşam yattı arada kedi kurtardı keşke araya sıkıcı bi akşam yemeği sıkıştırsaydın xD (öneri Razz)

Güzel ve hızlıydı Very Happy
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 16, 2010 8:51 pm

Lavina demiş ki:
Kızın omzuyla kimse ilgilenmedi mi ya kırsaydı xD Razz

Bir dakika sabah kalktı akşam yattı arada kedi kurtardı keşke araya sıkıcı bi akşam yemeği sıkıştırsaydın xD (öneri Razz)

Güzel ve hızlıydı Very Happy

Evet kimse ilgilenmedi. Gerzekler. İnsan bi'doktora götürür.
Tamam diğerine sıkıcı akşam yemeği ekleyeceğim. Söz.
Sağ ol canım.
Lavina
Amatör
Amatör
Lavina

MesajKonu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam    Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 7:13 pm

Heheyt artık sıkıcı bi akşam yemeğimiz var xD Laughing

Bi şey değil Smile Wink
~//Pandora
Dublör
Dublör
~//Pandora

MesajKonu: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam   Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 30, 2010 9:23 am

Ertesi gün okula gittiğimde yeterince bozuktum. Dün fena halde bozulmuştum ve ben bunu kaldıramazdım. Belli olmamam gerekiyordu. Kapşonumu kafama taktım ve hızla ilerlemeye başladım. Chace orada olmak zorunda mıydı? Hızımı arttırıp geçecektim ki ‘’Hey, SüperKız! Bu ne acele böyle?!’’ Ah inanmıyorum. Yeterince uykusuz bir biçimde ‘’A sen miydin görmedim.’’ Dedim. ‘’Sen onu külahıma anlat canım ama o bile inanmaz. Ee nasılsın? Dünden sonra?’’ ukala bir ifade ile ‘’Bozulmuş…’’ dedim. Ellerini cebine sokup ‘’Tamda tahmin ettiğim gibi…’’ dedi. Ardından ekledi ‘’Hey Mag. Bak burada bozulmuş bir Anna var.’’ Dedi. Neyse ki o an zil çaldı ve mag’in gazabından kurtuldum.

Coming out your mouth with your blah blah blah
Ağzındaki vıdı vıdıları ortaya dök
Just zip your lips like a padlock
Sadece azğını bir asma kilit gibi fermuarla
And meet me at the back with the jack and the jukebox
Ve eskiden benimle jack ve müzik kutusuyla tanıştığında
I don't really care where you live at
Nerede yaşadığını umursamıyordum
Just turn around boy and let me hit that
Sadece çevrene bak oğlum ve çarpmasına izin ver
Don't be a little bitch with your chit chat
Küçük bir fahişe olma ve geyik yapma
Just show me where your dick's at
Sadece aletinin yerini göster

Music's up
Müzik artıyor
Listen hot stuff
Sıcak şeyi dinle
I'm in love
Ben aşığım
With this song
Bu şarkıyla
So just hush
Yani sadece sus
Baby shut up
Bebeğim kes sesini
Heard enough
Yeteri kadar duyuluyor

Stop ta-ta-talking that
Böyle konuşmayı durdur
Blah blah blah
Vıdı vıdı vıdı
Think you'll be getting this
Bunu elde edeceğini düşün
Nah nah nah
Hayır hayır hayır
Not in the back of my
Arkamda değil
Car-ar-ar
Araba-ba-ba
If you keep talking that
Eğer böyle konuşursan
Blah blah blah blah blah
Vıdı vıdı vıdı vıdı

Boy come on get your rocks off
Oğlum gel atışalım
Come put a little love in my glove box
Gel küçük bir aşk koyalım torpido gözümde
I wanna dance with no pants on
Kilotsuz dans etmek istiyorum
Meet me in the back with the jack and the jukebox
Eskiden benimle jack ve müzik kutusuyla tanıştığında
So cut to the chase kid
Yani çocuğu kovalamayı kes
'Cause I know you don't care what my middle name is
Çünkü benim orta adım seni ilgilendirmiyor
I wanna be naked
Çıplak olmak istiyorum
But your wasted
Ama senin boşa harcanan

Music's up
Müzik artıyor
Listen hot stuff
Sıcak şeyi dinle
I'm in love
Ben aşığım
With this song
Bu şarkıyla
So just hush
Yani sadece sus
Baby shut up
Bebeğim kes sesini
Heard enough
Yeteri kadar duyuluyor

Stop ta-ta-talking that
Böyle konuşmayı durdur
Blah blah blah
Vıdı vıdı vıdı
Nah nah nah
Hayır hayır hayır
Not in the back of my
Arkamda değil
Car-ar-ar
Araba-ba-ba
If you keep talking that
Eğer böyle konuşursan
Blah blah blah blah blah
Vıdı vıdı vıdı vıdı

Your always talking that shit
Sürekli bu zırvalıkla konuşuyorsun
But never laying the bitch
Ama hiçbir zaman fahişeyle yatma
Yeah
Evet
I don't care who you are
Kim olduğun umurumda değil
In this bar
Bu barda
It only matters who I is
Tek önemli olan benim kim olduğum

Stop ta-ta-talking that Blah blah blah
Böyle vıdı vıdı vıdı ile ko-ko-konuşmayı durdur
Nah nah nah
Hayır hayır hayır
Not in the back of my
Arkamda değil
Car-ar-ar
Araba-ba-ba
If you keep talking that
Eğer böyle konuşursan
Blah blah blah blah blah
Vıdı vıdı vıdı vıdı
Şarkıyı neden dinlediğimi bilmiyordum. Sonunda zil çaldı ki dersten kurtuldum. Ama mag den kurtulamadım. Dolabımı açtım ve yine bir mektup ile daha karşılaştım. Zarfı yırtarcasına açtım ve okudum ‘’Bize katıl.’’ onlara katılmak istemiyordum. Ağlayacak gibiydim soonra nedense fikir değiştirdim.Kadere boyun eğme zamanıydı. Chace geldi ve ‘’Arya sana takmış.’’ Dedi. Sakince döndüm ve ‘’Size katılıyorum.’’ Dedim.*

Boş arazide yürürken Mag hılı hızlı anlatıyordu. ‘’Orada sakın kendini kasma. Herkes senin gibi. Kimse ile kavga etme ya da iddialaşma çünkü kaybedersin.’’ Dedi. Hayret ile ‘’Bak şimdi daha iyi oldum.’’ Dedim. Uçurumun kenarında bir yapı vardı. Okul gibiydi. Bitkin bir halde ‘’Mag ben gelsem de siz şetseniz? Olmaz mı?’’ dedi. Ne kadar da ısrarcılardı.

Kafamda beyaz bir band. Altımda kot etek, üstümde pembe gömlek. Elimde hırka sürünerek içeri sokuldum. Kızın biri geldi ve ‘’Sonunda geldin hepimiz seni bekliyorduk.’’ Dedi. Embesil gibi kıza baktım ve ‘’Hı?’’ tepkisini verdim. Sanki kız bunu bekliyormuş gibi ‘’Evvett!!’’ dedi. Sonra kolumdan çekiştirerek. ‘’Bak şu Alesha, hidrokinezi ve oluşturma yeteneği var. Yanındaki Zack, sevgilisi. Ses ile ilgili bir yeteneği vardı ama unuttum. Şurdaki, pastaların yanındaki uzun, kaslı, sevimli,yakışıklı, elinde kokteyl tutan Alesha’nın ikizi Will. Yanında ki Anisha Bryn. Gıcık kız. Will’in nesi olduğunu bilmiyorum.’’ Dedi.

Etrafı tanıtmak için beklerken sordum ‘’Peki sen kimsin?’’ kız bir durakladı ve ‘’Ben? Ben Jessica. Medyumluk yeteneğim var. Bak şuradakiler de Chace ve Maggy.’’ Dedi. Bende ‘’Onlarla beraber geldim.’’ Dedim. Kız bana dönüp ‘’Ne güzel.’’ Dedi. Aslında hala konuyordu ama ben hayattan kopmuştum. Acaba o kızın kolunda kaç saat dolaşmıştım. Sonra tekrar pasta sıtandının önüne geldik ve kızı biri durdurdu. Şapkalı değişik bir tip geldi ve ‘’Jes sen kendine bir dilim pasta al, bende yeni kızı dolaştırayım.’’ Dedi. Jessica gitti ve çocuk ‘’Ben Moose. Adım Alexandre ama Moose de. Jessica dan daha az yorarım ve herkesi tanırım.’’ Dedi.

Bir ara Moose’un yanına William geldi. Jessica sayesinde herkesi tanımıştım. Özellikle Alesha ve kardeşini. Bir kaç kere tanıtmıştı.8 yada 9. Bana bakara bir şeyler fısıldaştılar.O gittikten sonra ayaklarımı ovup ‘’Saat kaç?’’ diyebildim. O ise bana gülüp ‘’8 ama parti yeni başlıyor.’’ Dedi. Herkes halinden memnundu. Alesha, Will, Zack, Anisha vs. vs. vs….. Mag karşıma çıkınca ‘’A hadi gidelim Mag yarın yine geliriz yalvarırım şimdi gidelim n’olur yaa!’’ dedim. Mag bana bakıp ‘’Yarın gelmek zorundasın zaten. Tamam gidelim.’’ Dedi. Ben dondum. Yarında mı gelecektim. Ah hayır! ‘’Kaderine razı gel Adrienne!’’dedi Mag. Kapıdan çıkarken Jessica Ve Moose el sallıyorlardı.

*

Eve geldiğimde ablam sofrayı hazırlamış masaya da bir mum koymuştu. Anlaşılan çok ama çok sıkıcı olacaktı. Oturduk. Kimse bir şey söylemiyordu. Sessizliği ne kadar sevdiğimi bir daha anladım. Herkes yavaş yavaş yemek yiyor ben ayaklarımı ovuyordum. Ablam bana dönüp ‘’Bu gün ne yaptın canım dedi. Hemen cevap verdim. ‘’Hiiiçç ders filan falan.’’ Dedim ve gülümsedim. Yaklaşık bir saat masada sessizce oturduk. Sonra artan ağrı ile masadan kalkmak zorunda kaldım.

Odama girdim ve düşünmeye başladım. Ne gündü ama! Oh!
Karakter Listesi Devam
Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 Mika460
Zack Smith
Alesha'nın sevgilisi. Ses ile ilgili özel bir yeteneği vardı ama hatırlayamıyorum Smile.Adrienne ile iyi anlaşacak listesinde.

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 Unlulerdiyari_hilary-duff-1
Anisha Bryn
Gıcık kızın teki değersiz biri ama Adrienne ile uğraştığı için(Will'in seçimi adlı bölümdeanlaşılacak) gıcık insanlar listesinde.

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 Jessica-alba_resimleri_6
Jessica Night
İlk gün Adrienne'yi yoran kız. Sevgilisi Moose. Birbirine bu kadar benzeyen başka çift görmedim. Medyumluk yeteneği var.

Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam  - Sayfa 2 2732053181_9ace1dd3b5
Moose(Kısaca)
İlk gün Adrienne'yi gezdiren çocuk.O da Adrienne'yi çok yordu. Sevgilisi Jessica. Yine ve tekrar söylüyorum:Birbirine bu kadar benzeyen başka çift görmedim.

En son sena***love tarafından Perş. Ağus. 05, 2010 10:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam)

2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Sonbaharda Aşk ~ 12. Bölüm; Mutlu Son
» Herkese Yeni Facebook Etiketleme Çalışmam :D
» Kırmızı | 6. Bölüm*
» Sol Anahtarım | Bölüm 6
» Kamp Günlüğü 3. Bölüm "Kamp Cristwood"