| Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 | |
|
|
|
sizce kan tutkusu'nda olaylar nasıl gelşecek? | alacakarnlık'taki gibi olacak. | | 0% | [ 0 ] | arada sürprizler olacak. | | 50% | [ 3 ] | her ikisi de olabilir. | | 50% | [ 3 ] | hiçbir fikrim yok. | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 6 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Perş. Ara. 09, 2010 5:06 pm | |
| KAN TUTKUSU Tanıtım Bella Cullen ve Edward Swan… İkisi de ayrı dünyaların insanları… Birbirlerini çok seviyorlar. Fakat kavuşmaları imkânsız gibi görünüyor. Çünkü bu kavuşma bazı düşmanları harekete geçirebilir. Quileuteler, Volturiler ve birkaç sürpriz… Bazı şeylerin tersine döndüğü bu Twilight hikâyesinde hem eğlenmeye hem de gerilmeye hazır mısınız?karakter tanımını da yaklaşık olarak bir hafta falan sonra koyarım.. ama bölümleri okul nedeniyle biraz geç koyabilirim... hepinize iyi okumalar dilerim...
En son dAmLaCıK tarafından Salı Ağus. 30, 2011 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ara. 10, 2010 2:41 pm | |
| Whayt whayt ve whayt! Güzel olmuş, ters dünyalar ayrnı karakterler. bak slogan oldu b"Ters dünyalar, Aynı karakterler" güzel olmuş ve karakterleri tanıdığım için başının etini yemeyeceğim Tanıtımı ve 1. bölümü bekliyorum. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ara. 10, 2010 7:19 pm | |
| - sena***love demiş ki:
- Whayt whayt ve whayt!
Güzel olmuş, ters dünyalar ayrnı karakterler. bak slogan oldu b"Ters dünyalar, Aynı karakterler" güzel olmuş ve karakterleri tanıdığım için başının etini yemeyeceğim
Tanıtımı ve 1. bölümü bekliyorum. evet güzel slogan olmuş.. thank you.. bence başımın etini yemelisin çünkü karakerlerde çoooookkkk büyük bir değişiklik var.. okudukça şaşıracağınız tiplerden... mesela ja... ups! az daha sürprizi bozuyordum.. biraz meraktan çatlayın bakalım.. karakterleri yarın koyabilirim.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Ara. 11, 2010 4:07 pm | |
| Olamaz olamaz! Jacop'a ne oldu yoksa | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Ptsi Ara. 13, 2010 7:10 pm | |
| merak etme bebiş... jacob'a bi'şey olmadı ama bomba gibi bi'şey oldu bence... KARAKTERLER
Bella Cullen 209 yaşında bir vampir. Cullen ailesinin ikinci üyesi. Daha önce Volturilerle yaşadı ve onu yaratan kişi Aro Volturi… Daha sonra Carlisle’ın fikrini beğenip Volturilerden ayrıldı. Şu anda kardeşleri olarak gördüğü Alice, Jasper, Rosalie, Emmett ve anne babası olarak gördüğü Esme ve Carlisle ile yaşıyor. Kendisine ve çevresindekilere zihinsel kalkan olabilme yeteneği var… Kahve saçlı, kehribar gözlü. Her taşındığı yerde kendini 17 yaşında gösterip 8 yılda bir taşınıyor. En son taşındıkları yer olan Forks’a alışmaya çalışıyor. Edward ile burada tanıştı. Ve Quileuteler ile de öyle…
Edward Swan 17 yaşında olan Edward, Şef Swan’ın tek çocuğu. Annesi Renee ve babası Charlie ile birlikte, Forks’ta yaşıyor. Bronz saçlı, yeşil gözlü… Jacob ile iyi geçiniyor.
Jacob Black 16 yaşında bir kurt adam olan Jacob, babası Billy ile yaşıyor. Edward ile abi kardeş gibiler. Bella ve Edward’ın sevgili olmasına karşı. Siyah saçlı, kahve gözlü ve çook korumacı biri…
DİĞER KARAKTERLER AYNI…
jacob ile edward abi ile kardeş gibi dost oldulaaarrrr!!!!!!!!
| |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ara. 14, 2010 5:01 pm | |
| Bu ne ya ben anladım...... Şimdi Jacop, Bella dan nefret ederken ona aşık olacak. Ne kadar da zekiyim ya. Ama bence birilerini daha ekle çok sakin olur yoksa kurgu Yb bekliyorum İlham perilerin bol olsun: Peri ve ilhamı bol bir bölüm bekliyorum:) | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ara. 14, 2010 6:39 pm | |
- Bu ne ya ben anladım......
Şimdi Jacop, Bella dan nefret ederken ona aşık olacak. Ne kadar da zekiyim ya. Ama bence birilerini daha ekle çok sakin olur yoksa kurgu
Yb bekliyorum
İlham perilerin bol olsun:
Peri ve ilhamı bol bir bölüm bekliyorum:) ama ben orada jacob bella'ya aşık olacak diye bişey demedim ki.. nerden uyduruyorsunuz bunları anlamıyorum. jacob bella'dan acayip şekilde nefrret ediyor ve edward ile abi kardeş gibi dostlar.. bu kadarını da anlamazsan pes doğrusu... ah periler için teşekkür ederim... bölümü sadece boş vakitlerimde yazabileceğim... çünkü okulda yazılılarımız başladı... offf üstelik yarın matemetikten yazılım varr... gizlice girdim zaten.. kafam allak bullak oldu.. daha dersanden yeni geldim ve önümde bi yığın edebiyat testi vaaaarrr!! isyann ediyoruuummm!!! | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ara. 31, 2010 7:39 pm | |
| Bence güzel bir hikaye olacak,benden sonra Alacakaranlık'la ilgili yazı yazan kişi sensin.İlk bölümü merakla bekliyorum,ben henüz yayınlayamadım ama sen yayınlarsın bence (: | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Paz Ocak 02, 2011 6:50 pm | |
| - *ışıl* demiş ki:
- Bence güzel bir hikaye olacak,benden sonra Alacakaranlık'la ilgili yazı yazan kişi sensin.İlk bölümü merakla bekliyorum,ben henüz yayınlayamadım ama sen yayınlarsın bence (:
şundan emin olabilirsin ışılcığım, elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum... ve... şimdiye kadar bir türlü koyamamamın sebebi ise ilk bölümün çok ama çoookkk uzun olması... ayrıca teşekkür ederim... ben senden sonraki alacakaranlık yazısı yazan olabilirim ama sen de senadan sonraki ikinci okuyucumsun... yani berabere sayılırız.. | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Ptsi Ocak 03, 2011 11:18 pm | |
| Hey... N'oluyo... Kanki filan oldunuz bir an. En yakın arkadaşlarımdan 2'si ha!!! Sohbete başlamadan koy sende şu bölümü. Diyene bak 2 aydır bölüm bekletiyor. Eris'iniz, ve cadalozunnn(Işıl anladı....) | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 04, 2011 5:31 pm | |
- Hey... N'oluyo...
Kanki filan oldunuz bir an. En yakın arkadaşlarımdan 2'si ha!!!
Sohbete başlamadan koy sende şu bölümü. Diyene bak 2 aydır bölüm bekletiyor.
Eris'iniz, ve cadalozunnn(Işıl anladı....) ayyy canım benim kızma sen... aa iki ay oldu mu gerçekten de??? inannnmıyorummm... bölüm bu hafta gelebilir ama söz veremem çünkü yazılılardan kafamı kaldıramıyorum... cadaloz mu, kiiiiimmm, sen mi?? | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Ocak 05, 2011 2:31 pm | |
| Ah bir bilsen ben ne cadıyım.... Sohbete başlamadan: Bölüm!Bölüm!Bölüm! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Perş. Ocak 06, 2011 5:58 pm | |
- Ah bir bilsen ben ne cadıyım....
Sohbete başlamadan: Bölüm!Bölüm!Bölüm! off sanırım haftaya bölümü koyabilirim.. çünkü inkılap tarihi yazılım var... isyannn ediyorummmmm...!!!! ya da.. durun bi'dakika..! aklıma harikulade bir fikir geldi... neden yazdığım kadarını koymuyorum ki?... ne dersiniz? yazdığım kadarını koyayım mı?.. | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Ocak 08, 2011 2:41 pm | |
- Hey... N'oluyo...
Kanki filan oldunuz bir an. En yakın arkadaşlarımdan 2'si ha!!!
Sohbete başlamadan koy sende şu bölümü. Diyene bak 2 aydır bölüm bekletiyor.
Eris'iniz, ve cadalozunnn(Işıl anladı....) Anladım Sena anladım (: Bu arada ben ilk bölümümü yazdım sende yaz hemen | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Ocak 08, 2011 3:10 pm | |
| - *ışıl* demiş ki:
- Anladım Sena anladım (:
Bu arada ben ilk bölümümü yazdım sende yaz hemen tamam ben pert olarak koyuyorum. sena artık ikimizinkini birden okur. seninkine de hemen bakıyorum. BELLA [/b][/size] — Alice, Rosalie ve Bella! Siz üçünüz hala hazır değil misiniz? — Hazırız ve 30 sn. sonra yanındayız! — Umarım öyle olur… Carlisle’a söz verdiğimiz gibi tam 30 saniye sonra aşağıdaydık. Alaska’dan taşınıyorduk. Rosalie bu taşınma işlerinden pek memnun değil gibi. Buradakilere yaşımızdan küçük gösteriyoruz – ki bence sürekli 17 kalmak bütün kızların hayali -. Bu yüzden artık taşınmak zorundayız. 8 yılda bir aşınmak bizi gerçekten sıkmaya başladı fakat varlığımızı kimseye fark ettirmeden sürdürmemiz için taşınmamız gerekiyor… — Ee! Kızlar, hazır olduğunuza göre yola çıkabilir miyiz? dedi Emmett. Kibirli ve biraz da sinirli bir şekilde cevap verdim. — Siz isterseniz yola çıkın, biz size yetişiriz. Yani beklemek seni sıktıysa ve beni geçebileceğini düşünüyorsan buyurun, siz önden gidin. Emmett bu laflarıma kızmış gibi durmuyordu. Benimle yarışmak istiyordu. Daha önce ben hariç herkesle yarışmıştı ve Jasper dışında herkesi yenmişti. Elini iddia için uzattı ve ben de tuttum. — Yarışa var mısın? dedi bana. — Elbette. — Nesine? — Eğer ben kazanırsam istediğim o Volvo’yu alacaksın. — Hım… Hatırladığıma göre sana bir araba daha almıştım. — Ve ben de onu doğum gününde Alice’e vermiştim. Hatırlatırım kardeşim, üzerine ‘Emmett ve Bella’dan’ diye yazmıştım. Üstelik sana Alice’in sevdiği bir modelden aldırtmıştım. — Ve sen de bana, senin isteklerini yerine getirene kadar rahat vermeyeceksin. — Aynen öyle… — Neyse, ben kazanırsam da… Onu da artık kazanınca söylerim – dedi en nefret ettiğim gülümsemesini takınarak -. — Tamam o zaman, anlaştık. Emmett dışarı çıkarken Rosalie de onun yanına gitti. Jasper ise Alice ve benim yanıma gelmişti. Alice’e dönüp — Kim kazanacak ve Emmett kazanırsa benden ne isteyecek? diye sordum. Tamam, kabul ediyorum. Hile yapıyordum ama o benden önce davranıp sorabilirdi. Alice gözlerini boşluğa diktikten sonra gülerek bana baktı. — Tabii ki de sen kazanıyorsun. Ve istediğin Gümüş Volvo senin oluyor. Sana ilk fırsatta alacak. Yani taşındıktan iki gün sonra, okula onunla gideceksin ve ön koltukta ben oturacağım, hepimizi okullar kapanana kadar sen götüreceksin. Çünkü en az dikkat çeken seninki olacak, vs. vs. vs… — Tamam, o kadar da ayrıntılı anlat, demedik. Ayrıca Emmett ne istiyordu merak ettim. Mezuniyet hediyesi olarak ona bir iki yıl sonra verebilirdim. — Hım… Henüz kararını veremedi. Ama ne istediğini öğrenince sana söylerim, merak etme… — Güzel… Üçümüz beraber dışarıya çıktık. Emmett beni bekliyordu. Arabasını Esme kullanacaktı fakat jeepin içinde görünmüyordu. O da meğer bizim arkamızdaymış. Bizden sonra çıkmış. Esme, Emmett’ın jeepine, Carlisle kendi Mercedes’ine, Rosalie spor arabasına ve Jasper ise Alice ile birlikte, Alice’in Porsche’una bindi. Ben ve Emmett koşacaktık. Carlisle bazı eşyalarımızı almamız gerektiğini söylemişti. Ben tabii ki de 107 yıldır yaptığım koleksiyonumu – film CD’lerim ve kitaplarım – aldım. Carlisle onları arabaların bagajlarına koymuştu. Diğerlerinin ne aldıklarını bilmiyordum ama az çok tahmin edebiliyordum. Alice en sevdiği eşyaları olan takılarını ve makyaj malzemelerini, Rosalie de, Alice gibi makyaj malzemeleri, takıları ve okumayı sevdiği kitaplarını, Emmett ve Jasper’ın pek bi’şey aldıklarını sanmıyordum ama onlar da kesin film ve kitap almışlardır, Carlisle doktorlara yarayan aletlerini ve tabii ki kitaplarını – hepimiz kitap kurduyuz, ne güzel değil mi? –, Esme ise çizim yaptığı defterlerini ve kitaplarını almıştır. Sanırım en fazla şey alan bendim. Çünkü kitap ve CD’lerin yanında ben de makyaj malzemelerimi, takılarımı, albümümü ve birkaç ıvır zıvır daha almıştım… Kalan birkaç eşyayı da çöp konteynırına atıp yakmıştık. Emmett bakıp bakıp sırıtıyordu. Kendinin kazanacağına çok emin görünüyordu. Yanına geçip saymaya başladım. — Yerlerinize geçin, hazır olun ve bir, iki, üç, BAŞLA! Çoktan koşmaya başlamıştık. Emmett arkamda kalmıştı. Gülmeden edemedim. Gülmem onu daha da hırslandırmıştı. Çok çaba sarf ediyordu. Forks’a, yani oturacağımız evin bulunduğu bölgeye ilk ben varmıştım. Benim arkamdan Emmett ve diğerleri… Burası çok ağaçlık bir yerdi ve oturacağımız evin neredeyse tamamı camla kaplıydı. Evin içine girip odamı seçmeye başladım. 2. katta, koridorun sonunda, neredeyse her tarafı camla kaplı olan odayı seçtim. Bizden önce oturan birkaç eşyasını bırakmıştı. Odada raflar ve bir tane siyah deri koltuk vardı. İşime yarar şeylerdi. Hemen aşağıya inip eşyalarımı aldım ve seçtiğim odama yerleştirmeye başladım. Müzik setimi yeniden kurmak zannettiğimden de az zamanımı almıştı ve çok geçmeden neredeyse bütün işim bitmişti. Sadece kitaplarım ve CD’lerim kalmıştı. Tam onları da yerleştirmeye başlayacaktım ki Esme elinde bir kutuyla birlikte yanıma geldi. — Odan güzelmiş, girebilir miyim? — Teşekkür ederim, tabii ki girebilirsin. Kutuyu bana verdi. Süslü bir şeydi. — Bu sana iki gün önce gelmişti. — Ne(!)? — … — N’oldu? — İkizler getirmişti. — Volturiler mi? — Evet. — Neymiş? — Bakmadım. Biliyorsun böyle bir huyum yok. Sana yalnızken vermek istiyordum. — Bunu başka birisi biliyor mu? — Hayır, ama tahminime göre Alice biliyor. Senin geleceğinde görmüş olmalı… — Hım… Kutuyu bana verdi ve alnımdan öpüp gitti. Bir elimde kutu diğer elimde Debussy’nin bir CD’si vardı. Kutuyu koltuğa koyup müzik setime CD’yi yerleştirdim. Sonra koltuğa oturdum ve kutuyu kucağıma koydum. Üzerinde zümrüt, yakut, elmas, akik, kehribar ve daha birçok taştan oluşan işleme vardı. Kutuyu açmak istemiyordum ama içinde ne olduğunu da merak ediyordum. Daha önce dört kere daha not göndermişlerdi ama bu sefer başka bir şey daha eklemişlerdi. Kutuyu dayanamayıp açtığımda üzerinde Volturilerin simgesi olan bir kolye vardı. Ve yine daha öncekiler gibi bir not...[/font] İsabella Cullen Seni tekrardan aramızda görmekten mutluluk duyarız. Umarım hediyemizi kabul eder ve bize katılırsın. Sevgilerimizle… Aro Volturi
En son dAmLaCıK tarafından Perş. Şub. 10, 2011 7:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 3:36 pm | |
| Süper yazmışsın (: Çok sevdim,ikinci bölümü de bekliyorum dört gözlee | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 5:17 pm | |
| - *ışıl* demiş ki:
- Süper yazmışsın (: Çok sevdim,ikinci bölümü de bekliyorum dört gözlee
teşekkür ederim tatlım... part 2 inşallah yakında... bi'şey soracağım; sence senin hikayende mi aksiyon olacak yoksa benimkinde mi?
En son dAmLaCıK tarafından Salı Ocak 18, 2011 5:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 7:52 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- teşekkür ederim tatlım...
part 2 inşallah yakında... bi'şey soracağım; sence senin hikayende mi aksiyon olacak yoksa benimkinde mi? Senin ki daha bir aksiyonlu gibi geliyor bana ama bende de olabilir | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 8:07 pm | |
| - *ışıl* demiş ki:
- dAmLaCıK demiş ki:
- teşekkür ederim tatlım...
part 2 inşallah yakında... bi'şey soracağım; sence senin hikayende mi aksiyon olacak yoksa benimkinde mi? Senin ki daha bir aksiyonlu gibi geliyor bana ama bende de olabilir sence 2. partta ne olacak? bir fikrin var mı? aynı şeyin hayranı olarak aynı düşünüyor muyuz merak ediyorum... | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 8:57 pm | |
| İkinci partta voltriyle bazı olaylar yaşanabilir ya da bella edward'la tanışır,ben şu an öyle düşünüyorum ama sürprizlere de hazırım | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ocak 18, 2011 9:09 pm | |
| - *ışıl* demiş ki:
- İkinci partta voltriyle bazı olaylar yaşanabilir ya da bella edward'la tanışır,ben şu an öyle düşünüyorum ama sürprizlere de hazırım
off bildin ama başka süprizler de olabilir. fakat 3. bölüm süper olacak.. başka birileri ortaya çıkıyor. şunu en baştan sorayım; bella'yı seviyor musun? evet kafalarımız aynı | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Şub. 16, 2011 4:47 pm | |
| Süperdi kuzu ama ç...ooo...k...k kısaydı. Güzel bir bölüm olmuş. Bella'ya gelen not canımı sıktı ama olsun. YB YB YB diyorum anla sen. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Şub. 16, 2011 7:34 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
- Süperdi kuzu ama ç...ooo...k...k kısaydı.
Güzel bir bölüm olmuş. Bella'ya gelen not canımı sıktı ama olsun. YB YB YB diyorum anla sen. kuzucuk o bikerre bölüm değildi parttı ama beğenmene sevindin. okullar açıldığından2. part çabuk gelemeyebilir. hem biraz daha yorum alsın... | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Şub. 16, 2011 10:18 pm | |
| - dAmLaCıK demiş ki:
- ~//Pandora demiş ki:
Güzel bir bölüm olmuş. Bella'ya gelen not canımı sıktı ama olsun. YB YB YB diyorum anla sen. kuzucuk o bikerre bölüm değildi parttı ama beğenmene sevindin. okullar açıldığından2. part çabuk gelemeyebilir. hem biraz daha yorum alsın... Gızz part olsun olmasın kısa mıydı, kısaydı. Bence 3. bölümde ortaya Jacop çıkacak, Bella'nın vay haline diyeceğiz gibi geliyor. Haddim değildi ama soruyu yanıtladım. Özür dilerim | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Şub. 18, 2011 2:24 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
- dAmLaCıK demiş ki:
- ~//Pandora demiş ki:
Güzel bir bölüm olmuş. Bella'ya gelen not canımı sıktı ama olsun. YB YB YB diyorum anla sen. kuzucuk o bikerre bölüm değildi parttı ama beğenmene sevindin. okullar açıldığından2. part çabuk gelemeyebilir. hem biraz daha yorum alsın... Gızz part olsun olmasın kısa mıydı, kısaydı. Bence 3. bölümde ortaya Jacop çıkacak, Bella'nın vay haline diyeceğiz gibi geliyor. Haddim değildi ama soruyu yanıtladım. Özür dilerim
tamam tamam kızma.. kısaydı ama özdü değil mi? evet 3. bölümde jacob çıkacak sadece bu kadarını söylerim başka ağzımdan laf alamazsınız.. neler olacağını görürsünüz altı ay sonra.. sadece şakaydı yazmaya devam ediyorum. inşallah yakında... özür dilemene gerek yok ki.. tüm okuyucularıma sorduğum bir soru gibi düşünün siz onu.. ;D | |
|
| |
| Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 | |
|