6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in Eveeet, yine ben geldim.Özlediniz mi bari beni? Özlediğinizi tahmin etmiştim.Durun bir durum
kontrolü yapayım.Siz oradasınız, ben buradayım, rom burada, kağıt kalem burada ve yeni bölüme
başlayabilirim sanırsam.
***"Eveeet, taktiği öğrendiğinize göre artık gidip Galipso'yu cezalandırabilirsiniz."
Tüm kaptan ve tayfalar Galipso'yu cezalandırmak için meydandan ayrıldılar ve Davy Jones'la
başbaşa kaldık.He birde tayfaları vardı tabi.
"Senle birşey konuşmalıyım Davy."
"Söyle bakalım Jack Sparrow."
"İlk önce bana Jack Sparrow demeyi bırak Jones.Ben Kaptan Jack Sparrow'um."
"Aovv sen kaptandın değil mi? Unutmuşum.Hahahahah."
"Bak Jones, bu hayatta 2 şeyden çok nefret ederim.Bir, adımın önüne kaptan lakabının
eklenmemesi, İki romun bitmesi."
"Her neyse 'Kaptan' Jack Sparrow, ne söyleyeceksen söyle."
"Peki tamam.Şimdi benim için senin mekanında olan bir gemiyi bana vermeni istiyorum.Kara
İnci'yi."
"Ne? Karşılığında sen bana ne vereceksin?"
"Kendimi. Gemiyi bana vereceksin ben gemiyle 10 yıl denizlerde dolaşacağım, sonra da ömrümün
sonuna kadar senin mürettebatında çalışacağım.Nasıl, güzel bir anlaşma değil mi?"
"Imm, kulağa hiçte fena gelmiyor.Peki senin sözünde duracağını nerden bileyim?"
"Bak Jones, eğer sözümde durmazsam gelir beni öldürürsün.Sonuçta dünyadayım, denizlerdeyim,
bir yere gittiğim yok.Hem dünya beni bulamayacağın kadar büyük değil."
"Tamam Kaptan Jack, ama unutma 10 yıl sonra bugün benim emrimde çalışacaksın."
"Tamam Jones tamam, 10 yıl sonra bugün.Şimdi gemiyi görelim bakalım."
O an belli etmesemde hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi.Tabi 10 yıl sonra konusunda
Jones'a yalan söylemiştim.10 yıl sonra geldiğinde beni yakalaması kolay olmayacaktı.Hatta
yakalayamıyacaktı.Çünkü ben Kaptan Jack Sparrow'dum.Her neyse biraz bekledikten sonra denizin
içinden bir gemi çıktı.Aslında gemi denemezdi ona çünkü gemiden çok daha fazlasıydı o benim
için.Öyle bir duruşu vardı ki anlatamam yani.İçimden dedim işte o bir gemi, gerçek bir gemi.
"İşte Jack karşında Kara İnci.Al bakalım o artık senin tabi geri vermek şartıyla."
"Tamam Jones, sana söz verdim ve ben, Kaptan Jack Sparrow sözünde daima duran birisiyimdir."
"Onu göreceğiz 10 yıl sonra."
"Tamam 10 yıl sonra görüşürüz o zaman.Hadi ben kaçtım."
Jones akıllı bir anlaşma yaptığını sanıyordu.Şu akılsız denizcileri hiç anlamıyorum.Uçan
Hollandalı'dan Kara İnci'ye hemen bir geçiş yaptım ve artık gemimdeydim.İstediğim ve sahip
olduğum gemimde.Uçan Hollandalı kendi ihtişamıyla denizin dibine dalmıştı bile.Koca okyanusta
yalnız başımaydım.İnci ve ben.Her yerini yavaş yavaş inceliye inceliye gezdim.Her tarafını.
Yelken direklerine çıkarak o kara yelkenlerini açtım ve artık hareket zamanıydı.Dümene geçtim
ve cebimden pusulamı çıkardım.Kuzeyi göstermeyen kırık ama en çok istediğim şeyin yerini
gösteren pusulam.O an içimden ne istediğime dair bişey yoktu ama heralde istiyormuşum.
İstediğim şey ise rom, kadınlar ve tayfa.Evet bunların üçünün birden olacağı bir yer
biliyorum.Tortuga.Evet İnciyle gideceğim ilk yer Tortuga'ydı ve gittim.O kadar hızlı
gidiyordu ki.Dünya'nın en hızlı gemisi olduğuna bahse girerim.Gerçi zaten öyleydi.İnci'yi
Tortuga Limanına bağlayıp rom içmek ve tayfa toplamak için bir mekana girdim ve bir masaya
oturup bir şişe rom istedim.Birazdan yani romu içtikten sonra tayfa toplamak için
mekandakilerle konuşacaktım.
***Her neyse şimdilik bu kadar yeter size.Biliyorum çok geç oldu ama ne yapalım korsanım ve
kaptanım.Bizimde işlerimiz var değil mi? Hadi bir dahaki bölüme görüşmek üzere o zaman.Hadi
ben kaçtım.
***-------------------------------Bayadır siteye giremiyordum girince bir bölüm koyayım dedim.Kısa ama idare edin artık.