| Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Salı Tem. 06, 2010 7:11 pm | |
| - AdelTime* demiş ki:
- Anam geç kalmışım yaa
nese yorumun geci olmaz bu hikayeni zaten biliyordum buraya koyman çok güzel oldu karakter tanıtımı da çok hoş emeğine sağlık diyorum Geç kalmadın ve kendin de dedin yorumun geci olmaz ve zaten biliyordun Tanıtımı beğendiğine sevindim ve sağ olasın. Bu arada bölümü değiştirdim ve yeniden okuya bilirsiniz. Ekstradan bir de diğer bölüm hakkında tanıtımda koydum. İnşallah beğenirsiniz. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| |
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Ptsi Tem. 12, 2010 9:46 am | |
| Hmm yine aynı hata. Düzeltelim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Ptsi Tem. 12, 2010 8:17 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- Başlığını ve hikayenin bölümünü değiştirdim canım.
İkinci yazdığın güzel olmuş evet. Çok güzel oturtmuşsun yerini. Eğer istemezsen başlığını ve bölümünü eski haline döndürebilirim. Muhalefet olmak istemiyordum da. Teşekkür ederim canım. Çok güzel olmuş, yardımcı olduğun için sağ ol. İkinci yazmadım aslında onu. O ilkti fakat yerleri karıştırınca...Gerisini biliyorsun Güzel oturttuğuma sevindim çünkü bu bölümde de hata olması gerçekten Kötü olurdu, oldu da... Başlık ve bölüm bu halde güzel. Değiştirmene gerek yok. Muhalefet? Ne muhalefeti? Buna yardımcı olmak deniyor diye biliyorum ama bu da yanlış olabilir . | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Ptsi Tem. 12, 2010 8:46 pm | |
| - Anestezi. demiş ki:
- Sanırım şu mod işlerine kafam basmıyor.
Beğenmen hoşuma gitti. Hatasız kul olmaz canım. Hata yaptıkça mükemmeleşiriz. Canım kendi ağzınla hata yaptıkça mükemmelleşiriz demişsin. O zaman sende zamanla mod işlerine alışacaksın demek oluyor. Üstelik harika yapıyorsun bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Ptsi Tem. 12, 2010 9:00 pm | |
| | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Ptsi Tem. 12, 2010 9:10 pm | |
| Rica ederim İyilik ile alakası yok bu destektir. Eminim aynı şey bana olsa sen aynısını yapardın Evet geyik yapmayalım. Sende düşe kalka öğreneceksin bu işleri. Fakat düşeceğini pek sanmıyorum. Yani çok iyi niyetle ve normal yapıyorsun işini | |
|
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Cuma Tem. 16, 2010 6:14 pm | |
| Kızın omzuyla kimse ilgilenmedi mi ya kırsaydı xD Bir dakika sabah kalktı akşam yattı arada kedi kurtardı keşke araya sıkıcı bi akşam yemeği sıkıştırsaydın xD (öneri ) Güzel ve hızlıydı | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Cuma Tem. 16, 2010 8:51 pm | |
| - Lavina demiş ki:
- Kızın omzuyla kimse ilgilenmedi mi ya kırsaydı xD
Bir dakika sabah kalktı akşam yattı arada kedi kurtardı keşke araya sıkıcı bi akşam yemeği sıkıştırsaydın xD (öneri )
Güzel ve hızlıydı Evet kimse ilgilenmedi. Gerzekler. İnsan bi'doktora götürür. Tamam diğerine sıkıcı akşam yemeği ekleyeceğim. Söz. Sağ ol canım. | |
|
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam Cuma Tem. 30, 2010 9:23 am | |
| Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam
Ertesi gün okula gittiğimde yeterince bozuktum. Dün fena halde bozulmuştum ve ben bunu kaldıramazdım. Belli olmamam gerekiyordu. Kapşonumu kafama taktım ve hızla ilerlemeye başladım. Chace orada olmak zorunda mıydı? Hızımı arttırıp geçecektim ki ‘’Hey, SüperKız! Bu ne acele böyle?!’’ Ah inanmıyorum. Yeterince uykusuz bir biçimde ‘’A sen miydin görmedim.’’ Dedim. ‘’Sen onu külahıma anlat canım ama o bile inanmaz. Ee nasılsın? Dünden sonra?’’ ukala bir ifade ile ‘’Bozulmuş…’’ dedim. Ellerini cebine sokup ‘’Tamda tahmin ettiğim gibi…’’ dedi. Ardından ekledi ‘’Hey Mag. Bak burada bozulmuş bir Anna var.’’ Dedi. Neyse ki o an zil çaldı ve mag’in gazabından kurtuldum.
Coming out your mouth with your blah blah blah Ağzındaki vıdı vıdıları ortaya dök Just zip your lips like a padlock Sadece azğını bir asma kilit gibi fermuarla And meet me at the back with the jack and the jukebox Ve eskiden benimle jack ve müzik kutusuyla tanıştığında I don't really care where you live at Nerede yaşadığını umursamıyordum Just turn around boy and let me hit that Sadece çevrene bak oğlum ve çarpmasına izin ver Don't be a little bitch with your chit chat Küçük bir fahişe olma ve geyik yapma Just show me where your dick's at Sadece aletinin yerini göster
Music's up Müzik artıyor Listen hot stuff Sıcak şeyi dinle I'm in love Ben aşığım With this song Bu şarkıyla So just hush Yani sadece sus Baby shut up Bebeğim kes sesini Heard enough Yeteri kadar duyuluyor
Stop ta-ta-talking that Böyle konuşmayı durdur Blah blah blah Vıdı vıdı vıdı Think you'll be getting this Bunu elde edeceğini düşün Nah nah nah Hayır hayır hayır Not in the back of my Arkamda değil Car-ar-ar Araba-ba-ba If you keep talking that Eğer böyle konuşursan Blah blah blah blah blah Vıdı vıdı vıdı vıdı
Boy come on get your rocks off Oğlum gel atışalım Come put a little love in my glove box Gel küçük bir aşk koyalım torpido gözümde I wanna dance with no pants on Kilotsuz dans etmek istiyorum Meet me in the back with the jack and the jukebox Eskiden benimle jack ve müzik kutusuyla tanıştığında So cut to the chase kid Yani çocuğu kovalamayı kes 'Cause I know you don't care what my middle name is Çünkü benim orta adım seni ilgilendirmiyor I wanna be naked Çıplak olmak istiyorum But your wasted Ama senin boşa harcanan
Music's up Müzik artıyor Listen hot stuff Sıcak şeyi dinle I'm in love Ben aşığım With this song Bu şarkıyla So just hush Yani sadece sus Baby shut up Bebeğim kes sesini Heard enough Yeteri kadar duyuluyor
Stop ta-ta-talking that Böyle konuşmayı durdur Blah blah blah Vıdı vıdı vıdı Think you'll be getting this Bunu elde edeceğini düşün Nah nah nah Hayır hayır hayır Not in the back of my Arkamda değil Car-ar-ar Araba-ba-ba If you keep talking that Eğer böyle konuşursan Blah blah blah blah blah Vıdı vıdı vıdı vıdı
Your always talking that shit Sürekli bu zırvalıkla konuşuyorsun But never laying the bitch Ama hiçbir zaman fahişeyle yatma Yeah Evet I don't care who you are Kim olduğun umurumda değil In this bar Bu barda It only matters who I is Tek önemli olan benim kim olduğum
Stop ta-ta-talking that Blah blah blah Böyle vıdı vıdı vıdı ile ko-ko-konuşmayı durdur Think you'll be getting this Bunu elde edeceğini düşün Nah nah nah Hayır hayır hayır Not in the back of my Arkamda değil Car-ar-ar Araba-ba-ba If you keep talking that Eğer böyle konuşursan Blah blah blah blah blah Vıdı vıdı vıdı vıdı Şarkıyı neden dinlediğimi bilmiyordum. Sonunda zil çaldı ki dersten kurtuldum. Ama mag den kurtulamadım. Dolabımı açtım ve yine bir mektup ile daha karşılaştım. Zarfı yırtarcasına açtım ve okudum ‘’Bize katıl.’’ onlara katılmak istemiyordum. Ağlayacak gibiydim soonra nedense fikir değiştirdim.Kadere boyun eğme zamanıydı. Chace geldi ve ‘’Arya sana takmış.’’ Dedi. Sakince döndüm ve ‘’Size katılıyorum.’’ Dedim.*
Boş arazide yürürken Mag hılı hızlı anlatıyordu. ‘’Orada sakın kendini kasma. Herkes senin gibi. Kimse ile kavga etme ya da iddialaşma çünkü kaybedersin.’’ Dedi. Hayret ile ‘’Bak şimdi daha iyi oldum.’’ Dedim. Uçurumun kenarında bir yapı vardı. Okul gibiydi. Bitkin bir halde ‘’Mag ben gelsem de siz şetseniz? Olmaz mı?’’ dedi. Ne kadar da ısrarcılardı.
Kafamda beyaz bir band. Altımda kot etek, üstümde pembe gömlek. Elimde hırka sürünerek içeri sokuldum. Kızın biri geldi ve ‘’Sonunda geldin hepimiz seni bekliyorduk.’’ Dedi. Embesil gibi kıza baktım ve ‘’Hı?’’ tepkisini verdim. Sanki kız bunu bekliyormuş gibi ‘’Evvett!!’’ dedi. Sonra kolumdan çekiştirerek. ‘’Bak şu Alesha, hidrokinezi ve oluşturma yeteneği var. Yanındaki Zack, sevgilisi. Ses ile ilgili bir yeteneği vardı ama unuttum. Şurdaki, pastaların yanındaki uzun, kaslı, sevimli,yakışıklı, elinde kokteyl tutan Alesha’nın ikizi Will. Yanında ki Anisha Bryn. Gıcık kız. Will’in nesi olduğunu bilmiyorum.’’ Dedi.
Etrafı tanıtmak için beklerken sordum ‘’Peki sen kimsin?’’ kız bir durakladı ve ‘’Ben? Ben Jessica. Medyumluk yeteneğim var. Bak şuradakiler de Chace ve Maggy.’’ Dedi. Bende ‘’Onlarla beraber geldim.’’ Dedim. Kız bana dönüp ‘’Ne güzel.’’ Dedi. Aslında hala konuyordu ama ben hayattan kopmuştum. Acaba o kızın kolunda kaç saat dolaşmıştım. Sonra tekrar pasta sıtandının önüne geldik ve kızı biri durdurdu. Şapkalı değişik bir tip geldi ve ‘’Jes sen kendine bir dilim pasta al, bende yeni kızı dolaştırayım.’’ Dedi. Jessica gitti ve çocuk ‘’Ben Moose. Adım Alexandre ama Moose de. Jessica dan daha az yorarım ve herkesi tanırım.’’ Dedi.
Bir ara Moose’un yanına William geldi. Jessica sayesinde herkesi tanımıştım. Özellikle Alesha ve kardeşini. Bir kaç kere tanıtmıştı.8 yada 9. Bana bakara bir şeyler fısıldaştılar.O gittikten sonra ayaklarımı ovup ‘’Saat kaç?’’ diyebildim. O ise bana gülüp ‘’8 ama parti yeni başlıyor.’’ Dedi. Herkes halinden memnundu. Alesha, Will, Zack, Anisha vs. vs. vs….. Mag karşıma çıkınca ‘’A hadi gidelim Mag yarın yine geliriz yalvarırım şimdi gidelim n’olur yaa!’’ dedim. Mag bana bakıp ‘’Yarın gelmek zorundasın zaten. Tamam gidelim.’’ Dedi. Ben dondum. Yarında mı gelecektim. Ah hayır! ‘’Kaderine razı gel Adrienne!’’dedi Mag. Kapıdan çıkarken Jessica Ve Moose el sallıyorlardı.
*
Eve geldiğimde ablam sofrayı hazırlamış masaya da bir mum koymuştu. Anlaşılan çok ama çok sıkıcı olacaktı. Oturduk. Kimse bir şey söylemiyordu. Sessizliği ne kadar sevdiğimi bir daha anladım. Herkes yavaş yavaş yemek yiyor ben ayaklarımı ovuyordum. Ablam bana dönüp ‘’Bu gün ne yaptın canım dedi. Hemen cevap verdim. ‘’Hiiiçç ders filan falan.’’ Dedim ve gülümsedim. Yaklaşık bir saat masada sessizce oturduk. Sonra artan ağrı ile masadan kalkmak zorunda kaldım.
Odama girdim ve düşünmeye başladım. Ne gündü ama! Oh! Karakter Listesi Devam
Zack Smith Alesha'nın sevgilisi. Ses ile ilgili özel bir yeteneği vardı ama hatırlayamıyorum .Adrienne ile iyi anlaşacak listesinde.
Anisha Bryn Gıcık kızın teki değersiz biri ama Adrienne ile uğraştığı için(Will'in seçimi adlı bölümdeanlaşılacak) gıcık insanlar listesinde.
Jessica Night İlk gün Adrienne'yi yoran kız. Sevgilisi Moose. Birbirine bu kadar benzeyen başka çift görmedim. Medyumluk yeteneği var.
Moose(Kısaca) İlk gün Adrienne'yi gezdiren çocuk.O da Adrienne'yi çok yordu. Sevgilisi Jessica. Yine ve tekrar söylüyorum:Birbirine bu kadar benzeyen başka çift görmedim.
En son sena***love tarafından Perş. Ağus. 05, 2010 10:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam) | |
|
| |
| Hero|3. Bölüm; Kadere Razı Gelme ve Yeni Ortam | |
|