Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in

+2
//ÖzLém..*
**TaP10**
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in Empty
MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptySalı Haz. 22, 2010 9:18 pm

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in Cooltext459460760

KARAYİPLERİN VAZGEÇİLMEZ KAPTANI

TANITIM

"İşte karşınızda Karayiplerin vazgeçilmez kaptanı Kaptan Jack Sparrow yani ben...

Size şunu söylemeliyim ki;

Benim hakkımda bilmediğiniz o kadar çok şey var ki.Şuan düşünüyorum.Bu yaptığım hiç akıllıca olmayabilir ama hayatımda ne zaman akılsızca birşey yaptım ki.Zaten buralara kadar gelmem sadece benim o kurnaz ve zeki aklım sayesinde oldu.He tabi bide rom sayesinde.Zaten şuan bunları yazdığımda bile bir elimde rom var dostum.O benim vazgeçilmezim.Her neyse nerde kalmıştık bakalım sizi işe yaramaz şeyler.

Buraya yazacaklarım benim tüm hayatımı kapsayacak.Kısacası "Kaptan Jack Sparrow'un Hayatı".

Evet şuan gördüğünüz gibi özgürüm.İncimin güvertesinde oturmuş size bunları anlatıyorum yada yazıyorum işte anlayın.Sanki yapacak başka birşeyim yokmuş gibi.Aslında istesem sizi bu yazılarla başbaşa bırakmak istemem.Yalnız pusula böyle yapmamı söylüyor ve benim içinde bu yapılacak en iyi seçim."

En son **TaP10** tarafından Ptsi Tem. 04, 2011 10:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptySalı Haz. 22, 2010 9:40 pm

Ov!..
Jack Sparrow here!.. (xoxo G.G.)
İlk birkaç bölümü biliyorum zaten o yüzden çabuk gelsin!..
https://karalamadefteri.yetkinforum.com
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptySalı Haz. 22, 2010 9:43 pm

İlk bir kaç bölümü bildiğinizi bildiğim için bölümlerin çabuk koyacağıma karar vermiştim... Very Happy Very Happy
Yarın gelir...İstersen şimdi koyayım... Very Happy Very Happy
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptySalı Haz. 22, 2010 9:44 pm

Yarın akşam koy bence, azıcık yorum gelsin.. Wink
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptySalı Haz. 22, 2010 9:45 pm

Bencede Very Happy
Bende ölesine demişitm zati... Very Happy
Şöle bi herkes baksın Very Happy
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyÇarş. Haz. 23, 2010 11:38 am

Birkaç bölümü ewt zaten okumuştum onlar çabuk
çabuk gelsin diğer bölümleri de bekliyorum...
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 6:54 am

Eveet. Bölüm bölüm bölüüm. Cool
http://www.bizimhikayelerimiz.com/forum/kehanet-anestezi-t7043.h
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı|1.Bölüm|Korsan Jack   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 1:39 pm

1.Bölüm - Korsan Jack

Hatırladığım kadarıyla 5 yaşındaydım.Babam Kaptan Teague Sparrow ve annem Sally Sparrow.Evet babam da benim gibi bir korsandı ve kaptandı.Yalnız şimdi yasa koruyucusu.Onla son görüştüğümde korsan lordları toplantısındaydı ve annemi sorduğumda bana annemin çürümüş kafatasını çıkarmıştı cebinden.Saçları bile tamamen yok olmamıştı.Bir an şaşırdım ve irkildim.Devamında iki kaşımı da yukarı kaldırıp indirerek gülümsedim.

Benimde korsanlık hayatına atılmam geç olmadı.15 yaşındaydım galiba.Babamın gemisinde her zaman bulunurdum.Teke tek savaşlarda bir yerlerde saklanırdım.Yalnız duruma göre arada birkaç korsan da öldürdüğüm oluyordu.Bakın size bir anımı anlatayım.

Yine 15-16 yaşlarındayım.Arkamızdan Doğu Ticaret Şirketi'nin bir gemisi toplarını hazırlamış biz doğru gelmeye başladı.Bunu gördüğümde birden bağırdım.
"Baba.Düşman yaklaşıyor."
Aslında ona baba dememeliydim.Çünkü o geminin tayfalarından biriydim sanki.O yüzden baba yarine "kaptan" demeliydim.
Babam -dilime dolanmış bir kere kaptan diyemiyorum- geminin sağ yanından arkamıza baktı ve bağırdı:
"Yelkenler fora.Sancak alabanda.Topları hazırlayın.O gemiyi batırmak istiyorum."
Benim yüzümü savaşa gireceğimizden bir mutluluk kapladı.Babama dönerek:
"Savaşa mı gireceğiz."tam oleyy tarz bir tepki verecektim,babam söze karıştı.
"Olmaz Jack.Sen aşağı saklanman gereken yere gidiyorsun."
"Ama kaptan.Artık bende bir tayfa sayılırım ve eğer tayfa sayılırsam savaşlarda benimde bulunmam gerekmiyor mu?"Ona ilk defa kaptan dediğim andı.
"Olmaz dedim Jack.Sen daha küçüksün."
Lafını bitirmesini beklemeden bu sefer ben söze karıştım ve onun taklidini yaparak:
"Olmaz dedim Jack.Sen daha küçüksün."bir saniyelik duraksamanın ardından "Hadi ama kaptan.Ben büyüdüm artık.Görmüyor musun?15 yaşındayım.Koskoca 15 yıl."15 yılı vurgulayarak söylemiştim.Bana verdiği cevap,beni çaresiz bırakarak alt kattaki dolabıma tıktı.
"Madem sen tayfa sayılırsın ve bu geminin kaptanıda ben olduğuma göre bana emirlerimin ne olduğu sor bakalım ufaklık."
"Kaptan emirleniz nedir?"
"Seni ahmak!Emirlerimi arkamızdan gelen lanet olası gemi gelirken söylemiştim ama fazladan bir şey daha istiyorum.Bay Jack çabuk alt kattaki dolabınıza girin lütfen!"
"Ama baba,pardon kaptan."
"Bunu sen istedin ufaklık.Senin akılsızlığın yüzünden şimdi oraya gitme mecburiyetindesin.Kurallar açık.Kaptanın söylediği her cümleye tayfa uyacaktır."O kapkara ve sürmeli gözlerimi devirerek ve iç geçirerek:
"Ah şu kurallar"Hayatımda ilk ve tek akılsızca bir davranışımdı.Zaten bu olaydan sonra hep kurnaz oldum ve ayağıma gelen fırsatları hep değerlendirdim.Dolabın oraya geldiğimde dolaba öylece baktım.Gözlerimi devirerek:
"Yine bu kahverengi kapılar."diye iç geçirdim.İçeri girdim ve kapıları kapadım.Kapatır kapatmaz bir topun patlama sesi korkmama sebep oldu.Yalnız ilk hamleyi onlar yapmış olmalı.Çünkü bu top bizim geminin top sesi değildi.
Aradan 10 dk geçti.Dışarıda ne olduğunu o kadar çok merak ediyordum ki bir an belimde duran normal boyutlarından çok az küçük olan kılıca baktım ve kılıcı sağ elime aldım.Kapıyı araladım.Alt katta daha kimse yoktu.Sadece tayfalar topları ateşliyorlardı.Merdivenlere kadar ilerledim.7 basamaklı merdivenide korkak ama bir o kadar da cesur şekilde çıktım.Üst taraf ana baba günüydü.Etrafa bakınırken ilk gözüme çarpan babam oldu yani kaptan.Bir ingiliz askeriyle dövüşüyordu.Ne olduysa birden ingiliz askerinin bir hamlesiyle babamın kılıcı denize düştü ve asker kılıcını babamın boğazına dayadı.O an ne yapacağımı bilemedim ve belimde asılı duran küçük bıçağı çıkardım.Keskin ve sivri yerinden tutarak askere doğru fırlattım.Bıçak ingilizin tam boğazına saplandı ve bir heykelin yere düşüşü gibi yere yığıldı.Babam şaşırmış şekilde bıçağın geldiği yöne baktı ve daha da şaşırdı.

"Jack senin burada ne işin var.Çabuk yerine dön!"

"Senin hayatını kurtarıyorum ve aldığım tepkiye bak.Hala anlamıyorsun baba.Ben büyüdüm artık.Bir kişinin sevdiğim bir kişinin hayatını kurtardım ve bir düşman öldürdüm.Bu korsan olmam için yetmez mi?Bu artık o dolapta durmamam gerektiğini söylemene yetmez mi?"

"Bak Jack,korkuyorum anlıyor musun?Ama bir yandan da savaşlarda yer almanı istiyorum.Çünkü başka türlü korsan olamassın.O yüzden çok kararsızım ama kararımı verdim.Ne istiyosan onu yap ufaklık.Yalnız dikkatli,zeki,kurnaz,cesur,üç kağıtçı ve yalancı ol.Her zaman için dediklerimi unutma.Eğer dediklerimi yaparsan işte o zaman okyanusların en iyi korsanı olabilirsin."

İşte babam bana bunları dedikten sonra ben her zaman için dikkatli,zeki,kurnaz,cesur,üç kağıtçı ve yalancı oldum ve şuan okyanusların en iyi korsanıyım.

Tek kollu bir tayfa tek kolunu kaldırarak "Zaferr bizimm!" diye bağırdı.Herkes eğleniyordu.Doğu Ticaret Şirketi'nin gemisi ise Karayiplerin derinliklerine doğru süzüldü.

Akşam bir kutlama için hazırlanılmıştı.Akşam oldu ve herkes masada oturuyordu.Romlar ve yiyecekler masalarda duruyordu.Ortada koskoca bir domuz kızartması vardı.Babam yani Kaptan Teague bir konuşma yapmak için öksürdü.O kadar gürültülü insan bir anda sustu.

"Bu kutlama sadece aldığımız zafer için değil.Bugün buraya toplanmamızın başka bir nedeni daha var.Evet tayfamıza yeni biri daha katılıyor.Adı Jack Sparrow."
"Ne ben mi?" dedim şaşkınca ve sonra önünde duran rom dolu şişeyi havaya kaldırarak bağardı.
"Korsan Jack'e." ve devamında bütün tayfalarda bağararak tekrarladı.
"Korsan Jack'e."

Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 3:41 pm

İsin icinde Johnny olunca 100 defa bile okurum been bunu!!
Cok gözzel olduğunu biliyosun zati Tarık Bey Razz
(Çerkez bey gibi oldu bu Razz)
Öhm, yenilerini istemek ben. Cool
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 3:44 pm

Goffret ~ demiş ki:
İsin icinde Johnny olunca 100 defa bile okurum been bunu!!
Cok gözzel olduğunu biliyosun zati Tarık Bey Razz
(Çerkez bey gibi oldu bu Razz)
Öhm, yenilerini istemek ben. Cool

Teşekkürler İpek Hanım Razz
Zamanla yenilerini görmek sen... Very Happy Very Happy
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 4:09 pm

yaa Tarık bn doyamadım
bn sndn bölüm(ler) istemek Cool
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 4:13 pm

AdelTime* demiş ki:
Ewt yaa Tarık bn sndn bölüm(ler) istemek Cool
Tamam bu akşam bir bölüm daha koyarım 3.Bölümü de yaparız bişeler...
Bu arada bişe farkettim yorumu fazla düzelttin sanki... Very Happy Very Happy
AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 4:27 pm

yaa uff ewt gıcık oldum en az 10 kez değiştirmişimdir
kalın yapmaya çalıştım olmadı ilk yazdığım silindi felan öle oldu işte Razz
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 4:33 pm

Farkettim...
Bende hadi şimdi düzeltcek die yenile yapıp durdum
En sonunda normal halde bıraktın Very Happy Very Happy
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Haz. 24, 2010 8:11 pm

Bölüüüm bölüüm bölüüm. Twisted Evil

Spoiler:
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı|2.Bölüm|Jack İnci'nin Peşinde   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 4:05 pm

2.Bölüm - Jack İnci'nin Peşinde

Aslında size doğruyu söylemek gerekirse çocukluğum durgun geçti.Büyüdükçe çılgınlaştım.Büydükçe zeki ve kurnazlaştım...

Bu kutlamanın ardından tayfaların hepsi sızıp kalmıştı.Gemi leş gibi rom kokuyordu.Aslında bu kokuyu çoğu şeyden daha çok seviyordum.Ben ise babamla birlikte güverteye çıktım.Denizi seyrederken de laf döndü dolaştı Kara İnci'ye geldi.Bana Kara İnci'nin hikayesini anlattı ve bende ona şöyle bir soru sordum.
"Peki ona ne oldu?Yani Kara İnci'ye."
"Kara İnci mi?Denizin dibinde olduğu söyleniyor.Yani o artık ölü bir gemi."
"Peki onu geri getirmenin bir yolu var mı?"
O dakikadan itibaren bende bir inci hayranlığı başlamıştı.Babam bir kaç saniye bekledikten sonra cevabını verdi.
"Bak Jacky.Galibso'yu tanır mısın?"
"Onu kim tanımaz ki.Deniz tanrıçası."
"İşte Jacky,bu Galibso'nun dünyadaki bütün erkekleri kendine bağlayacak bir güzelliği vardı.Bu şanslı erkek ise Davy Jones oldu."
Biraz duraksadıktan sonra bir soru sordu.
Sanki bunları anlatmasının bir hata olduğunu anlatan bir yüz ifadesi vardı.Yalnız bir kere başlamıştı ve benim bir şeyi kafaya taktım mı onu elde etmek için her şeyi yapacağımı biliyordu.Aynı İnci'yi almamdaki gibi.Yani eğer anlattıklarını yarıda kesseydi,anlattırmak için her şeyi yapacağımı biliyordu.
"Davy Jones hakkında ne biliyorsun?"
"Çok az şey."
"İşte Galibso,Davy Jones'a özel bir görev verir.Görev aynen şöyleydi.Denizde ölenlere 10 yıl hizmet edecekti.Daha sonra bu 10 yılın ardından Galipso ile birlikte bir hayat yaşayacaklardı."
"Peki o yani Davy Jones bunu kabul etti mi?"
"Galipso ve Jones birbirlerini gerçekten seviyorlardı ve Jones'un onun için yapamayacağı şey yoktu.Hem böylece Galipso bir tanrıça Jones'ta sıradan bir kaptan değil ölülerle dolu mekanı olan bir kaptan olacaktı.Yani bir nevi eşit durumda olabileceklerdi.Bu mekanada Davy Jones'un Mekanı diyorlar."
"Peki bununla Kara İnci'nin ne alakası var."
"Hadi ama Jacky akıllı olduğunu sanırdım.Kara İnci nasıl bir gemi?"
"Batmış bir gemi."
"Yani ölü bir gemi.İşte Kara İnci şuan Davy Jones'un mekanında.Yani onu almanın 2 yolu var.Birincisi; Davy Jones'la bir anlaşma yaparak İnci'yi yüzdürebilirsin.İkinci yol ise; dünyanın sonuna giderek İnci'yi kendin kurtararak yüzdürebilirsin.Yalnız 2.seçenek bir hayli zor.Oranın yerini kimse bilmiyor.1.seçenekte 2.'si kadar zor.Davy Jones İnci'ye karşılık ne isteyeceğini kimse bilemez.İşte o yüzden şimdiye kadar kimse onunla bir anlaşmaya girmedi.Korktukları için."

O an zihnimde İnci'nin hayalini kurdum.Şimdi olan gerçeğin hayalini.

Kendi kendime "Kaptan Jack Sparrow" diye mırıldandım.Babamda bunu duymuş olamalıydı ki:
"Ne dedin."
"Hiiçç."
"Bak Jacky.İnci'nin peşine düşeyim falan deme.Davy Jones acımasız biridir.Aynı Galipso gibi.Zaten İnci'ye sahip olman için söylediğim 2 şeyden birini yapman biraz mucize olurdu değil mi?" diyerek gülümsedi.
"Hiç işim yok İnci'nin peşine düşücem.O sadece bir gemi baba.Sadece bir gemi."

Ne kadar bu tarz şeyler söylesemde İnci'ye olağan derecede hayranlığım başlamıştı.Evet babama yalan söyledim.Yalnız yalancı olmamı o bana söylememişmiydi...

İşte o andan İnci'ye sahip olana kadar düşündüğüm tek şey "İnci'yi nasıl alabilirim?" sorusuydu.Kendim kurtarmak istesem biraz zor olurdu ve Davy Jones'la bir anlaşma yapmaktan yanaydım.Tabi onca sene onla nasıl bir anlaşma yapabilirim diye düşündüm.

Aradan baya bir sene geçti.Bu geçen senelerde Davy Jones hakkında neredeyse herşeyi biliyordum.Tabi her sene olaylar değişiyordu ve edindiğim bilgiler kısaca şöyleydi:

Davy Jones,Galipso'nun ona verdiği görevi kötüye kullandı.Kötüye kullandı derken,Uçan Hollandalı ile başka gemilere savaş açarak gemilerdeki tayfalara seçim yapmalarını öneriyordu.Ya 100 yıl mürettabatında olacaktı ya da ölecekti.İşte bu yüzden Galipso ona ders olsun diye görevini bitirdiğinde onun yanına hiç gitmedi ama kalbi hala onlaydı.Davy Jones bunu bir ihanet olarak algılayarak Galipso'ya büyük bir öfke besledi.Yalnız kalbindeki acı onu günden güne bitiriyordu ve en sonunda dayanamadı.Göğsünü yardı ve kalbini çıkararak bir sandığa sakladı.Sandğın yerini ve anahtarın yerini sadece Davy Jones biliyordu.

İşte bu kalbini sandığa koyma olayından sonra kafamda başka bir yol daha oluştu.Davy Jones kalbinin bulunduğu sandığı ve anahtarı bulup Jones'u yönetmek.Yalnız bu yıllarımı alabilirdi.İşte bu yüzden Jones'la bir anlaşma yaptım.Tabi zeki ve kurnaz aklım sayesinde İnci'yi denizin dibinden Jones'a çıkarttırdım.İşte size bunun hikayesini anlatayım...
Anestezi.
Yardımcı Yönetmen
Yardımcı Yönetmen
Anestezi.

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 10:01 pm

Ahaaa!
İlk yorum beybiii.
Vhuuu! çok sevindirik oldum ya.
3.bölümü 106786579856547869797590 gözle bekliyorum. afro
Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 9:35 pm

Cık cık cık!
Beeeen okumaaaadığıııımm bölllüüüüm isssstiiyyyoorrruum aaaartıııkkk !
Cünkü cok meraklı biriyim Very Happy
Gözeel bölümünü beğeenmek Tarıkcuuum Very Happy
Öhm, 3. bölüm? Twisted Evil
^Violet^
Amatör
Amatör
^Violet^

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPerş. Ağus. 19, 2010 9:52 am

Yeni okudum bolumleri amam cok beendim
http://www.percyjackson.forummum.com
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPaz Ağus. 29, 2010 2:04 pm

Çok büyük bi aradan sonra bu akşam bölümü koyuyorum...
Hepinizden bin kere özür diliyorum...
Vakit bulamadım ki yazmak için Rolling Eyes
Bide İnternetle ilgili sorunlar yaşadım falan filan...
Ama olsun geç olsun güç olmasın hesabı... Laughing Laughing
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı|3.Bölüm|Jack Maceraya Hazır!   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPtsi Ağus. 30, 2010 8:21 am

3.Bölüm - Jack Maceraya Hazır!

Kusura bakmayın.Doğu ticaret şirketinden bir gemi yakınlarımızdan geçiyordu da.Biz de batıralım dedik.Bir de bizim bu Hector'u bilirsiniz.Kendisine Kaptan Barbossa diyen kişilik ama seviyorum bu adamı ya.Ne kadar benden üstün olduğunu sansada...Her neyse nerde kalmışım.Heh tamam ama bir saniye bir şey eksik.Rom.Hemen alıp geliyorum.

Horlama seslerinden uyumak mümkün değildi.Zaten gün ağarmış, sabah olmuştu.Kalkmaya hazırlanırken kaptanın sesini duydum.
"Hadi uyanın sizi işe yaramaz fareler."
Bir anda tüm tayfalar ayaklandı.Kimisi uyuduğu hamaktan düşüyordu kimisi sızdığı yerden kalkarken kırıp döküyordu rom şişelerini.1 dk olmadan tüm tayfalar güverteye toplandı.
"Evet Kaptan" dedi iğrenç bir şekilde çürük balık kokan bir tayfa.
Elindeki dürbünle ufuğa doğru bakarken cevap verdi.
"Yok birşey.O kadar uyudunuz yetmedi mi?"
Tüm tayfalar somurtarak işlerinin başına geçtiler.Kimse anlamadıysa ben anlamıştım.Bir şey vardı.Babamın yanına gidip;
"Var birşey."
"Anlamadım."
"Ne oldu dedim."
"Bi gemi geliyor.Yalnız düşman değil."
Biraz duraksadı ve devam etti.
"Kardeşler Konseyi.Acaba neden geldiler?"

Gemi yavaş yavaş yanımıza yaklaştı ve kaptanı ve birkaç tayfa gemimize bindi.Tüm tayfalar toplandı ve Kaptan Fang konuşmaya başladı.
"Kardeşler Konseyini topluyoruz.Seni yasa koruyucusu olarak çağırıyoruz."
"Neden."
"Deniz Tanrıçası Galipso'yu cezalandırma kararı alacağız."
"Tamam...Ne zaman."
"Yarın gece."
"Tamam."
Seo Fang ve birkaç tayfası gemimizden ayrıldıktan sonra kaptan emrini verdi.
"Yelkenler Foraa,Sancak Alabanda."
Tayfalar kaptanın dediğini yaparken kaptanda dümene doğru yol aldı.
"Nereye gidiyoruz baba."
"Batı Koyun."

Her neyse yolculukta ne olduğunu hatırlamıyorum.İşte 1 günlük yolculuktan sonra Batı Koyun'a gelmiştik.Ortada dikdörtgene kaçık elips şeklinde bir masa vardı.9 tanede korsan lordlarına ayrılmış sandalyeler.

Kardeşler Konseyini çağıran Kaptan Fang tüm korsan lordları yerlerine oturduktan sonra konuşmaya başladı.
"Evet,Kardeşler Konseyi Toplantısını açıyorum.9 8'liklerinizi görelim."
Herkes cebinden bir şeyler çıkarttıp masaya koydular.Garip garip eşyalardı kiminin iskambil kağıdı kiminin tütünlük kiminin rom şişesinin tıpası...
"Bildiğiniz üzere deniz tanrıçası Galipso'yu yakaladık.Bana göre Galipso'yu yaptığı o kadar acımasız şeylere karşı onu cezalandırmalıyız."
Herkes hep bir ağızdan onaylamıştı.
"Tek bir sorun var oda nasıl cezalandıracağız."
Biraz sessizlikten sonra Kaptan Fang'in aklına birşey geldi.
"Onu insan bedenine hapsedelim.Böylece fazla tehdit oluşturmaz.Yalnız tekrar bir sorun var.Nasıl yapacağız.Aranızda insan dışı bir varlığı insan bedenine hapsetmeyi bilen var mı?"
Masada oturan başka bir kaptan konuşmaya başladı.
"Ben bilmiyorum ama bilen birini tanıyorum."
"Kim?"
"Davy Jones."
O an büyük bir şaşkınlık geçirmiştim.Elime Siyah İnci'yi almak için çok büyük bir fırsat geçmişti.Düşünmek için fazla zamanım yoktu.Hemen karar vermeliydim.Ben düşüne durayım Kaptan Fang konuşmaya devam etti.
"Davy Jones mu?Uçan Holladalı'nın Kaptanı Davy Jones.Yanlış duymadım dimi?"
"Hayır,doğru duydun."
"Peki Uçan Hollandalı'nın demirlediği yeri bilen var mı?"
Kimseden ses çıkmadı.Davy Jones fikrini veren kaptan tekrardan konuşmaya başladı.
"Kimse bilmiyor galiba.Yalnız bulabilmenin bir yolu var."
"Nasıl bulabilirmişiz."
Ayağa kalkıp cebinden birşey çıkardı ve masaya yavaşça vurarak bıraktı.Bu bir pusulaydı.Kırık bir pusula.Ne işe yarayabilirdi ki.Kaptan Fang tekrardan konuşmaya başladı.
"Pusula mı?Hemde kırık bir pusula." dedi alay edercesine gülerek.
"Evet kırık bir pusula.Yalnız tüm pusulalardan daha iyi çalışır kendisi."
"Nasıl oluyormuş o iş?"
"Bu pusula en çok istediğin yeri gösterir."
"Yaa demek öyle.Tamam yerini bulma işinide bulduk diyelim.Hangi canına susamış biri onun yanına gider ki."
O pusulayı gösteren kaptan bile konuşmayı kesmişti.Artık kimseden çıt bile çıkmıyordu.Ben ise kararımı vermiştim.Elime bundan daha iyi bir fırsat geçemezdi herhalde.Öne doğru çıktım ve konuşmaya başladım.
"Ben yaparım." dedim korkak gibi çıkan cesur bir sesle.
"Sen kimsin ki."
"Ben...Jack...Jack Sparrow."
Babama dönüp baktım ve çok şaşırmış bir haldeydi.
"Başka gönüllü yoksa görevi Jack Sparrow'a vereceğim."
Kimseden ses çıkmadı.
"Evet,bu cesurca davranışın için seni kutlarım genç Sparrow.Al pusula senin.Hayatın boyunca.Tabi sahibi izin verirse hayatın boyunca." dedi Kaptan Fang gülerek.
"Davy Jones'u ikna edip buraya getireceğimden emin olabilirsiniz."
"Hiç şüphemiz yok." dedi gülümseyerek.

İşte bundan sonra hayatımdaki macera başlıyor.Biraz ara versek diyorum.Hem romda bitti.Birde tayfaların kaptanlarına ihtiyacı var değil mi?
//ÖzLém..*
Yönetmen
Yönetmen
//ÖzLém..*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyC.tesi Eyl. 18, 2010 4:07 pm

Güzeldi. Jack incinin peşinde ha?
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyC.tesi Eyl. 18, 2010 5:14 pm

He Valla İncinin Peşinde Cool Laughing
Goffret ~
Figuran
Figuran
Goffret ~

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPaz Eyl. 19, 2010 10:24 pm

Kayayipleyin Vayzgeciğmez Kaaaypptağı cheers
Güzel, güzel biğeeendim ben bölümü Very Happy
Ama ama ama yenisini istiyorum. Twisted Evil
Yoksaaam dırıdırıdımmm Evil or Very Mad
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in EmptyPaz Eyl. 19, 2010 10:55 pm

Zaten Bu Bölümden Sonra Başlıyo Macera Very Happy
Daha Buna Bi Gemi Verecekler Sonra Tayfa Toplucak Falan Yani Daha Çok İşi Var Jack'in Laughing Laughing
He Değecek Mi Değecek Laughing Laughing

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Sol Anahtarım | Bölüm 6
» Kırmızı | 6. Bölüm*
» BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA]
» Geçmiş ve Gelecek - 5. ve 6. Bölüm
» Kan tutkusu - 1. bölüm part 3