Karalama Defteri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karalama Defteri

İstediğiniz konu ve düşünceye hitaben, yazdığınız veya yazmak istediğiniz yazılarınızı sunabileceğiniz, yeni dostlar edinebileceğiniz, istediğinizi özgürce söyleyebileceğiniz sanal defteriniz!.. :)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in

+2
//ÖzLém..*
**TaP10**
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı|4.Bölüm|Kaptan Jack Sparrow   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptySalı Kas. 30, 2010 9:55 pm

4.Bölüm - Kaptan Jack Sparrow

Eveet yine ben geldim.Sıkılmadınız umarım benden.Napalım Sıkıldıysanız da idare
ediceksiniz artık benle.Bakalım en son nerde kalmışım.Heh tamam evet sıkı durun
başlıyorum.

İşte bu olaydan sonra babamla biraz tartıştım.Hatta biraz değil bayağa tartıştık.
Ordan girdim, burdan dolaştım, şurdan çıktım falan filan derken babamı ikna ettim.Bana
söylediği son sözü hala kulaklarımda duyabiliyorum.
"Tamam ne halin varsa gör yalnız sana dediklerimi unutma.Bir de ne olursa olsun hayatla
barışık kal."
Aslında son söz bu değil konuşmanın devamı var ama babam bu sözle bana izin verdi.
İzin vermesede bir şeyi değiştirmezdi.Sonuçta o görevi aldım ve geri veremezdim.Her neyse
konuşmanın devamını yazayım ben.
"Tamam, yalnız son bir şey daha isteyebilirmiyim?"
"Evet.Söyle bakalım daha ne isteyeceksin?"
"Şey,şimdi,yani biliyorsun Davy Jones'un yanına gitmem için bir gemi ve tayfaya
ihtiyacım var."
"Doğru duydum dimi? Yani benden benim gemimi istiyorsun."
"E yani, biraz öyle oluyor ama aklıma daha iyi bir fikir geldi.Yine Bir Gemi, tayfa ve
senin yardımın."
"Hmm.Yani benden sana bir gemi ve tayfa bulmamı istiyorsun."
"Tam Üstüne Bastın."
"Gemiyi birlikte bulabiliriz.Yalnız tayfayı bulabileceğimiz yere seni götüreceğim ve
tayfalarını sen bulacaksın."
"Neden?"
"Çünkü; artık kaptan olmaya adım atıyorsun.Bu görevi başarınca Kardeşler Konseyi'nin
sana kaptan ünvanını vermemek için elinde sebep kalmayacak.Tayfalarında kaptanlarına
güvenmesi gerekir.Senin tayfalarını ben bulursam tayfaların sana güvenmeyecek ve gerçek
bir kaptan olamayacaksın."
"Eee nereye gidiyoruz o zaman.Yani gemi ve tayfa için."
"Tortuga.Hem hazır gitmişkende bir güzel eğleniriz."

İşte en sonunda babamı bana bir gemi ve tayfa bulmama yardım etmesine ikna ettim.Her
neyse işte Tortuga'ya doğru yol aldık.İşte sonunda geldik ve gemiden indik.Tabi tayfalar
gemide kaldı.Ben babamla inip Tortuga'ya giriş yaptık.Çok karışık bir yerdi.Herkes
birbirleriyle kavga ediyor, kimisi almış sağ koluna bir kadın, sol koluna bir kadın
sarhoş sarhoş biyerlere gidiyorlardı.Her neyse işte bir yere girdik.Kalabalık bir yerdi.
Doğrusunu söylemek gerekirse içerisi çok güzel kokuyordu.Herkes mis gibi rom kokuyordu.Tabi
canımda rom çekmedi değil hani.Yalnız romdan daha önemli şeyler vardı ve sonucunda Kara
İnci'ye sahip olacaktım.O zaman bol bol rom içerdim değil mi? Bir masaya oturduk ve önümüze
bir kağıt koyduk ve tayfa olmak isteyenlerin gelip kağıda isimlerini yazmasını bekledik.
Birkaç kişi geldi ve adlarını yazdı.Sonunda gerekli sayıda kişiyi toplamıştık.Geriye sadece
gemi kalmıştı.Gemi İçin de, iyi bir gemi için de tabi Kara İnci'den daha iyi olamaz.En iyi
yer İngiltere sahilleriydi.Oraya gittik ve o kadar İngiliz askerlerinin arasından sızıp bir
gemiye el koyduk.Aslında el koymadık sadece ödünç aldık.Sonuçta Kara İnci'yi alınca benim
başka gemim olacaktı ve onların gemisi sahipsiz kalacaktı.İsterlerse gelip alırlardı.Doğru
değil mi ama?

"Rotamız nedir kaptan?"
Pusulamı cebimden çıkarıp açtım ve şöyle bir kaşlarımı oynatarak işaret ettim.
"Bu tarafa."
"Tamam kaptan."
Aslında tayfanın bunu sorması gereksizdi.Komuta zaten bendeydi ve ben nereye gidersem
orası rotamız olurdu.Doğru değil mi ama?Doğru tabi.Her neyse işte ben pusulaya bakıyorum
pusula bana bakıyordu sanki.Uzuuuuun bir süre birbirimize bakındık.Tabi o bana ifadesiz
bir şekilde bakıyordu ama ben ona tam bir aşığın ilk görüşte tutulduğu gibi bakıyordum.
Bi oraya gidiyorduk bi şuraya.Heh bi de buraya.

Sığ Sularda dolanıp duruyorduk.Tam bu işten sıkılmaya başlamıştım ki denizin içinden bir
gemi çıktı.Evet doğru hatırladınız bu Uçan Hollandalı.Kaptanı Davy Jones Olan Gemi.Tüm
tayfalar korkmuştu haliyle.Doğruyu söylemek gerekirse ben bile irkilmiştim.Normal bir
korsan gemisine hem benziyordu hem benzemiyordu diyebilirim.Su da durduğu için geminin
her yanı yosun tutmuştu.Öylecene bekledik ve Uçan Hollandalı'nın tayfaları geldi ve bizi
yaka paça Uçan Hollandalı'ya bindirdi.Ayak sesleri geliyordu.Tak, Tak, Tak, Tak ve Tak.
Geminin kaptanı ben olduğumdan direk bana yönelerek sordu.
"Ölümden korkuyor musun?"
"Şey aslında ben buraya senden yardım istemeye geldim."
"Ne yardım mı? Benden mi? Hem kimsin sen?"
"Ben mi? Ben Kaptan Jack Sparrow."

AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ara. 01, 2010 1:38 pm

Uzun bir aradan sonra bölüm
gayet güzell olmuş çok zaman geçmeden gelsin bölüm
bu arada Jack'in babasına ne oldu ? scratch
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ara. 01, 2010 8:01 pm

Evet Uzun Bi Aradan Sonra Bölüm ...
Ama Artık Uzun Aralar Olmayacak Yazmaya Devam Ediyorum ... afro afro
Saolasın En Geç Cumartesi Gelecek Bölüm Büyük İhtimal ...
Jack'in Babasına Ne Oldu? Güzel Bi Soru, Hatta Muhteşem Bi Soru ... Laughing Laughing
Hemen Cevaplayım ...
Jack'in Babasına Bi Şey Olmadı.Vedalaştılar ve Babası Yine Denizlerde Dolaşıp Duruyo ...
Belki Hala Tortuga'da Kadınlarla Eğleniyordur.Bilemiyorum Yani ... lol! lol!
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı|5.Bölüm|İnci'ye Adım Adım   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyCuma Ocak 07, 2011 10:28 pm

5.Bölüm - İnci'ye Adım Adım

"Hmm.Demek Kaptan Jack Sparrow.O zaman söyle bakalım kaptan, ne yardımı isteyeceksin?"
"İlk önce şu lanet olası adamlarının ellerini üstümden çektirirsen anlatacağım."
"Bırakın şunu."
Yere doğru ittirerek bıraktılar beni pis kokulu işe yaramaz deniz yaratıkları.Ayağı kalkıp üzerimi ellerimle silktim.
"Şimdi gelelim konumuza.Beni buraya Kardeşler Konseyi gönderdi."
"Hahahaha.Seni mi(?) gönderdiler buraya. Kendileri gelemiyormuymuş(?).Her neyse o korkakları boşver.Ne için bana ihtiyaç duydular?"
Yanına yaklaşıp etrafında yavaş yavaş dönmeye başladım.Arkasına geçip kulağına kısık bir sesle konuştum.
"Galipso'yu tanırsın, değil mi?"
Bir an Davy Jones'un ahtapot kollarına benzer sakalları birden irkildi ve bir anda arkasını dönüp bana kızgın bir şekilde bağırmaya başladı.
"Galipso mu? Galipso hakkında konuşmak istemiyorum.Hatta adını dahi duymak istemiyorum."
"Neden? Sana ne yaptı o? İhanet mi etti yoksa?"
"Sus.Yeter."
"Sana intikam fırsatı veriyorum Jones.Galipso'dan intikamını alabilecek bir fırsat."dedim
yüzüne doğru haykırarak.
"Ne fırsatı?"
"Kardeşler Konseyi bir karar aldı.Galipso'yu insan bedenine hapsedeceklermiş.Yalnız nasıl yapacaklarını bilmiyorlar.Yalnız yapacak birini tanıyorlarmış.Sen."
"Ne yani şimdi benden senle gelip Galipso'nun yüzüne bakarak ona ihanet etmemimi istiyorsun?"
"O sana etti ama."
"O bana etmiş olabilir ama benim yüzüme bakarak yapmadı.Onun dediğini yaptığımda onun yüzünü bile göremedim."
"O zaman sana şöyle bir teklif sunayım.Şimdi sen benle Kardeşler Konseyi'ne gelip Galipso'nun insan bedenine nasıl hapsedilebileceğini göster ve git yada bi yerlere saklanıp onun insan olmasını izle."
"He bak o olur işte.Yalnız bundan benim çıkarım ne olacak."
"Nasıl ne çıakrın olacak.Galipso'dan intikamını alacan ya."
"O sadece karşılıklı bir şey olucak.O bana ihanet etti bende ona edicem.Yani ona ihanet etmem az gelir."
"O zaman sana başka birşey daha önereyim."
Yapacağım şeyi akılsızca bulabilirsiniz ama şimdiden söyleyim, akılsızca bir şey değil.Akıllıca bir şey de akılsızca değildir.Kulağına eğilerek kimsenin duyamıyacağı bir şekilde konuşmaya başladım.Evet Jones'a önerdiğim şey neymiş öğrenin bakalım.
"Tüm tayfalarımı alabilirsin.20 kişi, toplam 10 ruh, bilemedin 15 ruh eder."
"Aslında hiç fena bir fikir değil.Olabilir.Tamam kabul."
"Tamam o zaman şimdi bana tayfandan biraz verde beraberce Batı Koyun'a gidelim."
"Önerinde bu yoktu.Ben senin tayfaarını alacaktım sadece.Bu durumda sen tek başına geliceksin.İstersen bizimle gel mürettebatımıza katıl."
"O zaman ben gemime gideyim."
"Git o zaman Kaptan Jack Sparrow."
O an çok sinirlenmiştim.Yalnız sinirime yenik düşmemeliydim.Sonunda Kara İnci vardı.Elime geçicekti.Dünya'nın en güzel gemisi.İşte tek başıma tekrar gemime gittim.Dümenin yanına geçip bağırmaya başladım.
"Yelkenler foraaaa."
Hemen gidip yelkenlere çıkıp yelkenleri açtım.
"Sancak alabandaaaa."
Hemen gidip sancağı yukarı çektim.Sonrası malum kaptanlık görevi.Pusulayı çıkarıp, rotayı ayarlayıp dümene geçtim.Yolculuk Davy Jones'a hakaretler yağdırarak geçti.En sonunda Batı Koyun'a gelmiştim.Kapıda Uçan Hollandalı tüm endamıyla duruyordu.Davy Jones gemide bekliyordu.Dışarı çıkamıyordu.Çünkü ödediği bedel denizde 10 yıl, karada 1 gün.Çok adilce değil mi? Karadada Kardeşler Konseyi kaptanları ve tayfaları bekliyordu.Gemiye binmeye korkuyorlardı galiba.Gemiyi Uçan Hollandalı'nın arkasında durdurdum ve ipe tutunup kahramanca aşağı indim.
"Evet, gördüğünüz gibi karşınızda Davy Jones."
"Eee onu ikna ettin mi?"
"İkna etmesem ben ve Jones burada olabilir miydi? Yalnız bir şey değişik.Galipso'yu o insan bedenine hapsetmeyecek.Bunu bizden biri yapacak ve Korsan Yasası'na görede bu tarz önemli olayların başında Korsan Kralı olur."
"Ne Galipso'yu biz mi cezalandıracağız.Peki neden?"
"Nedenini boşverin.Jones öyle istiyor."
"Yalnız Davy Jones gemiden çıkamıyor.Bizde, nasıl desem."
"Gemiye binmeye korkuyorsunuz değil mi?"
"Öylede denebilir tabi."
"Peki o zaman madem korkuyorsunuz bana içi su dolu iki kova getirin."
Benle diyaloğa giren Kaptan Seo Fang tayfalarından birkaç tanesine el işareti yaparak onların getirmesini istedi.Her neyse su dolu kovalar geldi ve bende kovaları alarak Uçan Hollandalı'ya bindim.
"Bak Jack Sparrow..."
"Kaptan Jack Sparrow."
"Peki Kaptan Jack Sparrow.Beni buraya ağaç gibi bekletmek için mi getirdin?"
"Aslında doğrusuna bakarsak ben seni getirmedim.Sen kendi geminle Batı Koyun'a geldin.Ben sadece buraya gelmende bir aracıyım."
"Tamam o zaman ben ne(?) diye buraya geldim.Galipso'nun nasıl cezalandırıldığını size göstermek için.Peki şuan ben n'apıyorum.Gemimde o işe yaramaz kaptanları bekliyorum."
"Onuda kendi kusurun say.Bu kadar acımasız olmasaydın onlarda senden korkmazlardı.Bu yüzden onlar buraya gelemiyorsa sen oraya gidiyorsun."
"Nasıl yani.Ben 10 senede bir kere..."
"Evet biliyorum.Ondan bu kovaları getirdim ya."
Sonra işte bikaç tayfasının yardımıylada ayakları kovanın içinde aşağı indirdik.O an herkes irkilmişti.Benim konuşmam gerektiğini düşündüm bir an ve konuştum.
"Eeee hadi bakalım Davy Jones.Şu kimsenin bilmediği şeyi söylede bir an önce bitsin şu iş."
"Tamam o zaman iyi dinleyin.Şimdi korsan lordlarından 9 tane 8'lik alınacak.Bir kapta toplanacak.Sonra Galipso'nun karşısına geçip kulağına bir mahkuma bir suçluya söylercesine şunları söylüyorsun.'Galipso seni insan bedenine hapsediyorum.'"
"Bu kadar mı?"
"Bu kadar."

AdelTime*
Profesyonel
Profesyonel
AdelTime*

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 13, 2011 1:40 pm

Ay çok güzeldi bir de böyle aklımda canlandırarak okudum harika oldu Cool
muhteşem olmuş bölüm
ellerine sağlık yeni bölüm beklemedeyiz...
http://kafadaryazarlar.yetkin-forum.com/forum.htm
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 13, 2011 7:46 pm

Saolasın. Beğenmene Sevindim. Smile Smile
Bende Kafamda Canlandırarak Yazıyorum Zaten. Hem Kafada Canlandırarak Okudu mu İnsan Daha Zevk Alır. Çünkü Ne Demişler Her Şey Kafada Başlar. Very Happy Very Happy
**TaP10**
Profesyonel
Profesyonel
**TaP10**

MesajKonu: Geri: Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in   Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 04, 2011 4:50 pm

6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in

Eveeet, yine ben geldim.Özlediniz mi bari beni? Özlediğinizi tahmin etmiştim.Durun bir durum
kontrolü yapayım.Siz oradasınız, ben buradayım, rom burada, kağıt kalem burada ve yeni bölüme
başlayabilirim sanırsam.

"Eveeet, taktiği öğrendiğinize göre artık gidip Galipso'yu cezalandırabilirsiniz."

Tüm kaptan ve tayfalar Galipso'yu cezalandırmak için meydandan ayrıldılar ve Davy Jones'la
başbaşa kaldık.He birde tayfaları vardı tabi.

"Senle birşey konuşmalıyım Davy."
"Söyle bakalım Jack Sparrow."
"İlk önce bana Jack Sparrow demeyi bırak Jones.Ben Kaptan Jack Sparrow'um."
"Aovv sen kaptandın değil mi? Unutmuşum.Hahahahah."
"Bak Jones, bu hayatta 2 şeyden çok nefret ederim.Bir, adımın önüne kaptan lakabının
eklenmemesi, İki romun bitmesi."
"Her neyse 'Kaptan' Jack Sparrow, ne söyleyeceksen söyle."
"Peki tamam.Şimdi benim için senin mekanında olan bir gemiyi bana vermeni istiyorum.Kara
İnci'yi."
"Ne? Karşılığında sen bana ne vereceksin?"
"Kendimi. Gemiyi bana vereceksin ben gemiyle 10 yıl denizlerde dolaşacağım, sonra da ömrümün
sonuna kadar senin mürettebatında çalışacağım.Nasıl, güzel bir anlaşma değil mi?"
"Imm, kulağa hiçte fena gelmiyor.Peki senin sözünde duracağını nerden bileyim?"
"Bak Jones, eğer sözümde durmazsam gelir beni öldürürsün.Sonuçta dünyadayım, denizlerdeyim,
bir yere gittiğim yok.Hem dünya beni bulamayacağın kadar büyük değil."
"Tamam Kaptan Jack, ama unutma 10 yıl sonra bugün benim emrimde çalışacaksın."
"Tamam Jones tamam, 10 yıl sonra bugün.Şimdi gemiyi görelim bakalım."

O an belli etmesemde hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi.Tabi 10 yıl sonra konusunda
Jones'a yalan söylemiştim.10 yıl sonra geldiğinde beni yakalaması kolay olmayacaktı.Hatta
yakalayamıyacaktı.Çünkü ben Kaptan Jack Sparrow'dum.Her neyse biraz bekledikten sonra denizin
içinden bir gemi çıktı.Aslında gemi denemezdi ona çünkü gemiden çok daha fazlasıydı o benim
için.Öyle bir duruşu vardı ki anlatamam yani.İçimden dedim işte o bir gemi, gerçek bir gemi.

"İşte Jack karşında Kara İnci.Al bakalım o artık senin tabi geri vermek şartıyla."
"Tamam Jones, sana söz verdim ve ben, Kaptan Jack Sparrow sözünde daima duran birisiyimdir."
"Onu göreceğiz 10 yıl sonra."
"Tamam 10 yıl sonra görüşürüz o zaman.Hadi ben kaçtım."

Jones akıllı bir anlaşma yaptığını sanıyordu.Şu akılsız denizcileri hiç anlamıyorum.Uçan
Hollandalı'dan Kara İnci'ye hemen bir geçiş yaptım ve artık gemimdeydim.İstediğim ve sahip
olduğum gemimde.Uçan Hollandalı kendi ihtişamıyla denizin dibine dalmıştı bile.Koca okyanusta
yalnız başımaydım.İnci ve ben.Her yerini yavaş yavaş inceliye inceliye gezdim.Her tarafını.
Yelken direklerine çıkarak o kara yelkenlerini açtım ve artık hareket zamanıydı.Dümene geçtim
ve cebimden pusulamı çıkardım.Kuzeyi göstermeyen kırık ama en çok istediğim şeyin yerini
gösteren pusulam.O an içimden ne istediğime dair bişey yoktu ama heralde istiyormuşum.
İstediğim şey ise rom, kadınlar ve tayfa.Evet bunların üçünün birden olacağı bir yer
biliyorum.Tortuga.Evet İnciyle gideceğim ilk yer Tortuga'ydı ve gittim.O kadar hızlı
gidiyordu ki.Dünya'nın en hızlı gemisi olduğuna bahse girerim.Gerçi zaten öyleydi.İnci'yi
Tortuga Limanına bağlayıp rom içmek ve tayfa toplamak için bir mekana girdim ve bir masaya
oturup bir şişe rom istedim.Birazdan yani romu içtikten sonra tayfa toplamak için
mekandakilerle konuşacaktım.

Her neyse şimdilik bu kadar yeter size.Biliyorum çok geç oldu ama ne yapalım korsanım ve
kaptanım.Bizimde işlerimiz var değil mi? Hadi bir dahaki bölüme görüşmek üzere o zaman.Hadi
ben kaçtım.

-------------------------------

Bayadır siteye giremiyordum girince bir bölüm koyayım dedim.Kısa ama idare edin artık. Smile

Karayiplerin Vazgeçilmez Kaptanı - 6.Bölüm - Ve Kara İnci Artık Jack'in
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Sol Anahtarım | Bölüm 6
» Kırmızı | 6. Bölüm*
» BÖLÜM 1~HOŞ GELDİN ISA[BELA]
» Geçmiş ve Gelecek - 5. ve 6. Bölüm
» Kan tutkusu - 1. bölüm part 3