| BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
//Aphrodite// Amatör
| Konu: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Paz Kas. 28, 2010 7:10 pm | |
| Alacakaranlık
Kurgu: Kurguda hikayeye bir karakter ekledim,olaylar bu karakterin bakış açısından anlatılacak.Olaylar kitaptaki gibi gerçekleşek ayrıca farklı olaylar da ekledim.
Eklediğim Karakter:
Angelina Cullen:
Rosalie ve Emmett'in evlatlık aldığı bir kızdır.Cullen ailesine iki yaşındayken katılmıştır,kokusuyla tüm vampirleri kendisine çekmesine rağmen hiç kimse ona zarar vermemek için kendini zorlamak zorunda kalmamıştır.On beş yaşına bastığı gün talihsiz bir kaza yüzünden vampir olmak zorunda kalır.Fakat o"O gün bana sorsaydınız vampir olmayı değil,ölmeyi tercih ederdim."der.
Bazen yaşadığınız olayları bir başka kişinin yaşamaması için çabalarsınız ve o kişi size"Bana karışma!Bu benim hayatım"gibi sözler söyler ya,o zaman ne yapardınız?Sanırım çoğunluk"Ne yaparsan yap!"der ve vazgeçer.Ama emin olun ki sorunlu bir vampirseniz ve o kişi ailenizde ki herhangi bir birey için önem taşıyorsa bu soruya yanıt vermek oldukça zor.Ayrıca yaşamamasını istemediğim olayı ona yaşatmamak için kendimi zor tutuyorum.... Bu benim ilk yazım olacak,yanlışlarım varsa beni uyarabilir misiniz?
En son *ışıl* tarafından C.tesi Ocak 08, 2011 2:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Ptsi Kas. 29, 2010 2:29 pm | |
| vaaayyyy! alacakaranlık ha? bayılıyorum bu seriye.. demek benden önce davranıp sen açtın konuyu... olsun... konusu aynı olmasına rağmen okuyacağım.. hiç şüphen olmasın tatlım.. ayrıca rosalie ve emmett'ın bir kızı olmasına çok sevindim.. rosalie'ye çok üzülüyordum... üstelik kızları da çok güzelmiş.. onlara yaraşır bir kız.. şimdilik yorumum bu kadar... ayrıca seriyi yalayıp yutmuş biri olarak sana yardım edeceğimden hiç kuşkun olmasın canım... ilk bölümü merakla bekliyorum..
ooooooo! üstelik İLK YORUM... | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Ptsi Kas. 29, 2010 3:20 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- vaaayyyy!
alacakaranlık ha? bayılıyorum bu seriye.. demek benden önce davranıp sen açtın konuyu... olsun... konusu aynı olmasına rağmen okuyacağım.. hiç şüphen olmasın tatlım.. ayrıca rosalie ve emmett'ın bir kızı olmasına çok sevindim.. rosalie'ye çok üzülüyordum... üstelik kızları da çok güzelmiş.. onlara yaraşır bir kız.. şimdilik yorumum bu kadar... ayrıca seriyi yalayıp yutmuş biri olarak sana yardım edeceğimden hiç kuşkun olmasın canım... ilk bölümü merakla bekliyorum..
ooooooo! üstelik İLK YORUM... Saol canım, Ben de bayılıyorum bu seriye,rosalie ve emmett'in kızı olmasının nedeni rosalie'nin hep bir çocuk istemeseydi,zaten bende edward ve bella'dan çok rosalie ve emmett'i seviyorum İlk bölümü de en kısa zamanda koyacağım | |
|
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Ptsi Kas. 29, 2010 8:14 pm | |
| Wayyyt! Güzelmiş. Ayrıntılı yorumsuz. Yb bekliyorum | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] C.tesi Ocak 08, 2011 2:37 pm | |
| BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA]
Vampir olduktan sonra hayatımın daha iyi olacağını düşünmüştüm,ama yanılmışım.Bırak iyi olmayı hayatım her gün daha da zorlaşıyordu.Mesela okuldan ayrılmak zorunda kalmıştım,hiç arkadaşım yoktu ve susuz kaldığım zamanlar-susuz derken kan içmediğim zamanlardan bahsediyorum-korkunç biri oluyordum.Özellikle son zamanlarda ailem de benimle pek ilgilenmiyordu.Uzun bir aradan sonra Edward-aslında amcam sayılır ama amca diyesim gelmiyor- odama girdi ve"Melek yüzlü şeytanım nasılsın?"dedi.Bana melek yüzlü şeytan derdi hep,sanırım gerçekten de öyleydim.Özellikle susuz kaldığım zamanlarda tam anlamıyla şeytan oluyordum."İyiyim amcacığım sen nasılsın?"dedim,Edward güldü"Bana amca deme,kendimi yaşlı hissediyorum."dedi.Kahkaha atarak"Ahh,pardon Edward!Sen daha çok gençsin,yüz yaşında falansın sanırım."dedim.Ben bile elli olmuştum,ardından Edward yüz ifadesini ciddileştirerek"Neyse boş verelim,seninle önemli bir şey konuşacağım."dedi.Bir kaç dakika durakladı"Ange benim bir sevgilim var ve o bir insan,onu sizinle tanışması için..."diyordu ki sözünü kesip bağırmaya başladım;"Sakın Edward!Eve sakın bir insan getirme,eve en son bir insan geldiğinde ne olduğunu sende biliyorsun!İşte bak vampir oldum,vampir olmamı sen de istemiyordun değil mi!?"dedim.Annem bağırışlarımı duymuştu ve hızla odaya girdi,Edward'a dışarı çıkmasını söyledi ve bana sarıldı"Meleğim,o kızın eve gelmesini bende istemiyorum.Ama Edward'ı üzme,en azından bir denesin.İşler kötüye giderse büyük baban her şeyi halleder."dedi.O kızın eve gelmesine karşı çıkmayacaktım ama kızın benden soğuması için elimden geleni yapacaktım. ***
Yukarda misafirimizin gelmesini beklerken kapı açıldı,annem,babam,büyük annem ve büyük babam onları karşılamak için aşağıya indi. "Edward ve Bela geldi."dedim.Alice"O yanımızdayken ona sakın Bela deme,Bella de alınabilir."dedi.Suratımı ekşiterek"Yemin ederim,umrumda değil."dedim.Ardından Alice beni zorla aşağıya indirdi,Alice koşup"Bella,hoşgeldin!"dedi ve Bella'ya sarıldı.Bella beni göstererek"O kim?"diye sordu.Vampir olduğum için her şeyi duyabilirdim,bu yüzden sorusuna ben cevap verdim."Ben Angelina,Angelina Cullen.Rosalie ve Emmett'in kızıyım."dedim,Bella hafif gülümsedi ve"Tanıştığıma memnun oldum."dedi.Şeytani bir gülümsemeyle"Bende memnun oldum Bela."dedim.Bella bozulmuş gibiydi"Aslında ismim Bella."dedi.Kahkaha attım ve"Kimin umrunda ki?"dedim.Edward ile birlikte gittiklerinde mutluydum,çünkü Bella benden soğumuştu. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] C.tesi Ocak 08, 2011 3:37 pm | |
| çok kısa olmuş... ama sürükleyiciydi belki o yüzden bana kısa geldi. hiç şüphen olmasın tatlım; ilk yazın olamsına rağmen harikaydı. 'bana amca deme, kendimi yaşlı hissediyorum.' buraya bittim ya... üstelik 'bela' ha?! başının belaya gireceği kesin... komik ve eğlenceliydi ve yine ilk yorum benden....!!! ayrıca bir şey soracağım. angelina'nın bir yeteneği var mı? | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] C.tesi Ocak 08, 2011 9:35 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- çok kısa olmuş...
ama sürükleyiciydi belki o yüzden bana kısa geldi. hiç şüphen olmasın tatlım; ilk yazın olamsına rağmen harikaydı. 'bana amca deme, kendimi yaşlı hissediyorum.' buraya bittim ya... üstelik 'bela' ha?! başının belaya gireceği kesin... komik ve eğlenceliydi ve yine ilk yorum benden....!!! ayrıca bir şey soracağım. angelina'nın bir yeteneği var mı? Saol canım (: Aslında biraz daha uzun olabilirdi,angela'ya bir yetenek düşünüyorum ama bulamıyorum :S | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Salı Ocak 11, 2011 5:52 pm | |
| zihin gücüyle cisimleri hareket ettirebilme, dört elementten birini veye birkaçını kontrol edebilme... bak sana iki tane buldum bile. rosalie ve emmett'ın gücü yok, bari çocuklarının olsun... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Çarş. Şub. 16, 2011 5:15 pm | |
| Ç...o........k.....k kısa bir bölüm olmuş. Güzel ama kısa. Kızın duygularını kendimde yaşadım o derece. Neyse lafın kısası YB! | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Paz Şub. 20, 2011 9:44 am | |
| [quote=~//Pandora]Ç...o........k.....k kısa bir bölüm olmuş. Güzel ama kısa. Kızın duygularını kendimde yaşadım o derece. Neyse lafın kısası YB! [/quote] Sağol canım benim (: Yeni bölüm de hazır gibi, kızımız için özel yetenek buldum bu arada ama ne olduğunu söylemeyeceğim | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Salı Şub. 22, 2011 10:35 am | |
| benim dediklerimden birisi olabilir mi? yeni bölümü merakla bekliyorum. eini çabuk tut.. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] Salı Haz. 28, 2011 11:17 am | |
| hadi ama daha bölüm yok mu? biriniz koysun artık bölümü...! sena'yla sana isyan bayrağı çekeceğim ona göre... elinizi çabuk tutun: | |
|
| |
| BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA] | |
|