| Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 | |
|
|
|
sizce kan tutkusu'nda olaylar nasıl gelşecek? | alacakarnlık'taki gibi olacak. | | 0% | [ 0 ] | arada sürprizler olacak. | | 50% | [ 3 ] | her ikisi de olabilir. | | 50% | [ 3 ] | hiçbir fikrim yok. | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 6 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Şub. 18, 2011 2:50 pm | |
| Hmmm o zaman bölümü çabuk koy kuzum. Bilgiler taze iken öğrenelim her şeyi. Ya anlatırsın ya da yazarsın. YB! | |
|
| |
KALEMDÂR Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Mayıs 20, 2011 3:01 pm | |
| Bence güzel bir uyarlama olmuş.Tebrik ederim!Herkes Edward'ı vampir olarak görmeye alışıktı,değişik bir bakış açısı...
En son KALEMDÂR tarafından Cuma Haz. 17, 2011 8:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Mayıs 20, 2011 7:00 pm | |
| Arkadaşlar bazılarınızın avatarları çok büyük. Biraz küçütseniz. Örneğin 250*250 veya 150*150 gibi bunlar çok büyük ve sayfanın yapısını bozuyorlar | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Mayıs 21, 2011 4:15 pm | |
| [quote="~//Pandora"]Arkadaşlar bazılarınızın avatarları çok büyük. Biraz küçütseniz. Örneğin 250*250 veya 150*150 gibi bunlar çok büyük ve sayfanın yapısını bozuyorlar[/quote
KATILIYORUM! lütfen sayfanın yapısını bozmayalım arkadaşlar:( bu arada damla geri döndü!!! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Haz. 17, 2011 3:08 pm | |
| teşekkür ederim KALEMDAR yalnız yorumun çok küçük olduğu için görememişim daha yeni farkettim ve cevabımı yazdım evet biraz farklı olsun istedim... ayrıca bölümü neden kopyala-yapıştır yaptın anlayamadım. yorumunu düzenlemeni tavsiye ediyorum... BU ARADA ARKADAŞLAR BİRİNCİ BÖLÜMÜN İKİNCİ PARTINI KOYUYORUM. ÜÇ PARTTAN OLUŞACAK İLK BÖLÜMÜMÜZ, DAHA YENİ BİLGİSAYARA GEÇİRMEYE BAŞLADIM YALNIZ BAŞTAN SÖYLEYEYİM BU PART KISA... | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Haz. 17, 2011 3:22 pm | |
| 1. BÖLÜM PART 2 Kâğıda uzun uzun baktım. Gözlerime inanamıyordum. Hala peşimi bırakmamışlardı. Bu hediyeyi, bu sefer cevabımla birlikte geri Aro’ya götürmem lazımdı. Tamam, beni onlar yaratmış olabilir fakat ben bu hayatı seviyorum. İnsan kanını değil hayvan kanını seviyorum – çünkü hayvan kanına alıştım -, ayrıca o korkunç kırmızı gözleri değil daha masum duran altın sarısı kehribar gözlerimi seviyorum. Belki Alice’le beraber bunu kimseye çaktırmadan götürebilirdik. Ben bunları düşünürken birden ayak sesleri duymaya başladım. Kutuyu hemen koltuğun altına sakladım ve elime birkaç kitap alıp raflara yerleştiriyormuş gibi yaptım. Gelenler Alice ve Jasper’dı. Kapıda dikiliyorlardı. — İçeri gelsenize. — Of! Bella, yine en güzel yeri kapmışsın! dedi Alice. Jasper da o rahatlatan sesiyle konuşmuştu. — Odan gerçekten de çok güzelmiş. Bana tek tarafı camla kaplı olan oda düştü. — Teşekkür ederim. Ayrıca odan için üzüldüm… Alice kısa bir kahkaha kopardı ve biz de gülmeye başladık. Gülmemiz kesildikten sonra Jasper konuşmasına devam etti. — Aslında biz ön hazırlık için avlanmaya gidecektik. Sen de gelir misin, diye sormaya gelmiştik. — Tabii gelirim. Zaten biraz… Evet, avlanmaya ihtiyacım var… — Harika! Şimdi üç kişi olduk. dedi Alice. Jasper dışarı çıkmıştı bile. Alice ise benimle beraber Carlisle’a haber vermek için onu aramaya başladı. Çok geçmeden onu bulduk. Durumu anlattıktan sonra biz de dışarı çıktık. Evin hemen önünde bir nehir vardı. Yaklaşık elli metre genişliğindeydi. İki adım geri gittikten sonra karşı tarafa atladım. Alice ise taşların üzerinde atlayarak geldi. Jasper bizi bekliyordu. Beraber koşmaya başladık. Jasper benim önümde, Alice ise en arkadaydı. Ben aralarında kalmıştım. Biraz yavaşlayarak onun bana yetişmesini sağladım. Beraber biraz koştuktan sonra Jasper’ı bir geyiği avlarken bulduk. Alice de çok geçmeden bir ceylanın peşine takıldı. Onların bu halini görünce boğazımda bir yanma hissettim. Gözlerim susuzluktan belki de siyaha dönmüştü. Ben de biraz daha uzakta daha vahşi bir hayvanın kokusunu almıştım. Ona doğru koşmaya başladım. Bu bir aslandı. Sanırım o da avlanıyordu. Koşmaya başladı. Tabii ben ondan daha hızlıydım, ki çok geçmeden işi bitmişti. Biraz daha avlandıktan sonra boğazımdaki yanma hafifledi ve tatmin olduğuma karar verdim. Tam bizimkileri aramaya başlamıştım ki Alice çıkageldi. Tam arkamdaydı. Bana yetişmeye çalışıyordu. — Bella! Dur!
En son dAmLaCıK tarafından Ptsi Haz. 20, 2011 9:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
KALEMDÂR Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Haz. 17, 2011 8:09 pm | |
| Önemli değil dAmLaCıK...Sanırım yeni olduğum için böyle oldu.Bir daha ki sefere tavsiyelerine uyarım,teşekkürler! | |
|
| |
KALEMDÂR Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Haz. 17, 2011 8:21 pm | |
| Yine iyi bir kalemden çıktığı çok belli oluyor.Hayel gücün sınır tanımıyor | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Haz. 18, 2011 10:45 am | |
| Evde ıslık çaldım kuzum! Ne harika bir bölüm olmuş mu? Kısa mıdır azıcık hani? Biraz daha uzaması dileklerim ile | |
|
| |
//Aphrodite// Amatör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Haz. 18, 2011 10:56 am | |
| Biraz kısa ama mükemmel! Tek kelimeyle mükemmel! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Ptsi Haz. 20, 2011 9:37 am | |
| - KALEMDÂR demiş ki:
- Önemli değil dAmLaCıK...Sanırım yeni olduğum için böyle oldu.Bir daha ki sefere tavsiyelerine uyarım,teşekkürler!
Yine iyi bir kalemden çıktığı çok belli oluyor.Hayel gücün sınır tanımıyor
önemli değil, görevimiz teşekkür ederim, sizler beğendiyseniz ne mutlu bana - ~//Pandora demiş ki:
- Evde ıslık çaldım kuzum!
Ne harika bir bölüm olmuş mu? Kısa mıdır azıcık hani? Biraz daha uzaması dileklerim ile ooo! süper, ıslık sesleri duyuyorum... zaten başta da söylemiştim; ilk bölüm partlardan oluşacak diye, bu da 2. parttı. normalde bölümler uzun, defterde bir bölüme on dört sayfa düşüyor ama okul olduğu için ilk bölümü partlara ayırmıştım, yazdığım kadarını koyuyordum. ama okullar kapandığına göre kuziş, uzun bölümler sizleri bekliyor... - //Aphrodite// demiş ki:
- Biraz kısa ama mükemmel! Tek kelimeyle mükemmel!
teşekkür ederim tatlım | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Salı Ağus. 30, 2011 1:44 pm | |
| sonunda birinci bölümün sonuncu partını da yayınlıyorum. hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun! KAN TUTKUSU BÖLÜM 1 - PART 3 - Bella! Dur! Durdum. İçimden bir ses Alice'e bakmamam gerektiğini söylüyordu ama yine de onu buraya getiren sebebi sormak zorundaydım. Aslında biliyordum ama... - Ne oldu Alice? - Bi'şey gördüm. Senin hakkında... Volturi'ye gidiyordun. Bunu bize nasıl yaparsın ve daha doğrusu bana(?)! Ben de senin yanındaydım ve... - Alice! - Ne? - Alice, ben... Volturi'ler beni yanlarına çağırıyorlar... Ama ben onlardan olmak istemiyorum... - Ama onların yanına gidiyorsun! -Hayır! Sadece verdiklerini geri vermek ve cevabımı onlara söylemek için gideceğim. Yalnız gitmek istemiyorum. Ve bunu bir tek sen biliyorsun. Belki kimseye çaktırmadan... - Bella! Sen aklını mı kaçırdın? Eğer onların yanına gidersen seni zor kullanarak da olsa yanlarına alacaklar.!. Bunu bilmen gerekiyor! - Evet biliyorum... Ama belki şansımız yaver gider ve... - Hayır! üzgünüm ama ben... Gelemem. Ve koşarak gitti. Onu durdurmaya bile çalışmadım. Çünkü haklıydı. Zorla güzellik olmaz ki... Jasper yaşanan tatsızlığı hissetmiş olmalıydı ki hemen yanımda bitiverdi. - Bella? - Efendim? Birden kendimi rahatlamış hissettim. Bunu jasper yapıyordu. Karşı koymadım. Koyamadım. - Bella, sorun ne? - Yok bi'şey... Hadi eve gidelim. - İyi misin? - Hı- hı... - Alice nerde? - Sanırım eve gitti. - Bizi beklemeden mi? Kafamı sallamakla yetindim. O başka birşey sormadan eve gittik. Jasper yanımdayken rahattım. Ama odama çıktığımda üzüntüm yine beni buldu. Aslında onların yanına tek başıma da gidebilirdim. Sanırım beni yanlarına zorla almalarından korktuğum için yanımda birisini de istiyordum. Evet, kararımı vermiştim. Tek başıma gidip şansımı deneyecektim. Camdan dışarı bakıyordum. Neredeyse akşam olmuştu. Bir yandan dışarı bakarken, bir yandan aşağıdakilerin konuşmalarını dinliyordum. Birkaç dakika sonra birden konuşmaları kesildi. Jasper, Alice'e ne gördüğünü soruyordu. Sadece 'Bella' demişti. Birden ayaklanmalar oldu. Şimdi herşeyi anlamıştım. Alice, Jasper ve benden önce eve gelerek, bizimkilere gördüklerini anlatma fırsatı bulmuştu. İşte şimdi sonum gelmişti. Alice en son verdiğim kararı görmüştü. Ayak sesleri benim odama doğru geliyordu. Tam camı açıp kaçacaktım ki birden kapı açıldı. Herkes içeri daldı. Rosalie odamda biraz gezinip kutuyu buldu. - A-ha! Buldum! diye ciyaklamaya başladı. Şimdiye kadar çoktan panikleyip camdan dışarı fırlamıştım ama beklediğim birşey olmadı. Sadece rahatlama vardı. Jasper... Tabii ki de o yapıyordu. Rosalie kutuyu Carlisle'a verdi. Carlisle biraz çekingen bir şekilde - Bakabilir miyim? diye sordu. Alice sayesinde başka çarem olmadığından kafamı ''evet'' anlamında salladım. İçimden Alice'i yumruklamak geçiyordu. Ne vardı hiçbir şey olmamış gibi davranıp, kimseye birşey söylemeseydi. Carlisle notu okumuştu. Esme sızlanmaya başlamıştı. Jasper, Rosalie ve Emmett şaşkınlıkla nota bakıyorlardı ve Alice bana öyle bir bakıyordu ki ona olan öfkem daha da artmıştı. Jasper yüzünü buruşturdu. Anlaşılan öfkemi kontrol etmeye çalışıyordu. Ben de onu daha fazla zorlamak istemediğimden kendimi serbest bırakmaya çalıştım. Carlisle konuşmaya başlayınca dikkatim dağılmıştı. Doğal olarak Jasper'da beni kontrol etmişti ve daha sakindim. - Tam olarak ne gördün? - Sadece Bella'nın tek başına Volturi'lerin yanına gittiğini... Başka birşey görmedim. - Peki... Daha önce ne görmüştün? - Bella'nın beni de yanına alıp Volturi'lerin yanına gittiğini, Jane'nin bana acı çektirip Felix'in Bella'ya saldırdığını ve ikimizi de etkisiz hale getirdiklerini gördüm... - Ve ilk gördüğün Bella'nın kararıyla değişti. Sen kurtuldun ama Bella hala tek başına gitmekte ısrarlıysa onun başı hala belada... Öyle değil mi Bella? - Ama Carlisle, onlara kararımı her ne olursa olsun söylemek zorundayım. Daha önce de not göndermişlerdi - kitaplarımın arasından diğer 4 notu da çıkardım ve Carlisle'a uzattım, hepsi de benim için dehşet verici şekilde bana ulaştırılmıştı, ikisi ben avlanırken beni aldatarak kalanlardan birisi ben evdeyken diğeri de ben Alaska'dayken -. ve cevap vermemiştim. Ama başıma her ne gelirse gelsin cevabımı söylemek zorundayım. Ve hala sizi seçeceğim. Çünkü sizi ve bu hayatı seviyorum. Eminim Aro, bu cevabımı duyunca beni serbest bırakacaktır. Her ne kadar Emmett'ın şapşallıklarına katlanmak zorunda kalsam bile, evet senden bahsediyorum Emmett, hemen geri döneceğim... Alice(!)? - Alice! Ne oldu? - Hiç... Hiçbir şey... Alice odadan fırlamıştı. Carlisle'a baktım. Başıyla onayladı ve ben de Alice'in peşine takıldım. Ona hemen yetiştim. - Alice... Onu durdurmayı başarmıştım. - Alice, ne gördün? - ... - Bak... Özür dilerim, sizi bu işe karıştırmamalıydım... Bana beklentili bir şekilde bakıyordu. sanki onun aklındakileri o söylemeden bilmemi istiyordu. O anda kafam zonkladı. - Bi'dakika... Yoksa gördüğün benimle ilgili miydi? Sadece kafasını salladı. - Ama, neden ka... - Sana kızgın olduğumdan! Doğru, bizi bu işe karıştırmamalıydın. Çünkü Volturi'ler bu sefer buraya geliyorlar. Bu üçüncü gün ve hala cevabını onlara söylemedin. Lanet olası hediyelerinin sana ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorlar. Sana en başta kibarca teklif etmişlerdi. Ve artık bu beşinci seferde de cevap vermezsen onları kızdırmış olacaksın ve oldun da. Şimdi de senin cevabını duymak için buraya geliyorlar. senin artık pes edebileceğini düşünüyorlar. - Ne zaman burada olacaklar? - Yağmurun yere ilk düştüğü zaman... Buraya geldiğimizden beri yağmur ha yağdı ha yağacaktı. Anlaşılan fazla vaktimiz kalmamıştı. Derin bir nefes aldım. - Yaklaşıık olarak kaç gün? - Gün değil... 18 saat... - Anlaşılan yarın gece. İyi, bütün günü yapmam gerekenlerle doldururum. Geceyi de Volturi'lerle geçiririm. Harika! Herhalde ağlayabilsem ağlayacaktım. Bütün geceyi bunları düşünerek geçirdim. Alice'le beraber Carlisle'a durumu anlatmıştık. Emmett'ın tepkisi yine - her zamanki gibi - alaylıydı. - Savaşa gidiyorsun ve beni yanına, gitmek için öldüğümü bile bile almıyorsun. Ben de geliyorum. Carlisle'da benimle gelmek istemişti. Belki onlarla olan eski kardeşliği arayı düzeltirdi. Jasper da gelecekti. O iyi bir savaşçıydı ve ortalığı yumuşatabilirdi. Alice, Rosalie ve Esme evde kalacaktı. Fazla kişi olmak istemiyorduk. Olayların bir an önce tatlıya bağlanmasını istiyorduk. Evimize taşınır taşınamaz aldığımız bu hediye beni memnun etmemişti. Eski bir dost tarafından ziyaret edilmek ha! Ne sürpriz ama! Gün doğana kadar odadaki raflara CD'lerimi ve kitaplarımı dizdim. Elimden geldiğince yavaş yaptım ki hem zamanımı alsın hem de başka şeyler düşünmemi sağlasın. Sonunda gün doğmuştu ve benim de işim bitmişti. Şimdiki işimiz ise okula kayıt yaptırmak için hikaye uydurmaktı. Ben, Alice ve Jasper lise birden, Rosalie ve Emmett ise lise ikiden ayrılmıştık. Şimdiki okulumuzda ise ben, Alice ve Jasper lise ikiden, Rosalie ve Emmett lise sondan devam edecektik. Ayrıca hepimiz Doktor Cullen ve eşinin evlatlıklarıyız. Rosalie ve Jasper kardeş fakat Jasper Rosalie'den iki yaş küçük. Ve son olarak Esme'nin çocuğu olmadığı için bizi evlatlık aldılar. Carlisle ise burada iş bulduğu için buraya geldik... Okula Carlisle'ın Mercedes'iyle gelmiştik. Hepimizin kaydını bu okula aldırdıktan sonra Alice ve Rosalie arabayı alıp direkt eve gittiler ve biz de ormana gittik. Biliyorduk, daha erkendi ama biraz erkenden hazırlık yapmamız gerekiyordu. Mesela Carlisle ve Emmett'ın avlamaya ihtiyacı vardı. Ayrıca yarın okula gideceğimizden Jasper'ın tekrar avına ihtiyacı vardı. Anlaştıktan sonra herbirimiz ayrı yerlere dağıldık ve akşama kadar kimseden ses çıkmadı...
En son dAmLaCıK tarafından Ptsi Eyl. 12, 2011 1:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Perş. Eyl. 01, 2011 3:38 pm | |
| Harika! Kuzum sen mükemmel misin nesin ya! Seveyim seni ya Yinede hala Bella'yı sevmiyorum Neyse ellerine sağlık canım. Herşey süperdi. O zaman YB! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Paz Eyl. 04, 2011 3:46 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
- Harika!
Kuzum sen mükemmel misin nesin ya! Seveyim seni ya Yinede hala Bella'yı sevmiyorum Neyse ellerine sağlık canım. Herşey süperdi. O zaman YB!
teşekkür ederim! canım benim herşey mükemmel demişsin bölümün uzunluğu da mı mükemmeldi? beğendiysen ne mutlu bana 2. bölümü türkiye'ye döndüğümde yazmaya başlayacağım... ayrıca allah allah benim diğer okuyucularım nerde? | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| |
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Eyl. 10, 2011 12:37 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
Bölümün uzunluğunun iyi olmadığını biliyorsundur zaten. O yüzden demedim ama o da iyi ya
ne demek iyi değil? öbür partlardan daha da uzun değil miydi? :s | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 C.tesi Eyl. 10, 2011 1:38 pm | |
| Evet canım öyleydi ama bölümlerin çok uzun değiller. Bir de yazı türü okumamı engelliyor. Onu da düzeltirsen sevinirim. Tabii sen bilirsin. | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Ptsi Eyl. 12, 2011 1:35 pm | |
| - ~//Pandora demiş ki:
- Evet canım öyleydi ama bölümlerin çok uzun değiller.
Bir de yazı türü okumamı engelliyor. Onu da düzeltirsen sevinirim. Tabii sen bilirsin. yazı tipini düzelttim canım. bir de bunlar parttı. bölüm değil bunların hepsini birleştir, bir bölüm yapıyor. daha önce de dediğim gibi defterimde bir bölüme tam tamına yirmi üç sayfa düşüyor. ve sana bir sır vereyim mi? defterde sekseninci sayfaya başladım. maskeli balo'dan daha uzun oldu bu hikaye. ve daha dördüncü bölümün ortasındayım. defter yanımda oldukça bilgisayara geçiriyorum. okullarında açılmasına az kaldı. bu yüzden bölümler geç gelebilir... | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Ekim 12, 2011 3:42 pm | |
| arkadaşlar nerdesiniz siz yha! tamam anladık okullar açıldı ben de fazla giremiyorum ama arada uğruyorum gördüğünüz gibi... sırf okullar açıldı diye başınızı kitaplardan testlerden kaldırmayacak mısınız be! azıcık uğrayın da stres atın şurda... yeni bölümleri okuyun, yazın... valla sevdiğim hikayelerin yeni bölümlerini görmeyince ben resmen deliriyorum, ne yani siz de öyle hissetmiyor musunuz? resmen yalvarıyorum şurda be ya! acıyın halime, burası çok sessiz... sadece kendi haykırışlarım yankı yapıyor yor yor yor...! :l | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Çarş. Ekim 12, 2011 4:58 pm | |
| O zaman YB lan! ( %100 Ankara'lı ) | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Perş. Ekim 13, 2011 6:21 pm | |
| ooooooooooooo! sena hanım, siz buralara uğrar mıydınız? yeni bölümü kısa zamanda koymaya çalışacağım ama sende koy uleyn! bir tek ben mi yazıyorum koskoca sitede! sen de yazıyon, başkaları da yazıyor. ama benden yeni bölüm bekleniyor! sen de yazmaya başla kız! | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ekim 14, 2011 6:23 pm | |
| Taam gız! Aatr yaptın bayağı bir yazarım ben merak etme. Ama okuyucu yok ki! | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ekim 14, 2011 6:31 pm | |
| | |
|
| |
dAmLaCıK Profesyonel
| Konu: Geri: Kan tutkusu - 1. bölüm part 3 Cuma Ekim 14, 2011 6:31 pm | |
| | |