| Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman | |
|
+5~//Pandora Goffret ~ AdelTime* //ÖzLém..* Anestezi. 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
~//Pandora Dublör
Mesaj Sayısı : 260 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Salı Tem. 06, 2010 7:16 pm | |
| Yorumlarım geciktiği için özür dilerim. Şevkim kırılmıştı ve ara vermiştim. Molam bittiği için artık şevkim tamir edildi. Tüm bölümler için: Çok güzeldi ve akıcıydı yeni bölümünü bekliyorum. | |
|
| |
Anestezi. Yardımcı Yönetmen
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Çarş. Tem. 07, 2010 7:39 am | |
| Az kalmış bekleriz o kadar da. Gülü seven dikenine katlanır. (diken beklemek) | |
|
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Perş. Tem. 08, 2010 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 533 Kayıt tarihi : 17/06/10 Yaş : 28 Nerden : David Tennant, Love, (:
| |
| |
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 9:50 am | |
| #Oh be sonunda bölümü koyabildim. Bu bölümün sadece 1.partı arkadaşlar. Bu bölüm baya bir uzun olacak çünkü. İkisini birden verip sizi sıkmak istemedim. O yüzden part part koymaya karar verdim. İnşallah beğenirsiniz. Çünkü bundan sonraki bölümler akraksiyonlu olacak ve sizin yorumlarınıza ihtiyacım var benim. Her neyse bü kadar konuşmak yeter; İyi okumalar. #4.Hayattan FragmanP.S: Evanescence: Hello AMVC(harles):If I smile and don't believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam
H(eaven): Soon I know I'll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım I.PartYaşamak gibi özgür olmayı da onu her gün ve yeniden kazananlar hak eder.. O gün işler çok iyi gidiyordu. Ailesi yüzünden izin alan Hannah da geri dönmüştü ve Samantha da sadece işçilerin izinli olduğu günlerde gelecekti. Yani en azından onlar öyle biliyordu. Castiel’in Heaven için endişeleri daha da artıyordu. Çünkü ilk görüş gelmişti ve bundan sonrasında onu ilgilendiren bir şey olmayacaktı. Cennete gergi çağırılabilirdi. Oysa o Heaven’in çocukluğundan beri onunlaydı. Eşiyle evlenmesini, ilk çocuğunu kucağına almasını, her şeyini görmüştü onun. Onu bir aile gibi görüyordu belki de. Heaven’la hissediyordu hayatı. Geri gitmek istemiyordu. Yaşamak, insan olmak istiyordu. İç çekerek elindeki siparişleri müşteriye götürmeye koyuldu.Castiel’in bu halini gören Hannah Cass’i kenara çekerek; ‘’Hey Cass, eğer yorgunsan ben halledebilirim. ‘’ dedi gülümseyerek Hannah. Castiel gülümsedi. Kızın kalbinin çok temiz olduğunu görünce içi ısındı. Buradaki işçiler çok iyilerdi. ‘’Ah, hayır. Sanırım böyle iyiyim. Teşekkür ederim.’’ diyerek minnettarlığını belli etti. ‘’Arkanı kolluyorum.’’ diyerek gülümsedi Hannah. Ardından şirince Cass’e göz kırptı. Castiel refleks olarak arkasına baktı. Kollaması mı gerekiyordu? Tekrar arkasına baktı ve Hannah gülerek içeri girdi. Neyse, diyerek işlerinin başına döndü. Herkes çalışıyorken Heaven’ın aklı rüyasındaydı. Gerçekten eşinin söylediği gibi herşeyi ve her rüyasını abartıyor muydu? Sabah, rüyasından bahsetmediği zaman çok mutluydu. Belki de psikolojisi bozulmuştu. Yani bütün bunlar başka bir şey olamazdı değil mi? Kafası o kadar çok karışmıştı ki bütün işleri bırakıp mutfağa geçerek başını masaya dayadı. Heaven masa da otururken Hannah içeri girdi ve gözlerini devirdi. ‘’Tanrı aşkına bugün size ne oluyor? Heaven bence eve gidip dinlenmelisin.’’ dedi Hannah. Belki de haklıydı. Gerçekten de yorgundu. ‘’Akşama dönerim.’’ diyerek çantasını eline aldı ve arabasına doğru yürümeye başladı. Anahtarını taktı ve Romance şarkısını açarak yoluna devam etti. Bu aralar belki de kendine çok yükleniyordu. Hasta olabilir miydi? Elbette olabilirdi. Ama kesinlikle deli değildi bunu biliyordu. Eğer deli olsaydı hissederdi. Arabasını kapısının önünde durdurarak evine baktı. Tam da ‘’evim, güzel evim.’’ diyecekken evin üstünden dumanlar çıkmaya başladı. Kapının önünde herkes bekliyordu. İçerideki çığlıkları duyuyorlardı fakat cevap vermiyorlardı. Sanki içeride çocukların ölmesi gerekiyormuş gibi! Heaven aceleyle saatine baktı. İçinden küfürler savurmaya başladı. Çocukları okuldan çoktan gelmişti ve şuan evin içindeydiler. ‘’Lanet olsun!’’diyerek evinini içine koşmaya başladı. O sırada biri kolundan tutarak geri çevirdi. Bu adamda kimdi böyle. Bu adamı hiç tanımamıştı. ‘’Nereye gidiyorsunuz bayan.’’ ‘’İçerdekiler benim çocuklarım. İzin verirseniz sizin bir şey yapmadığınızın tersine ben kurtarmaya çalışacağım.’’ Diyerek kolunu çekmeye çalıştı fakat adam yerinden oynamadı bile. ‘’İzin veremeyiz bayan. Yetkimiz yok. İçeride kalmalılar. Ayrıca eşiniz içeride. Çocuklarınıza yardım edecektir.’’ ‘’Ölecekler!’’ ‘’Belki de ölmelilerdir.’’ dedi adam soğukkanlılıkla. Heaven öyle sinirlenmişti ki adamın göğüs boşluğuna elini koyarak itti ve ‘’Çekil yolumdan.’’ diyerek bağırdı. Heaven’ın bağırmasıyla adam yere düştü. Çocuklarına öyle odaklanmıştı ki adamı gözü görmüyordu bile. Evinin kapısına kadar geldikten sonra kapının önünde bir adamın durduğunu gördü. Az önceki adama ne yapmıştı öyle! ''Bu şeyleri sana karşı kullanmamı istemiyorsan çekil yolumdan!'' diyerek adamı uyardı. Şimdi onun için adam öldürmek çok normal bir şeymiş gibiydi. İçeriden küçük kızının çığlıklarını duyduğunda daha da öfkelenmişti. Belki de biricik kızı içeride can çekişiyordu! ‘Amy! Dinle beni, seni buradan çıkaracağım bitanem.’’ diyerek bağırdı Heaven. Gözlerinden boncuk boncuk yaşlar dökülüyordu. ‘’Hayır, Heaven, çekilmiyorum. Ayrıca beni öldüremezsin.’’ dedi adam. Heaven’in aksine pis pis sırıtıp, gülüyordu. ‘’Adımı nereden biliyorsun? Eğer önümden çekilmezsen büyük bir istekle yaparım!’’ dedi kararlılıkla. ‘’Hayır, Heaven beni öldüremezsin çünkü ben zaten ölüyüm.’’ diyerek Heaven’ın alnına elini koyarak gözlerini kapattı. Heaven şaşkınca etrafına bakındı. Evinde değildi? Çocukları hala evde miydi? Çıkarmışlar mıydı? Burası da neresiydi böyle!? ‘’ Heaven zorlu bir yolculuğa çıkacaksın.'' diyerek bir kadın belirdi. Heaven bu kadını tanıyordu. Bu kadını daha doğrusu bu güzellği rüyassında görmüştü. ‘’Çocuklarım nerede? Çocuklarım, Amy! Zac! Çocuklarımı getirin bana!'' diyerek adeta yalvarıyordu kadına. Tek istediği evlatlarına kavuşabilmekti. ‘’Çocukların şu anda evde televizyon izliyorlar Heaven.’’ ‘’Ama ben görmüştüm ki, onlar. Evim. Yanıyorlardı! Yoksa rüya mıydı? ’’ Hem kekeleyerek hem de derin nefes alarak konuşuyordu Heaven. Çocuklarını kaybetmekten ölesiye korkuyordu. ‘’Bunlar sadece rüya değil kızım, bunlar gerçekler, bunlar olacaklar...'' ‘’O zaman durdurabilirim!’’ ''Sana inanmayacaklarını biliyorsun Heaven, biliyorsun.'' ‘’ Onlara anlatmalıyım, belki de değiştirebilirim. Yapabilirim, güven bana!'' diyerek diretti Heaven. ‘’Çocuklarını kurtarmak için yine o adamı öldürecek misin?’’ dedi kadın soğukkanlılıkla. ‘’Ben katil değilim. Bir yolunu bulurum.’’ diyerek geçiştirdi. Çocuklarını kurtarmak için her şey yapabilirdi. ‘’Peki ya bu adamı öldürünce arkadaşlarının sana ne diyeceklerini biliyor musun?’’ ‘’Umurumda mı sence! Benim çocuklarım onlar. Benim! Senin değil!’’ Heaven hiddetlenmişti. Bu kadın kendini ne sanıyordu acaba? Kendisi bu durumda bir şey yapmaz mıydı? ‘’Öfkene hâkim olamıyorsan izle ve gör kızım.’’ Boşlukta sesler ve görüntüler yükseliyordu. Karışık fısıltılar ve arkadaşlarının gözleri… ''Alex, sen, sen o adamı az önce öldürdün ve bana deli değilim diyorsun! Haklısın, sen deli değilsin, deli ve katilsin!'' Özellikle de katil sözü yankılanıyordu kulaklarında. Sürekli aynı kelime; Katil! Katil! Katil! ‘’Kes şunu!’’ diyerek uykusundan uyandı Heaven. Uyandığında John deli gibi Heaven’a bakıyordu. Kapı açıldı ve içeri Hannah girdi. Heaven’a bakar bakmaz gözlerini devirdi. ‘’Tanrı aşkına bugün size ne oluyor? Heaven bence eve gidip dinlenmelisin.’’ dedi Hannah. Heaven gözlerini iri iri açtı. Yaşadıklarını tekrar yaşıyordu belki de. Bu durdurması için bir fırsat olabilirdi. Neyi durdurması gerektiğini anlamıştı. Bunu durduracaktı. Çocuklarını ne pahasına olursa olsun kurtaracaktı! ‘’Akşama dönerim.’’ diyerek çantasını eline aldı ve arabasına doğru yürümeye başladı. Bir dakika! Bunu söylemek istemiyordu ki? Belki de olaylar zincir halindeydiler. Yani ilk önce böyle söylerse ve sonra arabasına binip bu şarkıyı açarsa çocukları da evde yangında ölecekti. Hemen bir değişiklik yapıp eline telefonu aldı ve sürücü koltuğuna oturdu. Telefon çalışıyordu. Evet, bir, iki, üç ve evet! ‘’Alo? ‘’ dedi hayatını verdiği eşi Charles. ‘’Charles, hemen eve gidip çocukları evden çıkarmanı istiyorum. Evimizde yangın çıkacak! Nereden biliyorsun falan deme! Sadece yap!’’ ‘’Hayatım biz şuan evdeyiz ve televizyon izliyoruz. Etrafa bakıyorum da sanırım ateş göremiyorum. İyi misin?’’ dedi ve kıkırdamaya başladı. ‘’O zaman evden çıkın. O ev bugün yanacak!’’ diyerek telefonu eşinin suratına kapattı.
En son Anestezi. tarafından Cuma Tem. 09, 2010 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi | |
|
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 11:59 am | |
| Çok güzeldi canım ellerine sağlık. İçim tırstı bi'anda. Neydi o öyle ölü adam, kadın,olacaklar... Zeliha'nın gözleri gibi. Tabii senin hikayen daha güzel. Lafı uzatmadan bitirelim. Yeni bölümünü bekliyorum. ~İlk Yorum~ | |
|
| |
| |
| |
Goffret ~ Figuran
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 1:22 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
~//Pandora Dublör
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 5:44 pm | |
| Haklısın kıyametten iyidir ama gördüğün şey çocuklarının ölümü ise farklıdır. Zeluvanın gözlerine gelince... Zelihanın gözleri saçma bir diziydi. Kadın uyuyordu neyin ne olacağını görüyordu falan filan. Bir şey değil. | |
|
| |
| |
| |
AdelTime* Profesyonel
Mesaj Sayısı : 374 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 11/06/10 Yaş : 29 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 7:15 pm | |
| Ayy bölümün geldiğini yeni farkediyorum!.. Hayattan Fragman diyince yine fragman sandıım!.. O kadın kim ya?.. Gaea mı yoksa? Melissa da olabilir. Ay harbiden çok güzel olurdu amaa... xD xD Heaven'a acıdım ama ya... Zavallıcık!.. Kimse ona inanmayacak. İnşallah kocası biraz dikkate alır. Keşke kafeye gelin falan deseydi. Neyse, diğer partı bekliyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 7:27 pm | |
| | |
|
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 7:46 pm | |
| Evet ama aklıma şöyle bir şey geldi, mesela hikayeleri birleştirseydik o kadın benim Melissa'm olurdu, bir tanrıçadan bir de Heaven'den bölüm falan. xD Ahaha hemen senaryo yazdım. Bunu değerlendiririm ileride. | |
|
| |
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 8:05 pm | |
| Olabilir. Yeni bir hikaye mi doğacak ne? | |
|
| |
| |
| |
//ÖzLém..* Yönetmen
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 09, 2010 8:35 pm | |
| Anlık duygulara inanan biri olarak bu teklifini reddediyorum. (İyice tanrıça oldum ben de. xD) | |
|
| |
| |
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| |
| |
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 16, 2010 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Lavina Amatör
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman Cuma Tem. 16, 2010 7:32 pm | |
| Kasıtlı değil sadece içimden gelen bir öfkeydi o xD Şu an da gayet masum gözüküyor gözüme | |
|
| |
| Kehanet | 4. Bölüm; Hayattan Fragman | |
|